LFS x offset probléma

 ( Hevi | 2008. július 22., kedd - 11:29 )

Tudom, nem nagyon általános probléma, de ha már doc felvetette a kormány kérdést akkor én is felvetem a saját problémámat.

Jelenleg 2 monitorral rendelkezek, twinview-ban. Ez ugye azt jelenti, hogy a két monitort egynek látja, nincs is gond vele, LFS-ben is széthúzza a két monitorra, nagyon jópofa érzés, csakhogy. A probléma nálam annyi, hogy a játékban a kormány pont középen van, a monitorok találkozásánál és így elég agyzsibbasztó előrefele nézni.

Azt kéne megoldanom, mint a videon is látszik, hogy a bal oldali monitorra kerüljön a kormány, a jobb oldalra meg a többi. Így a jobb tükröt is láthatnám rendesen, de nem is fájdulna meg a fejem 5 perc alatt. Tudom, hogy lehet a vezető pozicíóját változtatni a játékon belül, de nem elégséges mértékben. a config file-ban nem találtam ehhez kapcsolódó sort, nem is tudom mit kéne átírni, hogy így nézzen ki. A videon Win + segédprogrammal oldották meg, ahogy elnézem, nekem ez sajnos nem pálya.

Google nem adott értékelhető megoldást, hátha Ti tudtok.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

mostanában én is gondolkodtam ezen (munkahelyen nagyon megszoktam a két monitort), de aztán arra jutottam, hogy sehogy nem jó, vagy egy monitor, vagy három...

Lehet, hogy akkor én is a három mellett adom majd le a voksom.