eHulladék tömege....?

 ( whitehawk | 2008. július 20., vasárnap - 12:27 )

"Az előzetes tömeg 13,3 hüvelykes WLED-kijelző, Eredeti Windows® XP Professional, betöltőnyílásos DVD-író és 4 cellás akkumulátor esetén értendő. A tömeg függ a konfigurációtól és a gyártás körülményeitől."

Vajon ha nem eredeti a windows ami telepítve van, vagy netán Vista van rajta az miben befolyásolja a tömeget? Ha nincs rajta OS akkor meg még könnyebb...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem tudtad, hogy a windows nehézségből van? :))

--
Debian - The "What?!" starts not!
http://nyizsa.uni.cc

Ja bocs. Ugyanaz az eljaras + alapanyag, de ha USA-ban gyartjak , tuti tobbet nyom mintha tegyuk fel Korea gyartotta volna. Ertem en.. logikus. :)

Nem értetek ti ehhez...

1. A Vista háromszor annyit ugráltatja szegény elektronokat, mint a Linux, így a kérdéses elektronoknak jobban megnő a tömegük. Így a Vistás gép tömegét nagyobbnak méred, mint a Linuxosét. :)

2. A beavatottak tudják, hogy a gépeken minden hónapban újra kell telepíteni a Windows-t, ha baj van, akkor még gyakrabban. Ez azt jelenti, hogy a telepítő CD/DVD/anyámkínja mindig kéznél kell hogy legyen, tehát hozzászámíthatjuk a gép tömegéhez. :D

A windows telepitolemez(ek) es driverlemez(ek) tomege hozzaadodik. Linux eseteben ezek nincsenek, csak egy darab minicd tomege esetleg.
--
Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant.

Ezt ugye nem gondolod komolyan?

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش