Gyere dolgozni az Adverticumhoz! Rendszergazda, JAVA és PHP munkakörök, videós álláshirdetéssel

Fórumok

Tapasztalt munkatársakat keresünk a következő pozíciókra:
- Rendszergazda
- JAVA programozó
- PHP programozó

A hagyományos, kissé száraz álláshirdetések helyett készítettünk egy videót, amiben bepillanthatsz az Adverticum irodájába. Ha tetszik amit látsz, és szívesen dolgoznál nálunk, várjuk önéletrajzodat a jobs_kukac_adverticum.com címre!

Hozzászólások

Na, ilyen hirdetesbol kellene tobb ...

+1 az Adverticumnak

Szerintem az, hogy a csoportban mindenki több mint egy évtizede (velem együtt) itt van, az jelentheti azt, hogy jól érzik itt magukat az emberek ezen a területen. Persze más nevében nem nyilatkozhatok, nekem úgy fest, hogy szeretnek itt :) Van olyan kollégám, akinek ez az első munkahelye és 20+ éve van a cégnél.

--
trey @ gépház

Itt most olyan dolgokról kellene beszélnem, amiről nem fogok, de hidd el, hogy sokszor a 200 ezres munkahelyen, ahol a beled nem gyúrják ki, többet lehet keresni egyébként, mint egy kétszer annyit fizető helyen, ahol biorobotnak néznek és a szart is kipréselik belőled. ;) Gondolj amire akarsz.

--
trey @ gépház

A macska a legjobb:)!

Es ha nincs flashed akkor baszhatod.

Nagyon jó.

Nem tudom melyik srác rejtőzik a nicked mögött, de ez a videó nagyon ott van! Úgy értem kiváló ötlet a gerillamarketingre is és egyébként is. Kicsit furcsa volt ugyanazokat a srácokat öltönyben látni a honlapotokon a videó után :)
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Szerintem ciki, amikor a kávé pénzbe kerül egy irodában.
Nálunk a kávéautomata ingyenessége mellett a legtöbb dolgozónak minibárja is van üdítővel (aloevera,redbull,cola) feltöltve.

ps.: amúgy a video szimpatikus

Magasrol le****om az ingyen kavet/teat/Ms. Aloe Verat meg a tobbit, adjanak rendes penzt, ne ilyen felesleges dolgokkal szurjak ki a szememet.
A masik amit nem nagyon ertek egyes cegeknel az az eroltetett ceges buli/rendezveny/csapatepites erezzukjolmagunkat mert kotelezo. Aki nem vesz reszt arra furcsan neznek... Ott a munkakori leiras, munkaszerzodes, kollektiv szerzodes es a munka torvenykonyve, aszerint megcsinalja a munkavallalo amit kell, es ennek elleneben kifizetik, ennyi.
Munkahelyre utcarol bemaszkalo allat eleg erdekes, biztos az ANTSZ is orulne.
Let's summarize: ha nem kavezol vagy nem szereted a viragfold-izu automata lottyoket es/vagy macskaszorre allergias vagy es/vagy nem szereted a szoros toportyut libazsiros pizzan akkor ez nem a te munkahelyed.

A movie otletes, szellemes, cribs jellegu, de bele lehetne tenni olyat is, hogy mi van akkor, ha valami gond van es kapjak az ivet a beosztottak :)

Azt hiszem, hogy az jól jellemzi a munkahely jóságát, hogy a legközelebbi haverok is innen kerülnek ki. Együtt járunk bulizni, dolgozni. Tíz éve minden nap együtt vagy valakivel, akkor baromira nem mindegy, hogy ki az.

Kétszer ennyi pénzre sem cserélném le ezt a munkahelyet egy olyanra, ahova gyomorideggel kell menni minden nap és azt várod minden percben, hogy mikor lesz már vége a munkaidőnek. Persze az sem mindegy, hogy hol mennyire becsülik meg az embert. A megbecsülés pedig nem csak anyagi lehet.

És az sem mindegy, hogy gondok esetén számíthatsz-e a munkahelyedre, vagy az első válság idején lapátra tesznek minden szívbaj nélkül. Nálunk pl. a válságban 1 darab embert sem küldtek el konkrétan a válság miatt. Megoldották úgy, hogy gyakorlatilag minden munkahelyet meg tudtak tartani.

--
trey @ gépház

+1

Ugyan én nem informatikába dolgozom, hanem egyszerű melós vagyok, de trey minden szavával egyet tudok érten.

"Azt hiszem, hogy az jól jellemzi a munkahely jóságát, hogy a legközelebbi haverok is innen kerülnek ki. Együtt járunk bulizni, dolgozni. Tíz éve minden nap együtt vagy valakivel, akkor baromira nem mindegy, hogy ki az."

Nagyon jó a kollektíva nálunk. A válság ugyan megtépázta a kapcsolatokat, mert több plusz melót kell bevállalni a megélhetésért, és emiatt nem tudunk annyit együtt hülyülni, sörözni, stb, de emiatt nem megyünk egymás idegeire.

"És az sem mindegy, hogy gondok esetén számíthatsz-e a munkahelyedre, vagy az első válság idején lapátra tesznek minden szívbaj nélkül. Nálunk pl. a válságban 1 darab embert sem küldtek el konkrétan a válság miatt. Megoldották úgy, hogy gyakorlatilag minden munkahelyet meg tudtak tartani."

Nálunk is korrekt volt a cég. A válság miatt nem volt létszámleépítés. Fizuemelés ugyan már két éve nem volt, de félévente mozgóbérbe és jutalmazásba meg próbálják kompenzálni a kiesést.

"Kétszer ennyi pénzre sem cserélném le ezt a munkahelyet egy olyanra, ahova gyomorideggel kell menni minden nap és azt várod minden percben, hogy mikor lesz már vége a munkaidőnek. Persze az sem mindegy, hogy hol mennyire becsülik meg az embert. A megbecsülés pedig nem csak anyagi lehet."

Kétszer ennyi pénzért én biztos, hogy csak gyomorideges, rabszolgatartó, sumák munkáltatót találnék. Nem lennék bejelentve csak minimálbérre, és látástól vakulásig dolgoztatna, amíg a belem kilóg, akár hétvégén is.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

A család meg a bulizás nálam két össze nem keverendő fogalom. Mindegyiknek megvan a maga ideje és helye. A bulizás pl. az, hogy szerda este elmegyünk sörözni és megnézünk egy MU meccset, ami fél tízkor kezdődik. Beverünk 4-5 korsó sört, megeszünk egy-két szendvicset vagy pizzát. Gondolom, hogy a családoddal szerda este fél tízkor még te sem mész el túrázni? :)

--
trey @ gépház

Nekem ilyen esti kimaradásra nincs ingerenciám, úgyhogy marad a hét végi túrázgatás; sörözni meg csak módjával, egy-egy jó vacsi után csusszan egy Perlenbacher, aztán annyi.
Jó, persze, lehet azt is mondani, hogy harminc fölötti túra, meg bő 900 legyalogolt/kocogott kilomét sok, de mit csináljak, nekem ennyi a mozgásigényem :)

Én még nem láttam olyat, hogy egy munkahelyen dolgozó kockák elmennek sörözni, és 5 perc után ne a céges szerverek marhaságairól menjen a vita. Az meg nem bulizás.

Ennél már csak az a rosszabb szerintem (amiről itt nem esett szó), amikor főnöki parancsszóra megy a csapat bulizni... na olyankor szokták csak a kondenzcsíkomat látni..

Akkor rossz munkahelyről,rossz kockákat láttál együtt bulizni. A csapatommal bulizás közben iszunk, focizunk, főzünk, nőzünk (ha vannak a közelben csajok), hülye történetekkel kábítjuk egymást, kibaszunk egymással és hasonló dolgokat csinálunk. Na jó, a buli 5 rossz esetben 10%-ban előkerül a szakma is. :)

===================================================
Ubuntu 10.04.1, AIX, Windows XP Home, Windows XP Pro

Akkor most röhögni fogsz, mert én pont azért nem megyek el nagyon ilyen informatikai témájú sörözésekre, mert ott nem ezeket akarom hallani és nem vagyok ott is kíváncsi a kockákra. Viszont ami vicc, hogy nálunk sem a sörözéseken, de még a munkanapokon ebéddel töltött időszakokban sem esik szó sem a cégről, sem informatikásról. Mi IRL nem vagyunk kockák egy kicsit sem.

Nálunk felülről szerveződő céges buli egyszer van egy évben. Decemberben. De ott sem probléma, mert mi megjelenünk egy órára, aztán tipli. Megtaláljuk minden éven a megfelelő helyet a szórakozásra. ;)

--
trey @ gépház

Hát izé, nem igazán tudom megállni.

Mostanában a csapból is az folyik, hogy a pénz nem minden mikor az ember munkahelyet keres. Lehet ilyenről beszélni, kipróbáltam több variációt, DE!

Van a pénznek az az alsó határa amikor tök mindegy, hogy milyen a munkahelyi hangulat: NEM ELÉG!

Akármilyen jó munkahelyi hangulat mellett is görcsbe szorulhat valakinek a gyomra nap mint nap, ha azt látja, hogy nem tudja kifizetni a havi számláit. És teljesen mindegy, hogy melyik ok miatt kap végül infarktust.

Amikor alapjában véve elég a pénz, akkor lehet azon gondolkozni, milyen a hangulat a napnak abban a nagyobbik felében amit az ember munkával kénytelen eltölteni. Kénytelen, mert kell. Azért dolgozik, hogy legyen elég pénze eltartani a családot, magát, stb. Ha nem kellene a pénz nem dolgozna.
Én pl számtalan módját tudom találni annak, hogy mivel töltsem az időt. Még az is lehet, hogy ugyan azt csinálnám, csak éppen határidők stb. szorítása nélkül. Más szóval: pénzért dolgozom. Lehetőleg minél többért, mert bármikor állás nélkül lehet maradni valamilyen előre nem feltétlenül látható okból kifolyólag. És akkor nem árt tartalék...

Nem pont arra a hozzászólásra válasz ez ahová most illeszteni tudom, hanem az összes olyanra amikor arról van szó, hogy a pénz nem minden.

Engem a buli érdekelne, majd szóljatok ha lesz!

Nem rossz hirdetés. Ha érdekelne jobban a fejlesztgetés, akkor lehet, hogy jelentkeznék is. :)

===================================================
Ubuntu 10.04.1, AIX, Windows XP Home, Windows XP Pro

Aki gonosz módon adblockot használ minden böngészőjében az kizáró ok? ;-)

--
falura elmegy, városban meg úgy sem nézik...

No, ha megszerelted az áramot és működik, akkor szerelj hozzá némi villamos hálózatot is, hogy eljuthasson az immáron hibátlan áram A pontból B pontba. :D Mellesleg a villany és a gáz az, amit ha ilyen szakértelemmel babrálsz, megölhetnek téged is és a kis családodat is...erre jobb lenne szakembert szerezned.

Ugyanez nekem is. Amikor megmutatta egy haverom hogy hogyan kell jól használni az Adblock-ot akkor beírt pár dolgot. Én meg itt gondolkodok, hogy hol hallottam a nevüket. Na nem hallottam, hanem a blokkolt listában van.

------
3 fajta matematikus létezik. Aki tud számolni, és aki nem.

Üde színfolt a hírdetések között.
Hát basszus, most azért kicsit fáj a szívem, hogy nem annyira vágom a Linux-ot, mint ahogy itt kellene.

Na kész... ha Guitar Hero van és nem Rock Band akkor nem buli... nem jelentkezem.

ahogy nezem a videot, szerintem van rendszergizdajuk, ki akarjak rugni ?

Ha valaki a hagyomagyos allashirdetesektol eltero hirdetest akar feladni, javaslom jelolje meg a leendo fizetes -tol -ig. En sokkal jobban orulnek ennek mint egy videonak.

Amugy szimpatikus video.

Az Adverticumról nekem csak az jut eszembe, hogy anno a domainliberalizációnál Vértes János mit hisztizett az ISzT-nek, hogy a vertes.hu-t nem kaphatja meg - mivel földrajzi név. Ahahah. :))

--
Wir sind erfaßt, sind infiziert,
Jedes Gespräch wird kontrolliert.

Ez olyan ceg, hogy ...

"Stay for a while! Staaaaay, forever" ;)

0:43-nal Buri Péter. :)

Tyrael

céges macska :D

hah!

11eve tolom az ipart de ilyen fasza allashirdetest meg nem lattam.

A szolgalati macska giga like!

Ez még aktuális?

Bakter!

Ez még az állandó cinikus énemnek is tetszett... Hmm... lehet kiszedem őket az adblockból:)

A meghirdetett JAVA és PHP állásokra ismét várunk jelentkezőket (a rendszergazda pozíció betelt).
Küldjetek önéletrajzot a megadott címre!

Jelige: "AdBlock-függők kíméljenek :-)"

Hmmm. a macska poziciojara nem lehet jelentkezni?