Negyedév dolgozói

2011 harmadik negyeév dolgozója

Sose voltam még a negyedév dolgozója. Most ez is eljött. Egy nagyobb projekt vezetését kaptam meg a nyár elején. Kis csapatom velem együtt három főből állt. Valóban sokat dolgoztunk és ezt a cég vezetése most el is ismerte azzal, hogy a csapatunkat a negyedév dolgozójává választotta. A projekt teljesen gördülékenyen haladt, igazi csapatmunka volt. Kicsit meglepődtem, amikor ma jött a levél, hogy mi kaptuk a serleget, mert nem számítottam rá.
A szokásos köszönetnyilvánítás következik (ahhhahahaha): köszönöm a csapattagoknak, Spal-nak és Nakuro, a többi dolgozónak, aki besegített ilyen vagy olyan formában, köszönöm a családomnak, Szotyinak és Zsömlének, istennek. Köszönjük a vándorserleget és a zsét, amit a "kitüntetéssel" kaptunk. Lesz mire elverni.

Hozzászólások

Gratula!

Go go az Év dolgozója trófeáért! :)

Köszönjük a projektvezetőnknek áldásos tevékenységét, saját zsebből finanszírozott reggeli kávékat...(most semmi több pozitív nem jut az eszembe... :) ) Neved foglaltassék aranyba, lábad nyomát csókolgassák a gyarló egységsugarú userek....és ha nem hagyod abba a dúdolgatást, akkor Felhővárosban fagyasszanak carbonite-ba és lógassanak fel az irodánk falára!!! :)

Röviden meg: köszi srácok, szép volt! :)

Ááááá! Unalmassá válna az élet, ha negyedévente mindig itt landolna a padlóváza....de, amíg ilyen kollégáim vannak, mint Ti, addig szívesen belevágok a következő projekt vezetésbe! Ám, ha gondolod, Spalnak is dobhatjuk a következő csontot, mert Ő is rá van pörögve a szaftos projektekre, mint reumás csiga a salátalevélre. :)

Employee of the month? Tartassz előadást az Internetről?
http://fliiby.com/file/181770/za37yhkglp.html

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Ügyes vagy.
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

A háttérben viccesen hat az a CRT monitor. Egy IT-s vállalatnál főleg :)

Ezek évek óta "ott maradt" monitorok. Mindenki notebookról dolgozik. A szemben ülő ember nem vitte el, aki most ott ül, az leszarta. :) Ideje lenne kidobni őket, de kinek van erre ideje? Amúgy én a munkahelyi asztalomról nemrég dobtam ki egy 9 éves, 17 colos CRT-t. Az is az itthoni monitorom volt. Amikor beszart, akkor kaptam egy használt 19-es TFT-t. Most 2 TFT-m van. Olyanok, amilyenek.

Cserébe a notebookjainkat 2-3 évente lecserélik amire akarjuk.

--
trey @ gépház