T_chris blogja

Nem tetszik.

Újra van net a mobilomon. Ez kényszerű döntés volt, mivel megdöglött a monitorom, de a javítás idejére nem lenne rossz valami. Nem újdonság számomra, mert akkor kezdtem a mobilon böngészést mikor még percalapon számlázták aranyáron, valamikor a gprs kor kezdete előtt, és ez be is tartott tavaly augusztusig amikor végre egy helyen megállapodva lett madzag a házban.
A vége felé szembesültem azzal, amivel most is elég hamar. Rengeteg oldal hozott létre ún mobilra optimalizált felületet ami gyakorlatilag semmit nem ér, de kiválóan alkalmas az azt használni próbálók bosszantására.
Nem elég hogy egy url-re kattintva nem oda jutok ahová érkezni akarok hanem a mobilos főoldalra. De jó. Kiválasztjuk hogy teljes nézet-> visszalépünk párat-> újra kattintunk-> örülünk. Vagy nem.
Nem tetszik. Nem a kútba, csak a kávájába.
Extra: van ahol a mobilos felületen nem lehet belépni, a normálra meg nem lehet átjutni.
Nem tetszik hogy fejlődés az amikor nem tudom megnézni azt az oldalt amit egy éve megtudtam, mert számomra az meg lett könnyítve.

Irgum-burgum...

Simán elkapott az agyf*sz...
Nem elég hogy igen lassú a T-mobilos net ott ahol lakom, még ez is rám jön ahelyett hogy működne. http://tothkl.tvn.hu/kepek/screen004.png
A tvn.hu is kapja be, mert ha két hétig nem használom, akkor elfelejti hogy engedélyezve van az ftp hozzáférés... Ez ügyben viszont jöhetnek free tárhely javaslatok... Azt hiszem még nem volt számítógépem amikor ezt a tárhelyet regisztráltam a mailfiók miatt, talán olyan 2003-2004 körül lehetett, telefonról valami webtap-al, de volt mellette egy extrás is ami ugye nemrég megszűnt, így visszafanyalodtam erre...
Harmadik hiszti: Kapja be a Tesco-s billentyűzetis a hátamat az érzéketlensége miatt... (Ez tuti az én hibám, én vettem)

Kész... :D

A napokban volt egy rendszám blog, azóta jobban figyelek...
De lassan kezdek félni magamtól... :D
A sok előttem elhaladó átlagos kék-fehér Solaris trolibusz között megláttam egy régi piros Ikarus trolit ami magában is ritkaság felénk. De nem gyengén néztek rám a buszmegállóban amikor a rajta lévő 404-es számot megpillantva hangosan felröhögtem... :D