Negyedév dolgozói

 ( trey | 2011. október 17., hétfő - 11:15 )

2011 harmadik negyeév dolgozója

Sose voltam még a negyedév dolgozója. Most ez is eljött. Egy nagyobb projekt vezetését kaptam meg a nyár elején. Kis csapatom velem együtt három főből állt. Valóban sokat dolgoztunk és ezt a cég vezetése most el is ismerte azzal, hogy a csapatunkat a negyedév dolgozójává választotta. A projekt teljesen gördülékenyen haladt, igazi csapatmunka volt. Kicsit meglepődtem, amikor ma jött a levél, hogy mi kaptuk a serleget, mert nem számítottam rá.
A szokásos köszönetnyilvánítás következik (ahhhahahaha): köszönöm a csapattagoknak, Spal-nak és Nakuro, a többi dolgozónak, aki besegített ilyen vagy olyan formában, köszönöm a családomnak, Szotyinak és Zsömlének, istennek. Köszönjük a vándorserleget és a zsét, amit a "kitüntetéssel" kaptunk. Lesz mire elverni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Gratulálok!

Grat!

+1

Gratula!

Go go az Év dolgozója trófeáért! :)

Köszönjük a projektvezetőnknek áldásos tevékenységét, saját zsebből finanszírozott reggeli kávékat...(most semmi több pozitív nem jut az eszembe... :) ) Neved foglaltassék aranyba, lábad nyomát csókolgassák a gyarló egységsugarú userek....és ha nem hagyod abba a dúdolgatást, akkor Felhővárosban fagyasszanak carbonite-ba és lógassanak fel az irodánk falára!!! :)

Röviden meg: köszi srácok, szép volt! :)

Nem röhögsz majd legközelebb, ha a következő projekt vezetése a tiéd lesz. Mondtam, hogy én nem vállalom. A csúcson kell abbahagyni, ennél pedig már csak rosszabbat lehet elérni :)

--
trey @ gépház

Ááááá! Unalmassá válna az élet, ha negyedévente mindig itt landolna a padlóváza....de, amíg ilyen kollégáim vannak, mint Ti, addig szívesen belevágok a következő projekt vezetésbe! Ám, ha gondolod, Spalnak is dobhatjuk a következő csontot, mert Ő is rá van pörögve a szaftos projektekre, mint reumás csiga a salátalevélre. :)

Én maradok szorgos kis munkás, Te meg úgy is szeretsz megbeszélni. :-) Tudod van az a mondás, hogy azért vagyunk hárman mert én jól látok, ő jól hall, a harmadik meg csak úgy mindig ott van. :-D

Spal

Ezzel teljesen egyetértek! Muszáj "csak úgy" mindig ott lennem, mert a bámészkodó, meg a fülelő mellé kell valaki, aki dolgozik és a stabil szakmai hátteret adja! :)

Nem vertetek csapra egy hordó Zánkai Rettenetest? ;)
(ne vedd komolyan a rettenetest, nagyon is finom az:)

Az még forr...De lassan ideje, hogy szervezzünk egy csapatépítő tréninget Zánkára a pincénkhez. Most csak egy 2006-os Zánkai Olaszrizling van a polcán, amit még névreszólóan palackoztam neki.

gratulálok
---
http://kistasiblog.eu/

na ez már döfi kis felespohár.

Employee of the month? Tartassz előadást az Internetről?
http://fliiby.com/file/181770/za37yhkglp.html

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Ügyes vagy.
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

A háttérben viccesen hat az a CRT monitor. Egy IT-s vállalatnál főleg :)

Ezek évek óta "ott maradt" monitorok. Mindenki notebookról dolgozik. A szemben ülő ember nem vitte el, aki most ott ül, az leszarta. :) Ideje lenne kidobni őket, de kinek van erre ideje? Amúgy én a munkahelyi asztalomról nemrég dobtam ki egy 9 éves, 17 colos CRT-t. Az is az itthoni monitorom volt. Amikor beszart, akkor kaptam egy használt 19-es TFT-t. Most 2 TFT-m van. Olyanok, amilyenek.

Cserébe a notebookjainkat 2-3 évente lecserélik amire akarjuk.

--
trey @ gépház