Andor

Hozzászólások

Az tuti, hogy az AK-47 a föld legjobb fegyvere, de, hogy az egész világé a meglepő.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Ahogy az új sw filmek közül a rogue one a legjobb úgy az Andor a legjobb sori. Nem gondoltam, hogy ilyenre is képesek. Csak ne legyen benne cameo meg jedi faszom artuditu csubakka.

Hirtelen azt hittem, hogy BlinTux projectjéről posztoltál...

Ket reszt megneztem, az alapjan ez kb a barmi lehet kategoria :D Mindenesetre erdekes kerdeseket vet fel, remelem nem rontjak el :)

az egyik felén tudnak jót produkálni, akkor a másikon miért olyan jön ki, amilyen.

Nagyon nem mindegy, hogy van-e bármiféle ötlet, felépített mese a végső produktum tervezésekor, vagy csak a) pénznyomtatásról b) IRL ideológiáról szól. ( vagy akár annyira is szűkíthetném, hogy Kathleen Kennedy és gárdájának mekkora közvetlen befolyása volt az alkotókra)

Szerkesztve: 2022. 09. 24., szo – 21:21

Noh, most gyorsan kivégzem a Cyberpunk Edgerunners-t (rohadt jó egyébként) és akkor meglesem én is ezt.

A Mandalorian nem tetszett, el sem kezdtem a 2. évadot. Kenobi már nagyon tetszett, csak kár, hogy egy évados.
Félek, hogy ez sem fog tetszeni, mert nincsenek meg benne a jellegzetes SW hozzávalók: fénykard, kedvenc droidjaink, kedvenc szereplőink... Persze tudom, hogy az SW univerzumban az I.-VI. rész csak egy porszem, de nekem azok jelentik az igazi SW-ot (főleg a IV., V., VI.).

Szerkesztve: 2022. 09. 27., k – 00:09

Noh, megnéztem az első három részt.
Végülis nem rossz, de ha kivesszük az SW feliratot az elejéről, meg pár SW jegyet, akkor kb. random űr sci-fi sorozat is lehetne. Elég távol áll a klasszikus SW hangulattól. Már az is csalódás ezekben a sorozatokban, hogy a klasszikus WW zene nem csendül fel az elején. Vagy legalább a kocsmában szólhatott volna ez :)
De legalább látványos, érdekes, leköt és várós a folytatás!

te amúgy azt gondolod hogy a star wars univerzimban több millio bolygon mindenhol tele van jedikkel és mindenhol ugyanaz a kultúra vagy most what? boomer-e vagy? vagy trollkodsz baszki? 

nem lehet hogy az van, hogy nem szereted a star warst annyira hogy érdekeljen bármi más a skywalker csaladon? 

a star wars univerzimban több millio bolygon

És mégis minden kibaszott SW kontent ugyanabból a ~30 évből van, többségében full jellegtelen bolygókon, kivéve a KotOR (RIP)

nem lehet hogy az van, hogy nem szereted a star warst annyira hogy érdekeljen bármi más a skywalker csaladon? 

Lehet, hogy annyira szereti a SW-t, hogy megnézne már valami újat is belőle ahelyett, hogy ugyanazt a gittet rágná újra és újra. 

Ki ne felejtsd: Han Solo (szigorúan Harrison Ford-al), Millennium Falcon és Chewieeee!
A legjobbak! 

Tudom én, hogy sokkal tágasabb az univerzum, de nekem az igazi SW az az I.-VI. rész. 
Megjegyzem, a szigorúbb fanoknak csak a középső három rész számít!
Én szeretem az első hármat is. Az utolsó három viszont phuu...

Kenobi sorozat jó volt, mert a 3. 4. rész között játszódott és sok minden visszaköszönt. 
Remélem lesz Luke gyerekkorából is valami kis sorozat! ;-) 

Az első részt néztem csak meg, és igazából azt vettem észre, hogy a végére már full telefonnyomkodás volt, pedig nem szokásom filmezés közben.

Igen, sajnos nagyon lassan indul be, nem véletlenül három részt adtak le egyben, cserébe csak fél órás mind... ezért vannak bizonyos kétségeim, hogy a továbbiakban mennyire lesz képes "haladni" a cselekmény... mármint hogy képes legyen fenntartani a nézők érdeklődését is...