Talpra magyar! #2

Fórumok

Előzmények:

Hozzászólások

Szentkirályi 'árnyékravetődő' Alexandra a esélytelenek nyugalmával rombolja esélyeit: 

https://www.facebook.com/watch/?v=366226532536602

 

A VII. kerületi önkormányzat információi és a rendelkezésre álló társasházi dokumentumok alapján:

  • A felvonó építéséről és a kivitelező cégről ugyanis közösen döntött a társasház lakóközössége, ahol az önkormányzat csak a 22,6 százalékos tulajdonhányadának megfelelően rendelkezik szavazati joggal, és a gyakorlatnak megfelelően minden esetben a többséggel együtt szavaz – azaz a lakóközösség döntött a beruházásról.
  • A lift pedig a „leleplezés idején” a társasházi dokumentumok alapján akkor még csak félkész állapotban volt, és a tervek szerint egy kilépő szerkezet köti majd össze a liftajtót a függőfolyosóval.
  • A kerületi vezetés akkor leszögezte, hogy „az önkormányzat nem került semmilyen módon bevonásra a liftprojekt indításába, kivitelezésébe vagy finanszírozásába, a társasház önerőből indította és fizette azt.”
  • Ráadásul a döntés 2019-es meghozatala idején még nem is Niedermüller Péter, hanem a fideszes Vattamány Zsolt volt Erzsébetváros polgármestere (a beruházás a cikk szerint az épület műemlékvédelmi besorolása miatt ilyen időigényes).

Hát Bp külön történet - mint már jeleztem korábban is - itt nem Fideszes, hanem ellenzéki többség van. Logikusnak látszik ha MP rááindít ellenzéki jelöltekre, továbbá a főv. listán is ott lesz a Tisza. Optimális esetben a mérleg nyelve lehetnek a fővárosban. Nyilván szűk volt az idő mindent előkészíteni ehhez, kapkodással lettek kiválasztva a jelöltek - nem gondolnám h túl sokat várhatunk tűlük, de majd kiderül. 

MP mindenki ellen megy - telejes politikai garnitúra vs. Tisza. Ez a felállás. Nem semmi - maradjunk annyiban, h ehhez azért kell nem kevés bátorság! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Most nem lesz számháború!? Szerintem 10 ezren voltak…

Szerkesztve: 2024. 05. 06., h – 22:04

Sikerült már Magyar ellen feljelentést tennie Vargának a családon belüli erőszak miatt? A megdönthetetlen rendőri jelentés és a OMSz jegyzőkönyvek birtokában?

Majd szóljatok, ha már ez is pipa!

Oké, most már megvan miért beszélt MP a gyógyszerészet szétveréséről: https://tinyurl.com/2p9pzerj

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem lehetne ezt automatizálni? Recept felhőben, automata gyógyszertárban bepötyögöm (bescanneli) a TAJ-t, robotika megkeresi, kiadja?

Nagyon ritkán járok gyógyszertárba, de patikus/gyógyszerésznél életuntabb, pökhendibb, lekezelőbb boltost keveset találni.

Azt meg engedjük el, hogy ezek elkészítenek valamit. Nem is akarnak, nem is szeretnek. Ismereteiket (hézagos) meg egy AI már rég kenterbe verné.

trey @ gépház

Tapasztalat gyógyszertárasokkal:

Kutyámnak humán gyógyszert írtak fel - a receptre ráírták az adagolást - amihez a tablettákat el kellett volna porrá törni és patikamérleggel kiadagolni.

Több patikában voltan BP-en SENKI nem vállalta - pedig törvényi kötelességük lenne, csomagolási díj ellenében. Vagy nem tanítják a mérleg használatát ?

De a nyűglődés már fájt - aki az ablaknál volt hátra ment, majd vissza jött és mondta, hogy ezt ne mtudják megcsinálni. De volt, hogy visszahívtak azzal, hogy a gyógyszerész délután lesz bent, akkor jöjjek - de

ő se vállalta (2x voltam abban a patikában - köszi).

Szegeden megcsinálták, mondták, hogy jöjjek vissza ebéd után valamikor. Kis papír tasakokba kiporciózták, mint a "szerhasználoknak" szokták.

Nem tudom már mennyit kértek el azt hiszem 1000 forint volt a csomagolási díj, de kaptam egy műanyag dobozkát is.

For Whites Only meeting room!

Nem lehetne ezt automatizálni? Recept felhőben, automata gyógyszertárban bepötyögöm (bescanneli) a TAJ-t, robotika megkeresi, kiadja?

Ezek a korszerű gondolatok a nagy innovátorok fejében, hogy majd lecseréljük patikust az AI-val, meg a felhőben a recept... Most már majd vitamin tablettáért vagy coldrex cukorkáért is az orvoshoz kell majd menni, időpontotra? Mi van ha megbetegszik a gyerek? Akkor nem vehetünk majd lázcsillapítót mert az orvos nem rendel és nincs a felhőben!?

Mi történjen akkor, ha felírt gyógyszer nincs, aztán helyettesíteni kell!? Vissza kell menni a dokihoz, írjon fel másikat?

Agymenés a köbön amit itt egyesek összehordanak!

Kutyámnak humán gyógyszert írtak fel - a receptre ráírták az adagolást - amihez a tablettákat el kellett volna porrá törni és patikamérleggel kiadagolni.

Vagy nem tanítják a mérleg használatát ?

Nem tanították meg neked a mérleg használatát? Miért nem csinálod meg te? Vagy mérmentél az állatorvoshoz vissza? Azt biztosan tudom, hogy állatorvos receptját a patika nem fogadja el. Csak humanorvos írhat fel receptet, azok között sem mind.

pedig törvényi kötelességük lenne, csomagolási díj ellenében.

Melyik törvény ír hasonlót elő? Mégis hogyan biztosítod hogy a vázanyagot, a bevonóanyagot, és a hatóanyagot pontsoan szétválaszd, és a hatóanyagot pontosan feloszd? Azt feltételezed, hogy a tabletta teljesen homogén?

Szegeden megcsinálták, mondták, hogy jöjjek vissza ebéd után valamikor. Kis papír tasakokba kiporciózták, mint a "szerhasználoknak" szokták.

Na szerintem ez a törvénytelen, mert a csomagolóanyagon biztosan nem voltak feltüntetve a kötelező tartalmi elemek, akár még életveszélybe is kerülhetett volna valaki.

jaku - már megint megy az agyad és gondolkozni se tudsz:

- az állatorvosi pecsétes receptet patikában elfogadják csak teljesen áron kapod a gyógyszert - nem TB. támogatással. Tizen éve így megy.

- sőt Bécsben is elfogadják a magyar orvos által felírtat (vásároltam már).

- a recepten rajta van milyen dózisban kell bevenni, ezt amennyiben nem úgy van csomagolva, akkor a patikusnak kell átalakítani. Szegeden 10-ből 10x megcsinálják visszakérdezés nélkül.

Az eredeti dobozt is megkapod minden fent van rajta.

 

De az egész hozzászólásod csak kötözködös és tudálékos. Én csak leírtam, hogyan jártam előtte és azóta is Szegeden intézzük ezt a gyógyszert és kész.

Nem voltunk minden pesti patikában, lehet hogy csak kifogtuk azt a 3-at ahol köcsögök voltak.

For Whites Only meeting room!

az állatorvosi pecsétes receptet patikában elfogadják csak teljesen áron kapod a gyógyszert - nem TB. támogatással. Tizen éve így megy.

Az orvos által felírt gyógyszert az állatorvosi rendelőben működő állatgyógyszertár elfogadja? Ha ez így lenne, akkor minden testépítő/narkós bivalyoknak felíratott gyógyszerrel tömné magát!?

- a recepten rajta van milyen dózisban kell bevenni, ezt amennyiben nem úgy van csomagolva, akkor a patikusnak kell átalakítani.

De mégis hogyan? Van bevonóanyag, vázamyag és hatóanyag a tablettában!? Ha összetörik, akkor a hatóanyagot hogyan választod ki?

Mutasd már meg a hivatkozott törvényt is!

Na te sem gyógyítottad magad COVID járvány alatt papagáj orvossággal.

 

Ugye sok országban az Ivermectint orvosságként lehetett használni járvány alatt, csak nálunk tiltották be. A fő probléma az volt, hogy generikus orvosság volt, azt nem lehetett vele komolyan kaszálni. A paxlovid (Pfizermectin) az Ivermectin módosított verziója volt, ami már nem piszkálta a gyógyszergyártók csőrét.

 

Szóval járvány alatt a papagájok rosszul jártak, mert a nép elitta az orvosságukat.

:)

A fő probléma az volt, hogy generikus orvosság volt, azt nem lehetett vele komolyan kaszálni.

A generikus gyógyszerekkel van más probléma is. Pl. hogy másként szívódnak fel, így másként is kell adagolni, mint az eredeti gyártmányt. Ha ezt nem veszik figyelembe, akkor lehet méreg vagy hatástalan is. Mert ugye a vegyület fejlesztőjének csak a hatóanyagot kell nyilvánosságra hozni, a többit nem.

Az Ivermectinnel nem az a probléma, hogy generikus. Az ivermectinnel 3 nagy probléma van.

1) A járvány elején megvizsgáltak több mint 15 ezer, már törzskönyvezett gyógyszert, hogy hátha esetleg reagál valamelyik a covid fehérjéivel. Pontosan abból a megfontolásból, hogy egy sürgős járványhelyzetben ne kelljen a - még gyorsított eljárásban is - több, mint 1 éves tesztelést végigvárni új gyógyszerekre. Ennek meg lehet találni az eredményeit. Kb mindent végignéztek, amink csak van.

Természetesen az ivermectin is köztük volt, ha jól emlékszem 3 különböző hatóanyag-szortimentben is szerepelt. A top100-as listára nem fért rá, annyira gyenge volt a reakciója a vírussal. Azaz volt legalább 100 olyan, már törzskönyvezett hatóanyag, ami ígéretesebb volt (ezek sem váltak be).

2) Az ivermectin működési mechanizmusa az, hogy ez egy idegméreg. Igen, jól olvasod. Azért működik féreghajtóként, ill. általában parazita-ellenes gyógyszerként, mert az gerincesek vér-agy gátján nem jut át, a paraziták többnyire gerinctelenek, amiknek nincs vér-agy gátjuk, azokat megbénítja. Ha valakinek valami betegsége miatt a vér-agy gátja mégsem zár tökéletesen, és ez a gyógyszer mégis bejut a központi idegrendszerbe, akkor kb el tudod képzelni mik a mellékhatások. És ezt az emberek profilaktikusan, megelőző jelleggel szedték napi rendszerességgel... Mert féltek az oltás mellékhatásaitól...

3) Farmakodinamika. Az 1. pontban meghatározták milyen erős reakcióba lép a vírus fehérjéivel, ebből ki lehetett számolni egy koncentrációt, hogy mennyi ivermectin kellene a vérbe, hogy bármilyen hatást ki tudjon váltani a vírus ellen. Ami kijött, az nemhogy túl volt a biztonságos adagoláson, de kb két nagyságrenddel (100-szorosan) túllépte azt a koncentrációt, amit _egyáltalán lehetséges elérni_, akármennyit is veszel be belőle. Egyszerűen az emberi anyagcsere korlátozza a koncentrációt.

Itt szép részletesen végig van magyarázva: https://www.youtube.com/watch?v=H95VCYLBh-A forrásokkal, mindennel.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Rosszul tudod, folyamatos csúsztatás volt. Indiában használták az Ivermectint, sokkal kisebb halálozás volt, mint itthon.

Svájc betiltotta az Ivermectint, de amint a halálozás megugrott, újra engedélyezte.

 

Hatásmechanizmusa: eltömíti az ACE2 receptorokat, megakadályozva, hogy a vírus bejusson a sejtbe.

 

Ha haldoklókon próbálod ki, meglepetéssel fogod tapasztalni, hogy hatástalan. Miért? Mert a haldoklók esetén bakteriális felülfertőzés van, azaz tüdőgyulladás.

A vírus az első 7 nap lenyomta a szervezetet, majd odébb állt, megmaradt a tüdőgyulladás és a beteg meghalt.

 

Értelemszerűen a haldoklóknak az Ivermectin szart sem ér. Ebből az önjelölt orvosnapóleonok levonták, hogy az orvosság hatástalan.

Gondolom megnézted a videót, amit linkeltem.... ja nem, mert szó sincs róla benne, hogy haldoklókon tesztelték volna.

Ha megnézted volna a videót, akkor kiderült volna, hogy az ivermectin ún. glutamate-gated (glutamát hatásra megnyíló, talán ez a helyes fordítás) ion csatornákhoz kötődik. Ilyen idegsejteken van, nekünk csak a központi idegrendszerben, gerincteleneknél mindenfele a testükben. Az ACE2 receptor egy teljesen más dolog, angiotenzin-t feldolgozó enzim receptora, ami (mint neve is mutatja) vérnyomás-szabályozásban vesz részt. Nekünk a belső szerveink sejtmebránján van. Nem is hasonlít egymáshoz a kétféle receptor, nem ugyanazokon a sejteken van, nem ugyanazon a helyen a szervezetben.

Nézd meg a videót. Elég alaposan elmagyarázza, hogy tesztelték és miért jutottak arra a következtetésre, hogy semmit nem ér a covid ellen.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Sérelmezed, hogy az egyik életkori csoportot nem vették bele a kutatásba, mikor abban a korcsoportban nem volt kötelező oltás, meg más volt az immunreakció a vírusra, de most hirtelen India lett a követendő példa, mikor teljesen más a poluláció kultűrális, közegészségügyi, egészségügyi rendszere, más mindenben, de egy lóféregirtó mentette meg indiát a vírustól. 

 

A vírus nem állt tova 7 nap után. 

India COVID halálozása 376 per millió, Magyarországé meg 4900 per millió.

Az ostoba magyar orvosoknak tanulmányi út kellene Indiába, hogy legközelebb jobban kezeljék a járványokat.

Ha életet menteni nem is sikerült, de legalább az észosztás ment. A fél világot oktatták, pl. Svédországot, miközben a wikipedia alapján halálozásban a negyedik helyen végeztünk.

Kicsit idegesít, hogy nulla teljesítmény mellett továbbra is pofáznak és oktatnak mindenkit. Más meghúzná magát ilyenkor.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_death_rates_by_country

Logikát keresel? Abban keress logikát, hogy egy nyugdíjasokra veszélyes betegség miatt miért a kismamákat oltották.

 

Azután bevallja Szalai Piroska, az NKE kutatója, hogy számítottak a "demográfiai visszaesésre", mármint hogy egy-két magzat ettől majd felfordul.

https://www.youtube.com/watch?v=q7Lhszz2nCU

 

„A tavalyi évet [2022] nézzük úgy is, hogy a tavalyi évben születtek meg azok a gyerekek, akik a fiatalok covid oltása idején [2021] kellett, hogy foganjanak, magyarul: minden számot próbáljunk kilenc hónappal visszafele pörgetni. Az, hogy a tavalyi évben csökkenés volt, ez tudhattuk akkor, amikor a kovid oltásokat a húszas, harmincas, negyvenes nők megkapták, hogy ott azért lesz csökkenés.”

 

Még szerencse, hogy ilyen előrelátóak voltak. Csak Novák Katalin amikor a kismamák soron kívüli oltását intézte, elfelejtette azt az apróságot emegemlíteni, hogy abortusz is jár hozzá grátiszban.

https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/covid-vakcina-novak-katalin-uzen…

Ez a videó durva. Persze az összeesküvésekben utazó oldalak megmondták ezt is előre, és el is tiltottam a feleségemet a vakcináktól.

De van olyan barátom, akik oltattak és vetélésük lett. Az egyik orvos - persze csak utólag - mondta is, hogy lehet, hogy a vakcinától történt. Miért "felejtették" ezt el akkor mondani amikor oltogattak? Ez a nő holt volt akkor amikor "minden vakcina hatásos és biztonságos" volt? Vagy ami vetélést okoz az biztonságosnak számít manapság? Vagy mire utalt azzal amit mondott?

Volt munkatársam  ~30 éves lánya a második gyerekével terhesen halt meg Covidban. Úgy tudom oltva volt. A (várható) halála előtt császározták.('21karácsonya és szilveszter között)

Azóta nekem a covidról nem tudtok újat mondani. Ez is olyasmi amiről az igazságot sohasem fogjuk megtudni. Mi volt, miért terjedt el így? stb. stb.

Ebből a szempontból nem nem is érdemes róla beszélni. Amiről viszont igen, az az, hogy egy ilyen sokk, havária (nevezzük bárhogy) milyen reakciókat indukált a politikusok, a gazdasági vezetők, az egészségügy illetve a hétköznapi emberek körében. S azt kell mondjam, sokan nem vizsgáztak jól. (emberhez méltóan)

A feleségem is akkor volt terhes. Jött a teszt, aztán ha pozitív lett volna, vitték volna fegyveresek által lezárt járványkórházba, ahol nem is látogathatta volna senki. Idegen orvosok, stb...

Most ítéltek el egy mentőst, mert halálra gázolt egy embert, miközben járványkórházból szökött kismamát üldözött.

A szülésben meg lehet halni, ha a kórházakban harmadik világbeli állapotok uralkodnak.

https://index.hu/belfold/2024/03/19/mento-motoros-baleset-rottenbiller-…

Most már majd vitamin tablettáért vagy coldrex cukorkáért is az orvoshoz kell majd menni, időpontotra?

Kemény ez a DK-szellemű tempó.

 

Azt biztosan tudom, hogy állatorvos receptját a patika nem fogadja el.

Biztosan rosszul tudod.

 

Mégis hogyan biztosítod hogy a vázanyagot, a bevonóanyagot, és a hatóanyagot pontsoan szétválaszd, és a hatóanyagot pontosan feloszd? Azt feltételezed, hogy a tabletta teljesen homogén?

Miért, azt hogy oldod meg, amikor az X mg hatóanyagot tartalmazó gyógyszerből fél vagy negyed dózis bevételét rendeli el az orvos?

 

Na szerintem ez a törvénytelen, mert a csomagolóanyagon biztosan nem voltak feltüntetve a kötelező tartalmi elemek

"Biztosan"!

:)

Miért, azt hogy oldod meg, amikor az X mg hatóanyagot tartalmazó gyógyszerből fél vagy negyed dózis bevételét rendeli el az orvos?
 

Kemény ez a DK szerű tempó!

Több megoldás is létezik:

  • Egy gyógyszerből van pl. 80, 120, 180 mg-os kiszerelés.
  • Egy kisebb kiszerelésű gyógyszert ír föl és napi többszöri adagolással, vagy több darabból,
  • vannak perforált tabletták amik félbe vagy negyedbe törhetőek.

Az viszont, hogy ‘zúzd porrá, és porciózd kis crackes csomagokba’, elég necces a világ korszerűbb felén. :D

Remélem segítettem eligazodni a világ Isonzón inneni felén. Itt gyógyszeresekre csrélték a füvesasszonyokat már  régen! :D :D :D

Egy gyógyszerből van pl. 80, 120, 180 mg-os kiszerelés.

Vagy van, vagy nincs. Feltehetően nincs, ha az orvos "fél vagy negyed dózis bevételét rendeli el".

 

Egy kisebb kiszerelésű gyógyszert ír föl és napi többszöri adagolással, vagy több darabból,

Ld. előző.

 

vannak perforált tabletták amik félbe vagy negyedbe törhetőek.

Ki gondolta volna...?!

 

Az viszont, hogy ‘zúzd porrá, és porciózd kis crackes csomagokba’, elég necces a világ korszerűbb felén.

Gondolom, hirtelen megszűnik a tabletta perforációja, ami mentén eltöröd, ha kisebb dózist ír fel az orvos. Meg a kutya is belepusztul, ha egy ilyen eltört tablettarész őrleményét kapja meg.

Egyébként ha jól értettem, nem az volt a rendelvényen, hogy zúzza porrá, hanem az, hogy a patikus porrá zúzva, az előírt dózisokat külön csomagolva adja ki a gyógyszert.

 

Remélem segítettem

Orbánéknak szavazókat szerezni biztosan.

:)

ehhez nem kell patikus. csak fölírják olyannak, akinek nem kell és megkérik, hogy hozza be, mert adagolás helyett "az orvos kezébe" kifejezéssel írják fel.

Utána meg mehet a kevéssé tehetséges vagy kevéssé kitartó sportolónak vvt masszát növelni. De persze ezzel mindig lebuknak.

+ a NEAK ezt elég keményen ellenőrzi, néha az indokolt betegnek is nehezen beszerezhető.

> Ismereteiket (hézagos) meg egy AI már rég kenterbe verné.

Aztán ha túladagolás miatt megdöglesz, egy szoftverfrissítéssel elintézik.

Talán egy sorry is megy a családnak. Bugos volt a rendszer.

 

Ui: az nem AI, hogy a doktor úr 20g izét és 30g bigyót felír, egy gép meg kiméri és összeturmixolja. Ez a rész automatizálható.

Az adagolást nem a patikus, hanem az orvos írja elő. A patikus a vényről kék golyóstollal (több-kevésbé olvashatóan) rákarcolja a gyógyszeres dobozra, hogy 3x1, majd ha van egy kis naprakész gyógyszerismerete, hozzáteszi, hogy "étkezés előtt / közben / vagy után". Ez utóbbi a hozzáadott értéke. Ez egyébként minden gyógyszer tájékoztatójában le van írva, így meg is spórolhatja magának. Én nem tartok rá igényt.

Vagy, ha bemész és kérsz valamit fejfájásra, akkor a nem vénykötelesek közül rád tukmálja, amit neki anyagilag a legjobb && van raktáron.

Esetleg, ha jó napja van, kever neked egy gyógyszertári hidratálót.

Ez ma a patikus.

trey @ gépház

Az orvos mást csinál? Elő is veszik ha nem a WHO-s regulát követi.

Ha a fejed fáj/van láz/... akkor ez, ellenkező esetben meg az.

 

Megszűnt bármiféle egyéni akciózás. Az egész EÜ ellátás már most az AI-vel vetekszik.

Páran már a háziorvosokat is ki akarják rúgni, mert egy netes formmal elintézhető a teljes munkásságuk.

:)

Kicsit távolságot tartok ezektől a cikkektől.

Tudod, az orvos megállapítja az egészséges emberről is, hogy beteg. Akkor menj orvoshoz, ha bajod van.

Anyagilag baromi nagy biznisz az egészségesek "megmentése" és gyógykezelése. Túl kevés beteg ember van ahhoz, hogy profitábilisan fusson az üzlet.

 

Aztán nézett a doktornő, hogy 50-hez közelítve semmilyen orvosságot nem szedek. Kellene?

 

Ja, meg ijesztgetik a népet, hogyha klotyó után kitörlöd a segged, akkor majd rákos leszel.

https://index.hu/techtud/2023/03/14/wc-papir-rak-orok-vegyi-anyag/

Ez mind a projekt része, a sok barom meg rohan az orvoshoz, hogy megmentse őket a klotyóráktól.

Túldiagnosztizálás van, a tanulmány addig foglalkozik a témával, hogy kioperáltak valamit és besugározták és még él. De hogy ez jó volt-e a páciensnek? A korai diagnosztizálás statisztikával úgy lehet csalni, hogy a korai diagnosztizáltakat azokkal hasonlítják össze statisztikailag, akiket későn diagnosztizáltak és az ő túléléseiket hasonlítják össze. De ugye arra nincsen garancia, hogy a korai diagnosztizált mind meg is betegszik és a tünetek miatt is diagnosztizálható rák alakul ki nála kezelés nélkül. Ezért ha ezzel a módszerrel statisztikáznak, akkor az félrevezető lehet. Szendi G. valamelyik paleós könyvében van erről egy fejezet, és úgy emlékszem arra a konklúzióra jut a teljes lakosságra vetített túlélés elemzésével, hogy a korai diagnosztikával pontosan azokat a rákokat "gyógyítják" meg, amelyikek maguktól is visszafejlődnének.

Erről persze az AI nem tehet, fogalmatlan emberek tanítják, ezért az AI is fogalmatlan lesz :-)

Boros G. pont a COVID oltásoknál elkövetett statisztika hamisítást elemzi ki. Azt aluloltottság és a súlyos COVID-19 kimenetel összefüggéseit elemzik ki a Lancetben.

https://www.facebook.com/BBDHealth/videos/1783984178791183/

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(23)0246…

 

Röviden:

- ezek a kutatók, részt vettek a járványkezelésben (összeférhetetlenség, önigazolás, le is írják, hogy nem függetlenek)

- kiszámolják matematikai módszerekkel (MI, szimuláció), hogy mi lett volna, ha mindenki beoltotta volna magát

- és ezzel hasonlítják össze azokat, akik kevesebb oltást vettek fel 3, 2 vagy 1 adaggal

- magyarul: kimaradnak a teljesen beoltottak az összehasonlításból, egy vágyvilágot hasonlítanak össze az aluloltottakkal

- utána kijön, hogy a legrosszabb az 1x oltottak helyzete, a 2x oltott/oltatlan pedig kéz a kézben jár

- ráadásul eltérnek a standard számolástól is, mert Cox-modellt használnak, Pearson korreláció helyett

- a saját adataikat elemzi Boros G, kiszámolja a Pearson korrelációs együtthatót, ami 16-75 év között -0.38-ra jön ki, 75 év felett -0.56-ra.

- valamire való vakcina esetén a Pearson korrelációs együttható -0.6...-1 között van. Magyarul: a saját adataikból is kijön, hogy használhatatlan vakcinákat osztottak. Ezért cserélték le a Pearson korrelációt.

- ezt az együtthatót úgy magyarázza, hogy mennyivel javul a helyzet, ha további oltásokat adsz be. Ha egyszer rászólsz a gyermek re, hogy mosson kezet, a második, harmadik, negyedik rászólás mennyire lesz hatásos. Ez a Pearson korrelációs együttható.

- a 16 év alatti korosztály valamiért kimaradt az összehasonlításból (tudjuk, hogy miért)

 

Így kell ezt csinálni.

- ezek a kutatók, részt vettek a járványkezelésben (összeférhetetlenség, önigazolás, le is írják, hogy nem függetlenek)

Nehéz covidban olyan kutatót találni, aki csak az adatelemzéssel foglalkozott. És ha részt vett a járványkezelésben, mit befolyásol? Más eredményeket adna, máshogy számolna? Leírta, hogy mit számolt.

- kiszámolják matematikai módszerekkel (MI, szimuláció), hogy mi lett volna, ha mindenki beoltotta volna magát

Nehéz nem matematikai módszerekkel számolni, de te lehet tudsz ilyet az alusipkád alól (laposföld?)

- és ezzel hasonlítják össze azokat, akik kevesebb oltást vettek fel 3, 2 vagy 1 adaggal

Sőt, még mindig matematikai módszerekkel számolnak a mocskok

- magyarul: kimaradnak a teljesen beoltottak az összehasonlításból, egy vágyvilágot hasonlítanak össze az aluloltottakkal

Olvasd már el legalább 1x a cikket, mielőtt még további faszságot írsz le

- utána kijön, hogy a legrosszabb az 1x oltottak helyzete, a 2x oltott/oltatlan pedig kéz a kézben jár

Mindezt matematikai módszerekkel!!!!

- ráadásul eltérnek a standard számolástól is, mert Cox-modellt használnak, Pearson korreláció helyett

MERT A TÚLÉLÉS számításhoz Cox módszerét kell használni.

- a saját adataikat elemzi Boros G, kiszámolja a Pearson korrelációs együtthatót, ami 16-75 év között -0.38-ra jön ki, 75 év felett -0.56-ra.

Boross G-nek megvolt az összes adat, amiből számoltak? Azta! Mihez képest nézte? Leírta?

- valamire való vakcina esetén a Pearson korrelációs együttható -0.6...-1 között van. Magyarul: a saját adataikból is kijön, hogy használhatatlan vakcinákat osztottak. Ezért cserélték le a Pearson korrelációt.

Mihez képest? itt undervaccinated populáció volt összevetve teljesen vakcinált populációval. Szezont a fazonnal.

- a 16 év alatti korosztály valamiért kimaradt az összehasonlításból (tudjuk, hogy miért)

Mert nem volt kötelező az oltás? Ó, ne már! A fully vaccinated vs undervaccinated összevetésben hol vannak a I dont know how vaccinated group?

 

Tudományosan a covidról.

Az angolok legalább rendesen vezették az adatokat, a balkánnal szemben. Ők is végig hazudtak, de legalább az adatokat megosztották.

Nekünk csak Merkely faszságait lehetett hallgatni, hogy az intenzívre kerülés esélyét 630%-kal csökkentette az oltás, az adatok megnézése helyett.

 

És akkor jött közérdekű adatigénylés: hogy Kásler osszon meg adatokat a vakcina mellékhatásairól. Erre a válasz: az EMMI-nek nem feladata ilyet gyűjteni.

 

Ha egy sürgősségi engedélyű vakcina mellékhatásait nem kutatja az EMMI, akkor mégis mi a fasszal foglalkoznak? Kormánypropagandával?

Ostoba dilettáns csürhe.

Az angolok legalább rendesen vezették az adatokat, a balkánnal szemben. Ők is végig hazudtak, de legalább az adatokat megosztották.

Rendben. Akkor elmondod azt a 6 dolgot, ami különbözött a magyar, az angol és az egyéb balkáni ország COVID fertőzöttség bejelentései között? Hiszen a téma szakértőjét halljuk, már a 9. ilyen topikot nyitod a HUP flame-ben tudományos kifejezés kíséretében, te tudományos dolgot még nem hallottunk. Itt várom a különbözőségeket és az okokat, ami miatt ez kialakulhatott.

 

 

"Nekünk csak Merkely faszságait lehetett hallgatni, hogy az intenzívre kerülés esélyét 630%-kal csökkentette az oltás, az adatok megnézése helyett."

 

Milyen adatok megnézése helyett? a 3 évre rá elkészülő adatokét, amit félreértelmeztél és el sem olvastál?

 

És akkor jött közérdekű adatigénylés: hogy Kásler osszon meg adatokat a vakcina mellékhatásairól. Erre a válasz: az EMMI-nek nem feladata ilyet gyűjteni.

Tényleg nem az EMMI feladata a mellékhatások gyűjtése, hanem a GYEMSZI-nek. De tényleg úgy írjad a balfaszságokat, hogy nem is értesz hozzá tudományos úr.

 

Ha egy sürgősségi engedélyű vakcina mellékhatásait nem kutatja az EMMI, akkor mégis mi a fasszal foglalkoznak? Kormánypropagandával?

 

EMMI feladata:

"

  1. családpolitika,
  2. az egészségbiztosítás rendszere,
  3. egészségfejlesztési és betegségmegelőzési feladatok,
  4. egészségügy,
  5. foglalkoztatási rehabilitáció,
  6. gyermek- és ifjúságpolitika,
  7. a gyermekek és az ifjúság védelme,
  8. kábítószer-megelőzés és kábítószerügyi koordinációs feladatok,
  9. oktatás, beleértve a közoktatást, a felsőoktatást és a pedagógusképzést,
  10. kultúra,
  11. sportpolitika,
  12. szociál- és nyugdíjpolitika,
  13. a társadalmi esélyegyenlőség előmozdítása, különösen a fogyatékos és megváltozott munkaképességű személyek esélyegyenlőségének, valamint a nők és férfiak esélyegyenlőségének előmozdítása,
  14. a tudománypolitika koordinációja."

 

No  meg a sürgősségi vakcinák mellékhatásának vizsgálata, ami nem a gyógyszerészeti hivatal munkája, nem, Csab áttette az EMMInek, mert ért ehhez is, mint a COVID vakcinákhoz, tudományosan. Éljen a tudomány Csab, amit szarás közben a facebookról szedtél össze! Műteni tudsz már? A Budapest tv-ben ment ilyen műtéti széria az egyik kiválóságtól, szerintem neked is menne.

Az EMMI 2022 április 2-ig működött. Jelenleg ez a feladat a belügyminisztérium alá tartozik, és Takács Péter az egészségügyi államtitkár. Nézz már szét, mielőtt írod a marhaságaidat.

Nekem úgy tűnik, hogy Kásler saját feladatának érezte az Ivertmectint használók basztatását.

https://telex.hu/koronavirus/2021/09/24/lofereghajto-ivermectin-ivermek…

 

Felmentő ítélet:

https://birosag.hu/aktualis-kozlemenyek/fovarosi-torvenyszek-felmentett…

 

Orvosrohadékok.

Lógyógyszer? Az orvosok egyfolytában hülyét csinálnak magukból. A molnupiravir eleve lógyógyszernek született.

:)

A DTRA 10 millió dolcsit fizetett a molnupiravir fejlesztésére 2013-2015 között a venezuelai lovak agyvelőgyulladására.

Itt a Molnupiravir:
https://drugdiscovery.emory.edu/molnupiravir/index.html

Magad is olvashatod benne a venezuelai lovak agyvelőgyulladását (Venezuelan Equine Encephalitis).

 

Részlet a "The Real Anthony Fauci" könyvből:

 

The Defense Threat Reduction Agency (DTRA), another Pentagon bioweapons agency and corporate welfare program for military contractors, provided $10 million in 2013 and 2015 to Emory University to develop molnupiravir as a veterinary drug for horses (against equine encephalitis).

Tudtommal már van ilyen, hogy mennyire általános, és mindenhol működik-e, arról fogalmam sincs. Orvost utoljára akkor láttam, amikor Moderna oltást adattam be. Gyógyszertári asszisztenst többször, de csak azért, mert van egy ismerős, aki történetesen gyógyszertárban dolgozik :)

> Nem lehetne ezt automatizálni? Recept felhőben, automata gyógyszertárban bepötyögöm (bescanneli) a TAJ-t, robotika megkeresi, kiadja?

Van ahol már ez történik, csak nem te , hanem a pultos irja be a taj-t és neki adja ki a gép. (Látni a háttérben, ahogy a robot összeszedi). De ez csak addig szimpi, ami segíti, és nem leváltja a patikus munkáját. 

 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Van ez a fránya Volvo-Gate ügy is, ahol beismerő vallomás ellenére felmentő ítélet is született.

Azon buktak meg az észlények, hogy egymillió eurót Hollandiában megpróbáltak kimosni egy ATM-ben, de megtelt az ATM. 

Mondjuk jellemző a közállapotokra, meg a hatalom megítélésre, h rögtön a titkosszolgálat van sejtve a történések mögött. Végül is csak a szolgálatokat felügyelő miniszter, aki áthág minden irott és íratlan szabályt gátlástalanságában. Úgyhogy bőven érthető a reakció! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

nem lehet, hogy ez a Mindent Áthágó Gátlástalanság is úgy alakult ki az erre fogékony önhergelő közösségben, hogy ilyen "blokkolja a interwebet a titikszolgálattal" szórakoztatják egymást, ezzel kelnek és fekszenek, aztán a végén már nem világos számukra hol van a csopiszellem és a valóság határa?

hát nem tudom, de ezekkel a gondolatokkal fogalkozó intézetek léteznek egyébként. Itt érdeklődj:  (+36-1) 451-2692

- Halló Karmelita? 
- Igen, miben segíthetünk? 
- Jó napot kívánok, Pelikán József gátőr beszélek. Kérem, árad a Tisza! Sürgős intézkedést kérek!  Kérem, a hétvégén már Debrecenben tetőzött,  de most már Újfehértóról és Hajdúnánásról és Nyíregyről is jelentést kaptam h emelkedést észleltek. A hanta-hordák találkozását megtiltottam, de szükség lenne a békaemberekre! Intézkedést kérek! Kérem....kérem...halló, halló...a vonalasról beszélek, mert nincs térerő..halló...

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

De azért Orbán sztem már elengedte az "elfoglaljuk Brüsszelt" fantazmagóriáját! Csak nem tudom, h mi lesz majd a duma ezután, mert eddig azzal próbálta leszerelni a szkeptikusokat meg kilépéspártiakat, h nem kilépünk, hanem elfoglaljuk, ugyi! Most majd elő kell állni valami újabb hantával, h mégis miért nem lépünk ki, amikor nem sikerült elfoglalni! Szted mi lesz az? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Sok minden változik ha bukik az orbán rendszer, illetve kilépünk ez EUból v. épp a maradás is indukálhat váltzásokat. Ha nem sikerül elfoglalni Brüsszelt, akkor újra napirendre kerül a kérdés, és már nem lehet azzal elintézni, h majd elfoglaljuk. Az is elképzelhető, h a valóságban nem foglalják el Brüsszelt, de megpróbálnak majd úgy tenni mintha elfoglalták volna, és ezzel hülyítik a jónépet - ameddig tudják.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A kilépés narratívát azzal nyomták el , h majd ők elfoglalják. Ha az elfoglalás nem valósul meg, akkor a kilépés narratíva ismét a felszínre kerül. Tehát annyiban változik meg az életed  amennyiben az függ a kilépéstől illetve annak lehetőségétől. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Záros határidejű népszavazás szerint. Előzetesen intenzív társadalmi párbeszédet kezdeményeznék és folytatnák minden fórumon. Olyan nincs h a Mi Hazánk eldönti h nincs realitása, menjenek a fenébe! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

ROTFL

Így legyen ötösöm a lottón 😄😄😄

Sima rendőrségi rádiót nézett netblokkolónak Magyar Péter

[....]

Magyar tényként állította, hogy az érkezésükkor minden térerő és a mobilnet elment, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt, amiből ő a titkosszolgálatok akciójára következtetett.

[...]

Posztja azóta 26 ezer interakciónál jár a Facebookon, annak ellenére, hogy állításai minden valószínűség nélkül teljesen megalapozatlanok. 

🍿 😭

trey @ gépház

bízom benne, hogy a kormányt is kibasszák.

 

De a bíróság a "szenteket" 5 millióra megbírságolta, mert szerinte indokolatlanul rúgták ki az alusipkást.

Csak a nácik gondolják azt, hogy az államigazgatás FIDESZ-es kifizetőhely, meg hogy aki ott dolgozik, annak a kormány seggét kellene ütemesen kinyalni.

 

A bíróság helyesen mondott ítéletet, hogy az államigazgatás nem a FIDESZ-es nácik homokozója, ahonnan következmények nélkül eltávolíthatják a reakciósokat.

  • a kormánytisztviselőkről szóló törvény szerint “érdemtelenségre” hivatkozva  csak az okot adó körülményt  követő 30 napban lett volna lehetőség a kirúgásra;
  • az ügyfelünknek a törvény alapján biztosítani kellett volna a lehetőséget arra, hogy az ellene felhozott “érdemtelenségi okokkal” szemben védekezhesen, de ez nem történt meg;
  • ráadásul a felmondás indoklása sem volt megfelelő.

[...]

Azonban a bíróság szerint más, enyhébb eljárásnak (például figyelmeztetésnek vagy etikai eljárásnak) lehetett volna helye, mert a munkahellyel szembeni kritikákat elsősorban a munkahelyi szervezetrendszeren belül kell megfogalmazni. 

Tehát, a magatartása nem volt helyénvaló, csak a fegyelmezés módszere nem volt megfelelő, valamit formai hibákat vétettek a kirúgásánál. Szentet ne csinálj belőle. :D

trey @ gépház

Seggfejek voltak. Tudod, hogy mi az, hogy mém? Te leszámolsz azokkal, akik mémet csinálnak rólad?

Úgy vettem észre, hogy nem rúgsz ki minden barmot a hupról, csak mert elmondja a véleményét rólad.

 

Beszó'tál köcsög? Akkó' kirúglak, bazzeg...

 

Fideszes tempó. Hatalmaskodás, uram-bátyám rendszer Döbrögivel az élen.

Más kérdés, hogy a főnök kirúghat-e alkalmazottat a Facebookos tevékenysége miatt.

- senkinek nem írja le, hogy az államigazgatásnál dolgozik

- vicces képet megoszt

A munkaadó beleszólhat-e abba, amiről az ismerőseivel értekezik?

 

Benne van, hogy ismerősökkel osztotta meg a képet, nem publikusan.

Szerintem ismerősök között a munkavállalónak joga van véleményezni a főnökét.

 

Hatalmaskodás.

Persze, ha így lett volna, akkor nem tudja meg a többi ember a munkahelyén és nem mószerolják be. Aha, én meg most jöttem a 6:20-assal.

 Megosztotta a nagynyilvánosságnak, majd visszább vette a megosztást, hogy tudjon perelni. De csak 5 milliót kapott, és a végén lehet azt sem. Most állástalan, mehet Pátihez munkáért könyörögni :)

Én emlékszem, amikor 2002-ben ugyanezzel a dumával rugdosták ki az Orbán-hívőket az államigazgatásból.

Ők akkor sajnos mehettek Viktorhoz könyörögni. Gyorsan felejt ez az ország, sokan azt hiszik Viktor örökké maradni fog és úgy is viselkednek.

 

Pedig meg tud bukni a választásokon, aztán ha a következő kormány csak annyit csinál, mint Orbán, lesz itt nemulass.

Más kérdés, hogy a főnök kirúghat-e alkalmazottat a Facebookos tevékenysége miatt.

Ez így túl általános. Facebookos tevékenység miatt nem. Pl. politikai nézeted, magánvéleményed stb. miatt. Főleg, ha nincs szabályozva.

Azonban ha a céged, főnöködet ócsárlod és az a munkahelyi morálra kihatással van, az már más kérdés.

trey @ gépház

Tehát, még egyszer. Nem Fidesz, hanem bíróság. Amelyik úgy ítélt, hogy a viselkedése nem volt megfelelő. Tudod, ez ugyanaz a bíróság, amelyik kimondta a részére a kártérítést. Egyrészt, mert a büntetés aránytalan volt és mert formai hibák miatt szabálytalan.

Tudom mi az a mém. Azt is, hogy hol, hogyan és mikor van helye.

trey @ gépház

Aránytalan büntetést megfélemlítés miatt alkalmaznak. Hatalmaskodás. Tudják, hogy a bíróság úgyis az áldozatnak ad igazat, de a többieket jól beijesztik.

Pista bá megosztja a fészbúkon, hogy hihi nem is veszélyes a COVID, mert én is túléltem, kimegy a TEK, Pistát meg elviszik kommandósok egyenesen a kocsmából bilincsben.

Természetesen másnap kiengedik, de erről már nem cikkezik az újság. Aránytalan büntetés, hogy megfélemlítsék az ellenoldalt, a hatalomgyakorlás része.

A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást. Köszönet a segítők munkájáért és a több tízezer támogató aláírásért!

A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat.

Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.

Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.

Sajnáljuk, hogy ezzel sokaknak csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy a nagyobb cél, hazánk mielőbbi visszavétele érdekében mindenki el tudja fogadni a döntésünket. Köszönjük a rengeteg, hazaszerető, becsületes jelölt jelentkezését! A közös munkát mindenképpen folytatjuk.

A TISZA Párt célja, hogy sok ezer jelentkezőből, a több tízezer támogatónk segítségével, a következő országgyűlési választásáig mind helyi mind országos szinten becsületes, a hazájukért dolgozni kívánó szakembereket találjunk és egy ütőképes és ütésálló csapatot hozzunk létre.

forrás MP Facebook ( 9 órája)

( BehringerZoltan | 2024. 05. 06., h – 00:34 )
Nyilván az egyik legnagyobb kérdés ilyenkor, h nem-e más párt küldötte valójában az illető?  Simán benne van a pakliban h kémkedik, szivárogtat majd más pártnak, és eleve ezzel a hátsó szándékkal jelentkezett a Tisza párthoz, vagy fogadta el a a megkeresésüket. 
@

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Van e már eljárás "Páti" ellen, akár azért mert Varga 'ideggyenge' Ditta felpofozta, vagy akár azért mert felvette a körülötte lévők beszélgetéseit? Esetleg a rendőr is feljelenthetné, ha tényleg megpróbálta megakádolyozni a gyerekek elrablását. Persze ha volna valami érdemi, és megdönthetetlen bizonyíték már biztosan  megtették volna, de jelenleg csak búlvárpetinek adott vicces video van, ami meg harmatgyengusz.

Lassan át kéne - de tényleg - keresztelni Alusityakos Pártra. Peti egy kicsit nagyot képzelt magáról. Van egy réteg, akit meg tud vezetni - DK-sok szerint az agymosottak - így a 🍿 továbbra is garantált.

Jó, hogy felbukkant a Páti, régen volt ilyen szórakoztató a belpolitika. Legutóbb talán MZP idején :D

trey @ gépház

Kedvencem a mindenhova követő testőrök :D Része a nyugatról importált show-nak, mintha valami fontosat védenének :)

Tudatlan szemlélőnek úgy is tűnhet. Mondjuk, azt nem tudom, hogy a vonaton mi alapon zárnak le a testőrei vagonokat és ellenőriznek a belépésnél jegyet stb.

trey @ gépház

Foglalsz kocsit és a kalauz fogja lezárni. Volt már velünk ilyen kirándulásnál.

Nem nyílik az ajtaja, aztán felszállásnál kinyitja nektek.

 

Ezek a magánakciók elég amatőrnek tűnnek, mert a MÁV is megcsinálja ugyanezt helyetted. Akár a szerelvény közepén is.

Nyilván ehhez az egész kocsit ki kell fizetned, benne az összes hellyel.

direkt provokálnak, hogy intézkedés esetén lehessen ájvákolni, hogy lám-lám a rettegő rezsim fasiszta pribékjei meg akarják akadályozni, hogy eljusson Az Igazság vidékre, ahol nincs rtlklub és internet, ezért hibásan szavaznak az untermenschek

Várom már, hogy mikor jön az, hogy:

  • a Messiást meg akarták mérgezni
  • rálőttek a Messiásra
  • fel akarták robbantani a Messiást, de megérezte, és másik útvonalat választott, sajnos így is helyette egy 8 gyermekes óvónőt megölt a tudjukki
  • egyik rendezvényen egy fideszes nyugdíjas neki rontott a Messiásnak, aki nyílt lábszár törést szenvedett, de egy nap alatt felgyógyult
  • adócsalásról, sikkasztásról szóló nyomozás csak elterelő művelet, karaktergyilkosság
  • elrabólttata az Órbánn és bötönbe vettette (de már elengedte)
  • gyíkká változtatták (de már elmúlt)
  • Novicsokkal mérgezték, de nem fogott rajta (bizonyítja messiási mivoltát -> csoda történt -> Csatka Könnyező Szűzmáriának hála érte!)

trey @ gépház

Nem. Csak azt hogy szakértő szerint az összevágott felvétel került ki. Azt nem tudni, hogy miről volt szó, de mint mondtam, én nem akarok véleményt formálni mert nem tudom, hogy miről volt szó. Nem voltsm ott, és nem is mondta el senki, hogy miről volt szó…

Bajnaiból közbeszédet a Tóni csinál. Mindazonáltal Bajnai szerepét a HajduBét ügyben az agráriumra némileg rálátva nem úgy látom, ahogy azt anno a politikai kampány felfújta. Tény az hogy sokakat bedöntött a HajduBét, de Wallis sem tudta megmenteni a céget, ami elvesztette teljes piacát. Mindazonáltal már amikor fújták egyesek a buborékot, előre látni lehetett, hogy baj lesz. Csak sz altatott sokakat, hogy a cég sokáig próbált fizetőképes maradni…

Na, hál' istennek, elindult a Tisza párt honlapja!

Konkrétum semmi, tarhálás már van!

trey @ gépház

Nagyon sok kérdőjel van ebben a történetben -s egy jelentős részére valószínűleg sose kapunk választ- de az biztos, hogy bármennyire is sok évet megéltem, még nekem is sok új dolgot tanított meg a társadalom (nép, tömeg, kinek hogy tetszik) lélektanáról, a messiás várásról, a valamiben mindenáron hinni akarásról, és hogy akik ezt a témát már jól ismerik, ezt milyen jól ki tudják használni a maguk érdekében.

Az biztos, hogy ez egy jó adalék a "miért nem üdvözítő társadalom irányítási rendszer a demokrácia" nevű témához.

Kíváncsian várom az eredményt.

Úgy látszik a kinai elnök "lelket" önött Malackába: nem számít a benzin ár meg a közhangulat - hergeljük csak a jónépet! Mit akarnak, forradalmat? Kedvcsináló molotov-koktélokat  buszoztatott városnéző, bevásárló nyugdijasok közé a háztetőkről? Lesz egy pár perces termékbemutató, de ingyen hoznak-visznek Pestre! 

 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 05. 11., szo – 06:04

Sajnos a fejlődés megállíthatatlan – engedély nelkül is dübörög az aksigyár Gödön

A törvényeket mindenknek be kell tartani - mondta a mocsok orbán! (kivéve neki, mert ő meg jól átírja őket he-he-he). És még kivéve az akkugyárnak. Na ha pl. akkugyár vagy, akkor leszarhatod a törvényeket. Akkor működhetsz környezethasználati engedély nélkül! Gödön a csatornából fehér hab böfög föl. 

Bazzeg, nem lehet 2026-ig várni - el kell kergetni MOST ezt a rohadt bandát! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Vannak, akik szerint Pista bácsi fúrt kútja környezetszennyező, az akkumulátorgyár meg környezetbarát.

Mások viszont néznek az előbbiekre, hogy hogyan lettek ekkora idióták? A propaganda elég, hogy a 2+2=10 állítás igaz legyen?

Hogyan állíthatnak emberek olyan dolgokat, amik ránézésre is baromságok?

Piri néni a pufajkás magasrangú barátjaként két marékkal szórta az állami vagyont elvtársainak, családjának, az SZDSZ-s terveknek, és nem utolsó sorban a nyugati tartótiszteknek. Eközben Piri néni többször lecummantotta a D209-s bolsevik ügynököt, aki miután miniszterelnök lett, elhelyezte Piri néni ütődött vejét a kormányban, aki ezt úgy hálálta meg, hogy bolsevik szokás szerint hátba szúrta a d209-st.

Így indult a rendszerváltás utáni magyar demokrácia, jogállam.

Micsoda? Tekintsünk el attól a máig kitartó [hivatalos] narratívától, h fideszeseket az zavarta, h a szadesz a szocikkal koalázott és nem az h szétlopták az országot? El lettek kergetve a fideszes csávók a zsírósbödöntől, de hát erre mégsem hivatkozhattak nyilvánosan, maradt a szalonképtelenség-narrativa a szocik miatt. Egyébként Orbán még mindig a gyuribácsihoz dörgölőző főliberális lenne! Így viszont pályát kellett módosítania, ösztöndíj ide v. oda, liberálisből nemzetire mázolta a lopást meg a gazemberséget.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Brékó, brékó riadó!

Több száz dolgozót küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból

Délután 14:00-kor jött a műszakvezetőnk. Kiabált, hogy jöjjön mindenki ide, mert baj van.

[...]

Bod Péter Ákos közgazdász szerint az elbocsátások oka az lehet, hogy Európában a vártnál kevesebb elektromos autót adnak el. Így akkumulátorból is kevesebb kell, vagyis hullámzó a munkaerő iránti kereslet.

[...]

Sajnos az a magyar iparpolitika, ami összeszerelő üzemmé tette ezt az iparágat, ez most megbosszulja magát, mert a kockázat az Magyarországon van

Szerkesztve: 2024. 05. 13., h – 12:33

Metropol: Magyar Péter gazdasági vezetője 4 évet ült a börtönben

A Metropol arról számolt be, hogy információik szerint Magyar Péter gazdasági vezetője és titkárságvezetője, Sájer Mária Judit négy évet ült fegyházban, és csak nemrég szabadult ki onnan. A Tisza Párt alelnöke már reagált is a lap állításaira.

[...]

"a magánélet legmélyebb részeit sem tisztelő, aljas lejárató cikket jelentetett meg a barátnőm édesanyjáról, aki egyébként semmilyen pozícióval nem rendelkezik a Tisza Pártban, és, ellentétben a fideszes oligarchákkal és politikusbűnözőkkel, tisztességes munkából tartja el a családját”.

A hazug cikkek miatt természetesen feljelentést teszünk és kártérítési pert indítunk – írta Magyar Péter, aki egyébként tételesen nem cáfolta a cikk állításait.

🍿

trey @ gépház

azóta már áhítja a tisztakezűséget és a közélet megtisztulását

Súlyosbító körülményként értékelte a bíróság, hogy Sájer Mária akkor is folytatta az emberek kifosztását, amikor a banda egyes tagjait már letartóztatták, és még akkor is milliókat csalt ki több emberből.

Anélkül hogy védeném a Tisza pártot (mert szerintem ez az MP jelenség évszázad kamuja), de a fent linkelt cikkben ezt is írják:
 

Sájer Mária Juditot a korábbi beszámolók nem említik meg név szerint, azonban az ügynek nem kevés elítéltje volt

Szóval semmilyen valódi bizonyíték nincs, hogy a nevezett hölgy valóban ült börtönben---

semmi! és mivel teljesen ártatlan, így a rengeteg barát akit filantróp tevékenységével szerzett, sosem szúrná ki Hősünk mellett sündörögve a Tisztakezű Dzsemborikon, és sosem segítene behelyettesíteni mondjuk az anonimizált határozatokban, hogy melyik tisztakezű "vádlott neve" mesebeli karakter lenne ő

én azt honnan tudjam? csak mutattam neked egy határozatot

ráadásul miért érdekes? majd azt mondod, hogy agöbbelstóni rajzolta, vagy hogy kinek van ideje az embereit megválogatni, oszt jonapot. csak március óta tisztakezű Hősünk, 14 évet ki tud behozni ilyen gyorsan

a 40-70 tanácsadós geli is tudja szerinted ki az a sok ember ott körülötte? dehogy tudja szegény

roppant egyszerű a megoldás, meg kell kérdezni az ügy károsultjait, hogy ki szerepel a kitakart nevek helyén: orbán viktor vagy a gazdaságis mama, vagy gobbi hilda

valami azt súgja, hogy ezt valaki már meg is tette

de egy belépő színtű oknyomozó újságírónak se telne többhetes munkájába utánajárnia, hogy a gazdaságis mama eltűnt-e pár évre pont akkor amikor az ügy dicső filantrópjai ültek

Te annyira szereted a hazudságokat, hogy viccből sem tudsz igazat mondani!

jut eszembe: Pár hete ekéztétek Vogel Evelint ( nem közszereplő) gyerekkel érkezett a kapcsolatba, és hogy mennyire undi… De Varga Ditta (közszereplőként) 3-al érkezett, és még nyilvánosan sarat dobált is a gyerejek apjára, az meg teljesen rendben van nálatok!? Mennyire vágyvezérelt kettős a mércétek! Varga anyukájáról miért nem linkeltek anonimizált határozatokat!?

Sajnos az RTL (saját bevallása szerint) patikamérlegen egyensúlyozott politikai pártatlanságába nem fért bele.

A Telex estére kiizzadott egy nyúlfarknyit róla (hátha nagy impact-je lesz és akkor hogy néz ki, hogy agyonhallgatta), a 24.hu valamit szintén firkált róla. :D

A 444-nek nem sikerült (az egyik legnagyobb MP felszopó oldal, nem is értem miért nem sikerült :D)

trey @ gépház

Igen, az kiderülne - és az olyan pofára esés lenne Rogánnak h Orbán rugná ki őt saját lábilag, mert azzal valószínüleg el is vesztenék a választásokat. Eddig nem sikerült hathatós dolgót kotyasztaniuk a karmelita boszorknykonyhájában MP ellen. A többséget ez mostani főzet sem hatotta meg  - úgy tűnik szerencsére! 

Kicsit eltúloztam délben lehet: estére már az a godolatom, h ugye az azért elég valószínűtlen, h azért maradna el a Fidesz leváltása, mert esetleg a barátnő anyja kriminális dolgokat művelt! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem vennék rá mérget, h igaz bármi is a cikkben írottakból! És ha igaz is valami, hát mit lehetne azzal kezdeni h a nője anyja ilyen, ha egyébként sem formális, sem informális kapcsolata nincs a Tisza párttal? Ha meg van, akkor mondják el, h miért! Az kevés h pereket emleget, meg általánosságban hazudozással vádol, annélkül, konkrétan megmondaná, h mi az ami a hazugság szte! EZ mindenkép bizalomvesztéshez fog vezetni - és csak az a kérdés, h mit hajlandóak megtenni annak érdekében, h mérsékeljék a veszteséget? Hajlandó az illető hölgy kiállni és tisztázni magát? Ami persze, ha ártatlan teljesen abszurd - de mivel itt nem a jogról van szó, hanem a bizalomról, mégis meg kéne tennie! Vagy nem tudom, de sztem MP reakciója most kevés, ezen tényleg bukhat minden most. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azt megfigyelted, hogy ha valami van Orbánnal, Rogánnal az automatikusan igaz nektek, de ha Magyarral, akkor semmi?

Ilyen az, amikor valaki sebtében tákol leváltópártot. A káderezés elmaradhat és becsúszhatnak bakik. Mondjuk, ha éppen az anyósjelöltet kell(ene) káderezni az kellemetlen ...

trey @ gépház

Mivel Magyarról szóló hazugságok garmadájával árasztották el a mediát Rogánék, már vannak kétségei az embernek valóban, h amit most mondonak az épp igaz-e!
De ez még tűlük is szokatlanul durva hazugság lenne! 
Olvastam FB kommenteket, kb többség továbbra is támogatja - és besorolja Rogáni hazugságok közé ezt is. A többi meg azzal foglalkozik, h volt-e böri vagy sem? Na de hát könyörgöm, Budaházy is volt börtönben - mégis kiváló embernek tartom. Az számít amit csinált, h tényleg kicsalt-e pénzt másoktól? És ha ez igaz, akkor miért van ennek kihatása MP-re? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Slimfit Messiasról terjesztett dolgok hány százaléka hamis szerinted? És ezután arra válaszolj, hogy miből gondolod, hogy az általad mondott % valós?

Aztán, hogy honnan ömlenek a milliók?

Aztán, miért van az, hogy Orbán és Gyurcsány ellen harcol a messiás, csak pont ezeken nem fog az ámokfutása? Esetleg nem ellenzék csere folyik?

Utána ülj le, és élvezd az előadást.

> Aztán, hogy honnan ömlenek a milliók?

Teljesen nyilvánavaló, h a barátnője anyja által másoktól kicsalt és elő nem került milliárdok vannak felhasználva MP választási országjárásának benzin és hangosítás költségére! Ezt akartad látni, észkombájn?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Van abban valami mélységesen undorító, amikor ennyire felülértékeled szellemi képességeidet! Mert egyrészről ti szellemi ‘óriások’ is okozói vagytok a jelenlegi állapotoknak, másrészt semmivel sem vagy különb az általad megvetett kultúrált kormánypropagandára immunisoknál.

Olvastam FB kommenteket,

Én is olvastam, elég sok az értelmi fogyatékos köztük.

kb többség továbbra is támogatja

Minek a többsége?

és besorolja Rogáni hazugságok közé ezt is

Mi alapján?

Na de hát könyörgöm, Budaházy is volt börtönben - mégis kiváló embernek tartom

Nyugdíjasok kisemmizéséért?

Az számít amit csinált, h tényleg kicsalt-e pénzt másoktól? És ha ez igaz, akkor miért van ennek kihatása MP-re?

Ó, tényleg? :D Megy már a mosdatás?

trey @ gépház

És még két dolog: 

Érdemes azon is elgondolkodni, h miért most jöttek ki ezel Rogánék? Még nincs igazából választási finish - szűk hónap van még addig. Többen attól félnek h lesznek még ilyenek addig. Sztem ez most egyfajta teszt, h reagálnak az ilyen közlésekre a választók.

A másik, h Magyar ezek után abszolút fedhetettlen ember. Róla semmit nem tudnak előszedni, csak a barátnője anyjáról. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

S. Mária akkor is folytatta a csalássorozatot, amikor több társát már letartóztatták

[...]

A bíróság a XXI. rendű vádlott esetében súlyosbító körülményként értékelte, hogy akkor is folytatta a csalássorozatot, amikor több társát már letartóztatták.

[...]

trey @ gépház

bármit is akartál ide fogalmazni, ezt nem én hoztam össze, hanem a gazdaságis magának

Kértem bizonyítékot, erre toltatok egy anonimizált határozatot. Mégis hogyan kapcsolódik a gazdaságis az ügyhöz? Ő is magyar államoplgár mint az ismeretlen elítéltek? Vagy mi a kapcsolódási pont?

egészen biztosan nem is tud _szereplőkkel_ azonos lenni, mivel csak egyetlen személy

Egyetlen szereplővel azonos?

Pitér Sanya viszont nevesítve volt a főnököd által belinkelt cikkben, -és a törvényszéken is- csak hát őt védi a mentelmi joga!

Orbán megint pert vesztett.

Az ítélet szerint a miniszterelnök közszereplőként köteles eltűrni, ha a sajtóban kritikus vélemény jelenik meg, a sajtó szabadságát nem korlátozhatja helyreigazítási perrel.

Ez Fricz némileg szórakoztató figura, majd késöbb lehet vissztérek rá, mert most annyira mégsem találtam szórakoztatónak amilyen hosszú. De láthatóan tücsköt bogarat összehord, erősen úgy tűnik lelkes híve Drábik hátterű Toroczkai videóknak, amik persze lehetnek igazak, de nem kell azokat kényszeresen beleszőni MP-vel kapcsolatos megnyilvánulásba is. Jó, hát Drábik nagy koponya, és az ilyen friczeknek szükségük van nagy koponyákra, h legyen miről beszélniük, mert hát saját kútfőből ugye...nem megy nekik túl sok. Nem lehet mindenki olyan brilliáns intellektus mint MP - ez itt kínos igazság Friczikém! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Úgy néz ki, hogy ma is elmarad a "nagy messiás buktatás", a tegnapi igen szórakoztató próbálkozás igan hamar lecsengett.

Bukják a sajtópereket és számolatlan költik a pénzt a srácok, de az eredmény harmat gyengusz.

Szijjártó Péter eligazítást tartott a Megafon „harcosainak” | Media1

Ismét helyreigazítást közölt a Metropol | Media1

Azzal riogat a kormánymédia, hogy mi történne, ha Putyin leatomozná Budapestet | Media1

Az Origo fizetett hirdetésben támadja Magyar Pétert a közösségi médiában | Media1

Az ellenzék is (Soros bérencek is) támadják a Messiást:

Az Origo után az ellenzéki Nyugati Fény is fizetett hirdetésben támadja Magyar Pétert | Media1

 

A huper trollok meg fényesítik a brét minden Messiás ellenes cikk láttán. :D :D :D

Évi 18 millió forintot keres ügyvédi praxisából Deutsch Tamás

Az EU-s parlamenti képviselők tiszteletdíja havi nettó 7584 euró, vagyis nagyjából 3 millió forint, ezen felül kapnak még általános és utazási költségtérítést is. Deutsch egyéni ügyvédként dolgozik emellett, a képviselői mandátum elnyerése előtti hároméves időszakra bruttó 1500 euró (nagyjából 585 ezer forint) havi jövedelmet tüntetett fel, addig ez mostanra 1,5 millió forintra emelkedett.

Tompika is ki van fizetve rendesen!

Szerkesztve: 2024. 05. 14., k – 14:14

Gyurcsótány a Messiásról:

Aki kérdezni mer tőle, róla, vagy csak neki nem tetszőt, az Rogán embere. Mert kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás. Aki nem így tesz, az minimum kishitű, nyilvánvalóan ellene van a Fidesz leváltásának, de leginkább megvette, megvezette, megzsarolta valaki.

Csak gondoltam megemlítem a Fidesz-KDNP-DK álláspontot.

Gyurcsány, haha.

 

2006: Tomcat normális ruhát vett fel, meg öltönyt, emberszabásúvá varázsolta magát és besétált az újságírókkal együtt, fényképezőgéppel a nyakában a Teve utcai székházba Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatójára.

Ezután volt olyan pimasz, hogy álújságíróként megkérdezte Gyurcsányt, hogy saját magát nem tartja-e felelősnek a történtekkel kapcsolatban.

 

A boldog fiatal éveink. Már Tomcat sem a régi, túl intelligens lett. Pedig mekkora poén volt, ahogy szanaszét szívatta a politikusokat. Így múlik el a világ dicsősége.

 

https://hvg.hu/itthon/20070215_gyurcsany_tomcat

Ezeknek a politikai nézete a választótábortól függ. Minthogy főként baloldali Magyar Péter választótábora, így Demszkyt élteti. Ezzel csak az a gáz, hogy a fiatalok zöme azt sem tudja, hogy Demszky melyik csapatban focizott és hány gólt lőtt...

Én emlékszem még, amikor a pápa Magyarországra jött, a Fidesz pedig "Cápalátogatás"-sal kampányolt. Régen volt. Az akkori választótáboruk otthagyta őket, az új választóknak meg más duma jön be. Ahogy változik a tábor, úgy a politikus is. Csereszabatosak. Ez csak egy szerep, amit el kell játszani.

Szerkesztve: 2024. 05. 15., sze – 13:31

A városokban tömegek vannak a győlésein, méghozzá úgy h alig van meghírdetve - nincs kampányreklám a tv-ben és mégis tudják mikor kell kimenni! Falvakban félnek az emberek, gyakran a másik település gyűlésére mennek el, nehogy a Fideszes helyi potentát bosszút álljon rajtuk - mert lyen ez a Fidesz világ! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 05. 15., sze – 14:30

megjött a Jézus Krisztus

Zokon vette Magyar Péter, hogy Jézus Krisztusnak nevezték (VIDEÓ)

😂

Fokozzák!

trey @ gépház

A Mandiner több eredményt ér el gazdasági visszaélések és korrupciós ügyek felderítésében, mint a rendőrség. Kizárólag a rendszernek kellemetlen jelöltek esetében. :D :D :D

Szerkesztve: 2024. 05. 15., sze – 15:10

Add tovább! Ha a TISZA Párt felhatalmazást kap a magyar emberektől:

- azonnal duplájára emeli a családi pótlékot

- megemeli a 420 ezer legalacsonyabb ellátásban részesülő idős honfitársunk nyugdíját

- megemeli az ápolók és a szociális területen dolgozók bérét

- 5 %-ra csökkenti a zöldségek és gyümölcsök és az egészséges alapvető élelmiszerek ÁFA-ját

- részletes hazaváró programot hirdet a több, mint félmillió külföldön élő honfitársunk hazacsábítására

- hazahozza Brüsszelből a hazánknak járó uniós ezermilliárdokat

- falu rehabilitációs programot hirdet

- visszaadja a tanári pálya megbecsültségét, az oktatás- és a tankönyvválasztás szabadságát

- módosítja az Alaptörvényt, csak két ciklusig (8 évig) lehet valaki országgyűlési képviselő és miniszterelnök

- csatlakozik az Uniós Ügyészséghez

- megszünteti a propaganda minisztériumot és létrehozza az egészségügyi-, oktatási- és a környezetvédelmi minisztériumot

- visszaadja a közmédia függetlenségét, betiltja a propagandát

- valódi családtámogatást hirdet, támogatni fogja az egy szülős és a beteg gyermekeket nevelő családokat

- nem a multi cégeket és a milliárdos agrár cégeket, hanem a kis- és közepes vállalatokat és a családi gazdálkodókat fogja támogatni

- átalakítja a végrehajtást

- megnyitjuk az ügynökaktákat

- felülvizsgálja a devizahitelesek ügyét

- visszahozza a KATA adózást

- felülvizsgálja a hazánk számára előnytelen nemzetközi szerződéseket

- valódi gyermekvédelmi reformot hajt végre

- a lehető legtöbb forrást fog az egészségügyre és az oktatásra fordítani

A TISZA párt valódi társadalmi békét teremt és betemeti a mesterségesen létrehozott árkokat magyar és magyar közt.

forrás: MP fb

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Jaja, jöhetne vissza a "1,2 millió gáz- és villanyszámla nem fizető" időszaka!

legalábbis a hétszeres gázárat, a gáz világpiaci ára alig van a kedvezményes ár felett

Az átlagfogyasztás feletti horror ár összhangban van az EU felhívásával: takarékoskodni az energiával, takarékoskodni az energiával, takarékoskodni az energiával és a Grétácska vágyaival is: klímaváltozás megakadályozása a pazarlás felszámolásával

trey @ gépház

Összhangban van a világgazdasági fórum proletár diktatúrájával.

Miközben a nép a CO2 kvótákat számolja pondrózabálás közben, ezek magánrepülőgépekkel röpködnek Davosba, hogy az észt oszthassák adófizetői pénzből.

Ennek megvalósításán fáradozik a Fidesz jelenleg.

megnyitjuk az ügynökaktákat

Amit az elmúlt 35 év alatt faszául kimazsoláztak az elvtársak.

Nagy értelme lesz.

betiltja a propagandát

 Amúgy ez nem ellentétes a szólás szabadsággal?

Előbb tisztázni kellene mi az. S nem megkérdezni a Chatgpt-t.

Már csak az hiányzott belőle, hogy azonnal intézkedik az oroszok kivonulásáról ... :D Azzal megoldódik a háború és jön a fellendülés!

Hogyan ígérjünk fűt-fát mindenkinek ... Kár, hogy a "miből" oldal nincs ilyen szépen kimunkálva és kipostolva :D

trey @ gépház

Légyszi dobd fel neki azonnali kérdésbe, hogy ezt a jelenlegi 15%-os SZJA terhére - mondjuk 27%-ra emeléssel - szeretné-e megvalósítani, mert ha igen, akkor üzenem, hogy nem érdekel! :D

Ja, és gondolom a rezsicsökkentés ugrott ebben az esetben, ahogy hallottam ...

#átcsoportosítópetike

trey @ gépház

- azonnal duplájára emeli a családi pótlékot

Előttem van, hogy ahogy a 12 200 forintot (nem véletlen ennyi, nem ezt kell várni, hanem el kell menni dolgozni, majd adókedvezmény formájában visszajuttatni) kapók ezentúl 24 400 forintot kapnak! Micsoda dőzsölés lesz belőle :D

trey @ gépház

> a többire meg majd gondolom IMF hitel formájában visszatérünk

Ezzel szemben a képlet egyszerű: ha nem lopja el a Fidesz a perselyből a pénzt, akkor az benne marad, és el lehet költeni arra, amire való! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

:D

Jól, van DK! Amikor a Fidesz nem lopta el, mert ti voltatok az MSZP-vel karöltve kormányon, akkor minek kellett Feriteknek az IMF-hez fordulnia? AKKOR KI LOPOTT EL MIT?! :D

Tudod miért kellett Ferinek akkor az IMF-hez fordulnia? Nem?

trey @ gépház

Az lett volna a mondandó, hogy akkor nem volt pénz az IMF nélkül, amikor az "Órbánn nem lópta e" ... akkor éppen hova tűnt?

Meg, hogy a tőrpepetike miből szeretné megvalósítani ezt a DK-t megszégyenítő osztogatást ...

trey @ gépház

ha nem lopják el a pénzt akkor az megmarad

Ez a program? :D Egy olyan pénztáros-titkárnő-anyóssal, amelyik állítólag 8 milliárdos piramisjátékban vett részt és elítélték?

Arra valami, hogy hova tűnt a pénz, amikor nem lopta el állítólag senki?

trey @ gépház

Ezen bűn nem terheli MP-t, egésznek kommunikálhatónak kéne lennie, hisz neki nincs köze hozzá. Távolságot kellett volna tartania a barátnője anyjától. Ebben hibázott. Viszont ez az ügy alkalmas arra, h hisztériát generáljanak vele MP körül, amin minden bukhat. Sztem hibázik, h nem tisztáza egyesével, pontról pontra a Metropol állításait. Én ezt tenném a helyében! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 05. 16., cs – 09:16

Márciusban vált meg a Hodler Alapkezelő Zrt.-nél betöltött pozíciójától Magyar Péter 

[...]

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a politikus önként távozott az MBH Bank Nyrt. felügyelőbizottságából, valamint a Lázár János-féle Építési- és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatóságából is. Ezeken kívül azonban a Hodlernél is vállalt munkát, Magyar Péter volt ugyanis az alapkezelő jogi igazgatója. 

Felhívnám a kékfideszboyok figyelmét az "önként távozott" pontos értelmezésére, mert megdőlni látszik habonygöbbelstóni és vargaditta azon állítása, hogy kibaxták a Messiást, ezért hisztizett be. Sokkal inkább tudatos politikai színrelépésnek tűnik a "Magyar Péter jelenség", ami egyszerűen állonbaxta a kékfideszt.

pétert kibaszták és a lölőnél is hiába kilincselt, részben ezért hisztizett be, részben pedig azért mert már magát kvázi-igügyminnek képzelő focistafeleségként is frusztrált volt, de hogy tőle el is merészeltek válni, az már sok

a fontosságérzést, a vágyott sztárságot és a bosszúvágy kielégítését most megkapja az őt megtaláló és felhasználó hálózat jóvoltából

A közös megegyezés egy jogi fogalom, volt nekem olyan kollégám, nem is egy, aki közös megegyezéssel távozott, nem igazán önszántából. Olyankor szoktam mondani, hogy közös megegyezéssel kirúgták.

(ez teljesen független attól, hogy MP közös megegyezéssel távozott-e vagy sem, a lényeg csak annyi, hogy a közös megegyezés ebben a kontextusban nem jelent semmit)

Megafon reszkess! https://www.vadhajtasok.hu/2024/05/16/poloska-peter-minden-megafonost-e…
 

A cikkből megtudtuk:

- 100 ügyvéd áll a szolgálatában, nyilván ingyen.

- annak ellenére, hogy “szinte” bűncselekmény jutott a tudomására, csak a választások után tesz majd feljelentést, mert ugye amit a Megafonosok művelnek az halmazatilag már börcit is érdemel.

- a 100 ügyvédnek most nincs ideje feljelenteni, csak a választások után

Jaku, csak egy kérdés: ok azt tudjuk, hogy a Megafon közpénzből …. stb. mert ugye ez régi sztori, a bolsevik mantra része. De mióta a Messiás szintet lépett ( mert tavaly is ő volt a Messias csak még nem tudtunk róla), szóval mióta szintet lépett, azóta kiderült a Lánchíd téma, a Karácsony finanszírozása, a Nidermuller és veje pénze… szóval ha önkormányzati választások vannak, akkor ezekről a Messiásnak is csak a Fidesz jut az eszébe?

a Niedermuller

Nekem ez volt új, TIL:

https://www.origo.hu/itthon/2018/02/niedermuller-peter-futasa-berlinbol

A levél a Magyar Tudományos Akadémiához is eljutott, és hosszú ideig olvasható is volt a Néprajzi Kutatóintézet faliújságján. Ebben az olvasható, hogy Niedermüller Péter jelentős adósságokat hátrahagyva, bejelentés nélkül távozott Berlinből. Mindezt pedig azzal próbálta elsimítani, hogy az egyetem felé olyan információkat juttatott el, amelyek szerint ő súlyos beteg.

trey @ gépház

Nem érdekel engem a kibaszott politika, meg az hogy ki mennyit lop! Van "független" ügyészségünk, meg szuverenitás védelmi hivatalunk, azok majd megoldják a bűncselekményeket!

Nekem nem szimpatikus a Messiásotok! Ezért engem csak az érdekel, hogy mikor buktatjátok meg a Messiást, és mikor hozzátok haza az EU-s pénzeket!? Meg hogy mikor lesz már "Világbéke" amire a Vitya vágyakozik? Válaszokat és eredményeket akarok, nem mellébeszélést! :D :D :D

Lazán kapcsolódik ... "EU pénze" ...:

Mind a mai napig egyetlen euró sem érkezett Brüsszelből a tanárok és óvónők béremelésére, miközben a tanárok már megkapták a januári, februári, márciusi és áprilisi megemelt bérüket is, de ez eddig csak és kizárólag hazai költségvetési forrásból történt

[...]

lassan itt a nyári szünet, de eddig még semmilyen utalás nem történt.

[...] Talán nem minden ok nélkül van olyan érzése az embernek – fűzte hozzá –, mintha Brüsszel folyamatosan azt keresné, hogyan tud hibát találni, és arra hivatkozva akadályozni a tanárok és óvónők béremelését. Kiemelte: míg az uniós bürokraták csak vizsgálódnak, a kormány cselekszik. Emlékeztetett:

 2022-ben és 2023-ban 10-10 százalékkal, idén átlagosan 32,2 százalékkal nőtt a tanárok és az óvónők bére, jövőre pedig a tervek szerint 21 százalékkal emelkedik. Így összesen 93,5 százalékos az emelés, azaz négy év alatt csaknem a duplájára nő a tanárok fizetése. 

[...]

Miközben a valóságban egy euró se érkezett meg.

EU pénz ...

trey @ gépház

Az öves néni eligazítása Szentendrén - kicsit olyan a jelenet, mint ez a topik - vagyis h mondhat szeméylesen bármit MP, aki nem akarja az nem hallja meg és csak a fixációit mutogatja, mint ezt az övet a hölgy. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azért a nagy örömködés közben majd linkeljétek be a feljelentést. Gyanítom ez olyan lesz, mint nemleszekpolitikus, repülőtóni, vitáttideazonnal és társai. Szerintem az MP mögé állt stáb nem fogja engedni, hogy önként tolasson rá a brére.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

MP nem olyan valaki akit tudna egy stáb irányítani - ebben tuti biztos vagyok! A dolog fordítva működik...MP tör előre a stáb meg rohan utána :DD
MP a politika IronLady-je :D  EZ most jutott az eszembe. És nem is csodálkoznék nagyon, ha Katinka belépne és jelöltené magát a Tisza szineiben - voltak régebben olyan posztjai amik megalapozzák, h van affinitása a közéleti kérdések iránt. Nyilván most a gyerek az első, meg a sportkarrierjét sem adta fel, de késöbb talán, ha úgy alakul.  Oké, most képzeld el ott a szavazó lapon h Hosszú Katinka  - tuti befutó! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"