Harrison Ford: A Szárnyas Fejvadász folytatás forgatókönyve a legjobb amit valaha olvastam

Ridley Scott egy, az MTV News-nak adott interjúban arról beszélt nemrég, hogy nemcsak, hogy megvan és kész a rajtra a Szárnyas Fejvadász (Blade Runner) kultfilm folytatásának forgatókönyve, de Harrison Ford imádja. Scott elküldte Ford-nak a forgatókönyvet, aki azt válaszolta, hogy "Wow, ez a legjobb dolog amit valaha olvastam."

[ 'Blade Runner' sequel best script Harrison Ford has 'ever read': Ridley Scott ]

Hozzászólások

Ha olyan szar lesz mint az első, akkor inkább ne legyen folytatás.
Én nem tudom mit esznek azon az emberek, valami kiba unalmas...

Ez az ő véleménye. Nekem tetszett a Szárnyas fejvadász, neki nem. Én bírtam a 2001 Űrodüsszeiát is, ő valószínüleg se a könyvet, sem a filmet nem bírná 12 percnél tovább.

A "csinálj jobbat" meg a valaha volt legszarabb duma a "nekem nem tetszik egy alkotás" című véleményre. :D
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Get dropbox account now!

Mindig tartok az ilyesmitől, olyan felmelegített leves feeling. Ahogy a hsz-ekből átjön, a mai közönség már nem is látja, hogy mitől lett kultfilm, namost nekik csinálni egy olyat, ami legalább akkora dobás, plusz nem megy alá semmilyen szempontból az előzőnek...

+1
Ez a műfaj (kb neo noir vagy valami ilyesmi neve van) az adott korszakra jellemző volt. A blade runner abban a korszakban, az adott műfaji környezetben működött. A történetmesélés tempója akkoriban más volt, a mai Michael Bay-en nevelődött generáció már túl lassúnak találja, miközben nem érti a szereplők viselkedését.

Megjegyzem én szeretem azt a hangulatot, azt a látványvilágot (pre-cgi), zenét, de nem látok esélyt rá, hogy mai korban egy ilyen stílusú folytatás készüljön.
---
Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Ha olyan jó lesz mint a Prometheus akkor inkább köszi...

> BERUS
Motor: SolydXK 201411