HUP Firefox extension 0.0.5.1

Üdv mindenkinek.

Úgy döntöttem, hogy ideje kiadni a HUP-hoz készült extension következő verzióját.

Egyetlen számottevő, a felhasználók számára is látványos újdonságot tudok megemlíteni, mégpedig, hogy ezentúl lehetőség van arra, hogy bármely HUP user hozzászólását kiemelhessük, bármilyen színnel. Ehhez a Hupper beállításainál a "Highlight user comments" részt kell kitölteni username:#color formában. A username-nek értelmeszerűen a kiemelni kívánt felhasználó nevének kell lennie, a színt pedig hexában vagy a szín angol nevével kell megadni (név esetén a # elhagyandó és csak olyan neveket lehet használni, amelyeket a böngészők ismernek).
Ha több usert szeretnél kiemelni, akkor azokat vesszővel kell elválasztani egymástól: user1:#aabbcc,user2.#aaccbb,user3:#aabbcc stb.
Ennek a beállítására szerettem volna egy szebb felületet készíteni, azonban azzal még nem készültem fel és egyelőre fel is hagytam egy ideig a megvalósításával.

Az előző verzióval megesett, hogy egyes OpenSuSE és Debian disztribúciók által szállított böngészőkkel egyszerűen nem működött. A hiba okára ugyan nem sikerült rájönni, de a fejlesztői verzió telepítése után azokon a böngészőkön is működött.

Phaulnak köszönhetően az angol nyelvű feliratok is inkább hasonlítanak angolra, mint korábban. :)

Természetesen egyéb apróbb-nagyobb változtatások is történtek, ám ezek a felhasználót nem érintik.

Akik Firefox 2 alatt használják a kiterjesztést, automatikus frissítéssel telepíthetik az új verziót. Firefox 3 felhasználók pedig manuálisan frissíthetnek.

Hibajelentéseket továbbra is szívesen várok.

Hozzászólások

"szerettem volna egy szebb felületet készíteni"

Ez így tökéletes, thx a fejlesztésért!

esetleg annyit megtehetnél, h fülekre bontod, mert nekem 1024x768-on már kilógnak az OK meg a MÉGSE gombok.

Most próbáltam ki először, remek kis cucc. Bár ez a trollos dolog...fájdalmas. :) A Hupperek inkább amolyan 'friends list' -re hasonlít szerintem..

szerk.:
- Nem lehetne több szín lehetőséget megadni csoportonként? (Pl zöld lvl1 ; sárga lvl2 ; stb..)
- Esetleg berakni egy 'önjelölést'. Azaz az én postjaim ilyen és ilyen színnel legyenek színezve. (ezt valahogy úgy hogy megadom a userem egy külön boxban a beállításoknál..)

Köszönöm..s remélem nem túlságosan zargatják fel a lelki békéd a kéréseim :)..
_____________________________________
aurora @ 2.6.25-4.slh.3-sidux-amd64 / 2.6.25-4.shark.3 | athena @ 2.6.24-generic-amd64

A HUP Hupper extension nélkül nem az igazi. =D

Ha jól tapasztaltam (fixme) akkor arra kell még figyelni, hogy ne legyen egy user egyszerre a hupperek között, illetve a felhasználók hozzászólásainak színmegadásánál, mert akkor nem érvényesül az utóbbi.

Szia Ajnasz!
A HUP.hu jobb oldalán némi változások történtek, ezért a hupper nem jeleníti meg az "ugrás az első új hozzászólásra" vagy valami hasonló nevű funkciót.
Ha lenne egy kis időd jó lenne aktualizálni, frissíteni!
Köszi.
--
не закурится!