mac os x version 10.4.8 + Skype

Fórumok

mac os x version 10.4.8 + Skype

A fenti páros nem működik, setelg van valakinek tapasztalata az installálásban?

Hozzászólások

Define nem mukodik. Nekem megy. Video is es hang is, meg SkypeOut is.

es amikor az ilyen kerdesekre nem jon egybol a sure-fix answer akkor jon trey es holdudvara karogni hogy "milyen szara zoesiksz support itt, hahaha"

bloody idiots

Nekem is tökéletesen működik. Esetleg egy kicsit jobban is körül írhatnád, hogy mit értesz az alatt, hogy nem működik.

A fenti problémát egy kedves ismerősöm tette fel nekem, telefonon, és megkért hogy tegyem be a fórumba. Az ismerősömnek nincs accountja - ezért irtam én be -, de benéz a forumba, és el fogja olvasni a beírásokat. Az lenne a kérés hogy aki válaszolni akar neki, az úgy írja be hogy egy jó műszaki érzékű Nőt érdekel a megoldás, aki nem teljesen láma az eszközhöz, de nem unix guru, csak egy átlagos képességü felhasználó...

vett egy gépet:

mac os x
version 10.4.8
Processor: 1.66 Ghz Intel Core Duo
Storage: 512 MB 667 Mhz DDR2 SDRAM
Startvolume Macintosh HD

Fel akar rakni skypeot. Fent is van, de nincs kapcsolat. "Minden felhasználó szürke..."

Mit csináljon? Mit és hol nézzen meg?

Most már információt amit tudtam leírtam amit tudtam...

Még annyit hogy az Apple Helpdesk -esei is hasonlókat mondtak neki, meg még azt hogy ne használjon ingyenes programot, vegyen egy iPHONE-t. Azóta erősen gondolkozik azon hogy visszaküldi a gépet a kereskedőnek. Még szerencse hogy a neten vásárolta.

Ja igen.
Hahahaha
Aszondja aple, vegyel egy eszkozt ami nincs.... hahaha ezt qrvara nem hiszem el. es elnezest kerek treytol ezert a kommentert, de ijen marhajol mint az elobbi kommentedben olvastam rohatregenszorakoztam. azerseirok hejesen mermost az a trendi ha mindenki huje. teis, meg az orult haverodis, meg legyen huje a komplett xar aple is. hurra. inkabb adjatok el a gepet, az arabol vegyetek 2 hatalmas koporsot, es assatok magatokat jomejre. hiddel azlesz a legjobb mindenkinek. ja igen, a legfontosabb, asasra is kerjetek meg valakit, mert en meg asot se adnek egyikotok kezebe se... lehet elrontanatok es asni nemtudna, ellenben lerakod, es lepcso lesz belole. rotflol

Ja igen,
ha azt akarod, hogy segisunk, legalabb azt aruld el milyen gepet vettetek... imac? macmini? macbook? ibook? powerbook? macbookpro? powermac? macpro? performa? quadra?
Ja az elobbi felsorolasban beugratos valaszok is vannak...
Na meg pl skype verzio?

En is felhivhatnam MS supportot hogy nem megy a dvdirom... Persze hogy nem megy. WinOnCD 1.0val, Windows 3.1-en nem is fog. Informaciok nelkul senki nem fog segiteni.

---
Apple iMac 20"