SQL adatbázisban tárolt fájlok + OpenOffice.org

Fórumok

Sziasztok!

Ezt a kérdést az OOo fórumon is feltettem. Sajnos azonban csak megnézték a kérdést, de választ, vagy valamiféle iránymutatást nem sikerült begyűjtenem. Ezért írom itt is le a kérdésemet.

A munkahelyemen egy webes felületű MS SQL adatbázist használunk amelybe data stream formájában tárolunk word, powerpoint pdf stb fájlokat. Abban az esetben, ha az adott munkaállomáson telepítve van a MS Office akkor az adatbázisban tárolt fájlra kattintva közvetlenül elindul a word, vagy excel, powerpoint és megnyitja az adott fájlt. Ez sajnos nem igaz, ha csak OOo van telepítve. Ebben az esetben felajánlja a fájl letöltést és csak azt követően lehet megnyitni az adott fájlt (2,4 és 3.0 esetében egyaránt ez a helyzet, FSF verziót használom Windows és Ubuntu build-ot linux környezetben). Azt szeretném, ha ez az MS Office-hez hasonlóan történne azaz elindulna a writer, vagy az impress. Az OOo full-ra van telepítve, tehát az activex vezérlő is benne van. InternetExplorerhez, vagy Outlook fájlhoz csatolt dokumentumokat gond nélkül megnyitom, tehát a vezérlő működik.
Google-al matattam egy kicsit, de valószínűleg nem elég korrektül írtam be a keresési feltételeket.

Várom a segítségeteket.

Hozzászólások

Mi szerepel a visszaadott headerben? (Content-type, stb.)

Nincs hiba üzenet!! Egyszerűen csak nem nyitja meg.
Habár igazad lehet le kellene követnem a megnyitás folyamatát. Valószínűleg a word.exe-re vár és nem találja, ezért a lementést ajánlja fel. Holnap megnézem, mert itthon nem tudom. A fejlesztés Visual Studio-val történik, az itthoni ubuntumon ez valahogy nem jön össze. :-))