eHulladék tömege....?

"Az előzetes tömeg 13,3 hüvelykes WLED-kijelző, Eredeti Windows® XP Professional, betöltőnyílásos DVD-író és 4 cellás akkumulátor esetén értendő. A tömeg függ a konfigurációtól és a gyártás körülményeitől."

Vajon ha nem eredeti a windows ami telepítve van, vagy netán Vista van rajta az miben befolyásolja a tömeget? Ha nincs rajta OS akkor meg még könnyebb...

Hozzászólások

Ja bocs. Ugyanaz az eljaras + alapanyag, de ha USA-ban gyartjak , tuti tobbet nyom mintha tegyuk fel Korea gyartotta volna. Ertem en.. logikus. :)

Nem értetek ti ehhez...

1. A Vista háromszor annyit ugráltatja szegény elektronokat, mint a Linux, így a kérdéses elektronoknak jobban megnő a tömegük. Így a Vistás gép tömegét nagyobbnak méred, mint a Linuxosét. :)

2. A beavatottak tudják, hogy a gépeken minden hónapban újra kell telepíteni a Windows-t, ha baj van, akkor még gyakrabban. Ez azt jelenti, hogy a telepítő CD/DVD/anyámkínja mindig kéznél kell hogy legyen, tehát hozzászámíthatjuk a gép tömegéhez. :D

A windows telepitolemez(ek) es driverlemez(ek) tomege hozzaadodik. Linux eseteben ezek nincsenek, csak egy darab minicd tomege esetleg.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.