Tron 3D

Tron Legacy

3D szemüveggel az igazi!

Hozzászólások

BTW. hogyhogy most ez a nagy 3D mánia? tízen egynéhány éve néztem egy-két 3D-s mozit (nagyrészt valami természetfilmek lehettek, és moziban, kékpiros szemüveggel), aztán utána jó tíz évig nem nagyon lehetett hallani róla.
Most meg ugye már minden 3D-ben jön.

:) Biztosan beviszi.Nekem az az elgondolásom, hogy igazi butyuta, semmitmondó filmek vannak 3D -sítve, pontosan azért, hogy ne a történet 0 -hoz konvergáló mondanivalóján anyázz, hanem kapja valamit a pénzedért és kussolj.

Ugyanez a lényege az "Eredet" féle maximum látvány, 0 történet filmeknek is.

Persze ez privát vélemény. :)
--
“Bármely bolond tud kritizálni, elítélni és panaszkodni – és a legtöbb bolond meg is teszi.” (Dale Carnegie)

Az eredet nekem még annyiban tetszett, hogy ott volt egy összefüggés, mikor 3 idősíkon mutatták az egészet, az tetszett!:) De amúgy lényegében az Avatar -> slejm(persze lehet csak én vártam sokat a nagy beharangozás után), Eredet -> tetszett, de ott is hiányzott azért valami, ami régebben meg volt a filmekben.

De ha megfigyeled a többi amcsi filmet, szinte mind egy kalap alatt van. Számomra ezért élvezet megnézni egy akár csak imdb 5.0-s francia filmet is:)

Háát, bár kicsit értek ehhez a dologhoz, de meglepő a tapasztalatom ezzel kapcsolatban.

Avatart IMaxben, Gru-t sima CinemaCityben néztem, nekem mégis az Avatar megfájdította a szemem, a Gru nem. Ezen felül számomra a Gru sokkal 3D-bb volt... Esetleg az játszhatott, hogy az animációs filmek kevesebb színt, világosabb árnyalatokat tartalmaznak.

Az Avatar az IMAX miatt kicsit mas 3D technologiaval keszul, nekem a fejem fajt az Avatar utan. De ez talan betudhato annak is, hogy a nagy vaszon miatt a fejednek/szemednek tobbet kellett mozognia onkentelenul is.
Animacios filmekbol pedig nagysagrendileg konnyebb 3D valtozatot csinalni: plusz egy kamera a scene-be, es ujrarendereles.