Szeretnél az Apache Hadoop szakértője lenni? Tovább bővül a Cloudera Budapesten (x)

 ( hup | 2015. november 16., hétfő - 11:35 )

Budapest belvárosába, egy gyorsan növekvő és tőzsdei bevezetés előtt álló sikeres kaliforniai startup legújabb irodájába keresünk új csapattagokat. Mivel találkozhatsz nálunk? Big data, enterprise data management, cloud, security, distributed computing, Apache Hadoop-ra épülő technológiák, és open source.

Ha érdekelnek a big data technológiák, biztosan hallottad már a Cloudera nevét. (Ha még nem, nézd meg a blogunkat!)

A Clouderát 2008-ban alapították Palo Alto-ban, és jelenleg az USA-ban, Európában, Ázsiában és Ausztráliában is vannak irodái és ügyfelei. Nálunk dolgoznak a nemzetközi open source közösségek aktív tagjai és más ismert szoftvermérnökök, akik rendszeresen megfordulnak Budapesten is. Irodánkban többek között járt már Tom White, Mark Grover, Wes McKinney, legutóbbi vendégünk pedig Doug Cutting, a Hadoop első fejlesztője volt.

Ha szeretnél Clouderásokkal találkozni, csatlakozz a Meetup oldalunkhoz!

Kiket keresünk? Unix/Linux support mérnököket, tapasztalt és vezető szoftverfejlesztőket, teszt automatizációs mérnököket, solutions architect-eket; részben mély technikai ügyféltámogatással foglalkozó csapatunkba, részben open source fejlesztési projektekre.

Mire számíthatsz? Egy induló irodára, modern munkakörnyezetre, barátságos csapatra, ingyenes snack bárra, rengeteg tréningre és támogatásra, pozíciótól függően külföldi tréningekre és rendszeres utazásra.

Mit várunk Tőled? Angol nyelvtudást, elkötelezettséget a munkád iránt, tanulásra való igényt, csapatmunkát, egyéni ötleteket és kezdeményezőkészséget.

További részletekért kérlek keress meg itt: ditta.adam@cloudera.com.

(A Cloudera megbízásából készített anyag.)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"tapasztalt és vezető szoftverfejlesztőket" -> erről info? link? nem látni a weboldalatokon ilyet BP-re meghírdetve ...

Szia! Ha a karrieroldalunkat nézed (http://www.cloudera.com/content/www/en-us/about-cloudera/careers/current-openings.html ) a Software Engineer, Ingest (ez Sqoop-pal és Flume-mal kapcsolatos) és a Software Engineer - CCE, Pig címeket keresd. Most ezek vannak fent egyelőre, de tervezünk még feltenni újakat, ahogy nyílnak meg a pozíciók.

FWIW, oktober kozepe ota vagyok a Clouderanal, eddig csupa jo tapasztalatom van (nem, nem kapok bonuszt ezert! :P). Bar hozza tartozik, hogy erdemi munkat meg nem nagyon csinaltam, mert eleg hosszu - es szerencsere mely! - felkeszito treningsorozat van elotte, ami meg eltart egy darabig.

Eddigi keves tapasztalatomrol (kollegak, trening benyomasok, stb) szivesen beszamolok, ha valakit erdekel. Akar publicban, akar privatban.

--
|8]

mennyi szokott lenni a reakció idő részetekről?
küldtem jelentkezést néhány napja, de eddig se kép, se hang.

Tapasztalatom szerint ~1 het az elejen, aztan felgyorsul. Volt, hogy 5 perces valaszidok voltak a levelezeseink alatt.

--
|8]

Szia suti,
A karrieroldalon külted vagy emailen? Kérlek dobj egy emailt a hup-ra hivatkozva:

, és megkereslek. Köszi!

na most akkor hová?

vagy

?

Ponttal :)

Akkor szunyog van a palacsintaban, mert a HUP-os kiirasban alahuzassal van.

--
|8]

Igen úgy volt...köszi suti! :)

és algernon :)

Nocsak...

Min fogsz majd dolgozni? Vagy ez meg kialakuloban?

Tobbnyire az ugyfelek nyugjein (Customer Operations Engineer leszek, ha nagy leszek).

--
|8]