Full-Stack fejlesztő

Fórumok
Már nem aktuális.

Hozzászólások

"Motiváló juttatás"?

ez mit takar?

mennyi az annyi?

(csak egy range-et mondj)

Nyugalom, csak trollkodom. Nem szoktam, de most nem tudtam ellenállni. :)

Babzsák, havonta egy pénteken kutyusokat be lehet hozni, gombfoci és korlátlan teafogyasztás, kávéautomata, negyedévente pizzahackathlon, biciklitároló és zuhany, diverz és inkluzív munkakörülmények, az általad választott jótékonyságnak juttatott pénzt a cég is átutalja, akár* évi 1%-os fizetésemelési lehetőség.

(* = nem)

Babzsák nincs, kutyát egész héten be lehet hozni, de felesleges, mert van így is elég, ha szeretnél. Gombfoci nincs, csocsó van. Kávéautomata van, pizzahackathon szerintem nincs, biciklitároló van, jótékonykodás van, a fizetésemelés szintje pedig szerintem magasabb volt jóval.

De, bejárni se kell feltétlen, fejlesztőknek home office támogatott. Mértékét majd a HR elmondja.

trey @ gépház

Tudom, hallom haverjaimat, akik az IT-ben itt-ott dolgoznak.

Tavaly vettünk át egy komplett team-et egy magyar multitól. Azt mondták, hogy úgy bántak velük, mint a rabszolgákkal. Nem tudták ki a főnökük, nem foglalkozott velük senki, nem voltak rendezvények és nem volt fizetésemelés.

Most ezek közül minden van. Hálásak érte.

trey @ gépház

Szintézis zRt.: 2022:

Személyi jellegű ráfordítás: 706M
Létszám: 89 fő

706/12/89/1.13 = 0.584M per hó

Ráfordítás / hónapok száma / fő / munkaadói járulék = bruttó átlagos fizetés

Miért vennénk? A rehabos alkalmazása előnyös a cégnek és a rehabosnak is. A cég mentesül járulékok befizetésétől, a rehabos el tud helyezkedni a munkaerőpiacon.

Van jelenleg 5-10%-nyi rehabos kollégánk portástól kezdve adminisztrátoron át a könyvelőig.

trey @ gépház

Nem kötelező. Ha viszont nincs meg a létszám, akkor rosszul járhatsz:

Gazdasági előnyök:

A foglalkoztatáshoz kapcsolódó kedvezmények érvényesítése révén gazdasági versenyelőnyre tehet szert egy munkaadó a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását nem preferáló versenytársaival szemben. A legfontosabb kedvezmény, hogy a rehabilitációs hozzájárulás kiváltható a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása révén, amely (továbbá a teljes SZOCHÓ kedvezmény) igénybevétele mellett a munkaadó szinte költségmentesen foglalkoztathat megváltozott munkaképességű személyeket.

A munkaadók által fizetendő rehabilitációs hozzájárulás összege akár minden évben a minimálbér emelkedésével párhuzamosan emelkedhet. A hozzájárulás mértéke a tárgyév első napján a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított alapbér kötelező legkisebb összegének kilencszerese/fő/év (9 X 232.000 Ft = 2.088.000 Ft / hiányzó fő / év). Ez több, mint 1.000.000 Ft-os, azaz több, mint 100%-os munkaadói teher növekedést jelent 2016. december 31-hez képest, amely alapján még jobban megéri a munkaadók számára a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása.

A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása a teljes szociális hozzájárulási adó fizetése alóli mentesség (kedvezmény), a rehabilitációs hozzájárulás kiváltása, és a különböző projektekben igényelhető támogatott foglalkoztatás kombinációjának igénybevétele mellett maximálisan költséghatékony, akár a foglalkoztatási költségeknél magasabb szintű megtérülés realizálását is lehetővé teszi a munkaadó számára.

Embernyelvre lefordítva:

Ha nincs meg a "must have" létszám, akkor a

Minimálbér kilencszerese * hiányzó fő

trey @ gépház

Ez a tudás és szándék megvan az itteni cégvezetésben, alkalomadtán fel is szokott merülni és élnek is vele szerintem, ha az gazdaságos, de nem megy más rovására. Persze, olyan is volt, amikor kisebb "cégünket" az anyacég éppen beolvasztott (pont neked említettem a múltkor), mert anyagilag éppen úgy érte meg. 40+ évnyi cégvezetés tapasztalatú közgazdász van tanácsadói pozícióban, ismerve 20+ éve, biztos vagyok benne, hogy minden optimalizálási útvonalat ismer.

trey @ gépház

De olcsóbb lett-é a szapport végülis, nem? És hát a kapitalizmusban csak ez számít!

Jönnek itt naív álmodozók, h. minőségi (IT support) munkavégzés, meg a cég jóhíre...! Csak annyira kell a nagyonszarnál jobbnak lenni, h. a versenytársaknál még épp jobb legyen a cég az ügyfelei felé, illetve h. az ügyfelek még pont ne akarjanak lelépni onnan. Ha ezek teljesülnek, akkor a felsővezetés kb. telibefossa a saját cégük jóhírét meg egyéb ilyen megfoghatatlan naív baromságokat.

Feladatok:

  • Codereview elvégzése
  • Mentorálás a Junior/Medior kollégák részére

Előnyt jelent:

  • Tapasztalat Unit tesztelésben

Nem tudom, hogy konkrétan erre a melóra, vagy a webes ökoszisztéma általános állapotára nézve, de ez így, hát nem is tudom mi a jó szó rá. Valahol az ijesztő és a szánalmas között :/ 

Amennyire én hallottam, kihívás lesz benne :D Gyenge szívűek szerintem ne próbálkozzanak. Lóvét pedig annyit lehet keresni, amit az ember kialkuszik magának. Nyilván azután, hogy a próbaidő alatt bebizonyította: nem csak a szája volt nagy, hanem a tudása is.

trey @ gépház

Hát, itt nem a gyenge szívvel lesz baj.

Kifejtem kicsit, mert nem ebben mozogsz. Ez, ugyan nincs ráírva, de egy elég senior pozi, 5 év tapasztalat, explicit beleírva, hogy még mediorokat is mentorálni kell, szóval muszáj lesz a felett lenni. És akkor jön az, hogy a unit tesztelés ismerete előnyt jelent, miközben az gyakorlatilag bármilyen fejlesztés környékén ma teljesen alapvetés, és az elvárások között kéne neki lenni, ha már mindenképp bele akarod írni. Ez kb olyan, mintha egy senior hálózatos poziba bele lenne írva, hogy előny, ha láttál már switchet. Juniornak esetleg nagy duzzogva elnézem, hogy nem látott még olyat, de ahhoz egyébként jónak kell lenni.

Az hogy ez ott van, egyrészt implikálja, hogy, szavaiddal élve, "lesz kihívás", mert jelenleg minden bizonnyal kurva nagy kupleráj van, másrészt aki kiírta, annak vagy fingja nincs hogy kell rendesen fejleszteni (tehát lesz kihívás), vagy szerinte rendben van egy olyan senior, akivel ráadásul mentoráltatni is akar, aki nem látott még unittestet, akkor nem is akar valami rendet.

Szerintem ettől az egy dologtól az épkézláb seniorok nagy része kb instant ki ikszeli ezt a hirdetést.

Szerintem ettől az egy dologtól az épkézláb seniorok nagy része kb instant ki ikszeli ezt a hirdetést.

Nincs is szukseg olyanra, aki nem rugalmas azzal kapcsolatban, hogy egyik teruleten at kell szerveznie dolgokat, masikon tudast atadni, stb. Szerintem nem hatrany, hogy vegul csak olyan jelentkezik, aki akar is dolgozni, sot, nem feltetlen valogatos, hogy mit.

másrészt aki kiírta, annak vagy fingja nincs hogy kell rendesen fejleszteni (tehát lesz kihívás)

Gondolj olyanokra, akik arra panaszkodnak, hogy "nincs elorelepesi lehetoseg". Sikit errol a hirdetesrol, hogy itt valoszinuleg lesz. :)

Aki valogat, az meg mint irtad, kilep, nem adja be ra. Szerintem win-win.

Szerintem az egyetlen tenyleg gaz kifejezes ebben a hirdetesben az angular. :)

Hát, végül is ja. Bár aki ezt átlátja, az jó eséllyel eleve rá tud menni egy architect pozira. De kétségtelen tény, hogy bizonyítani, hogy belenőttél a kabátba akár jó is lehet.

Én azért élnék a gyanúperrel, hogy nem az volt a szándék ezzel, hogy kizárják ezeket a jelentkezőket, azt lehet kevésbé indirekt módon csinálni, mert valójában inkább valaki olyan kéne, aki összefogja a fejlesztést. Egyébként minél tovább olvasom, annál inkább ez rajzolódik ki, legalábbis fura kicsit ez a Full Stack fejlesztő, aki együttműködik a Frontend, Backend, UX csapatokkal (mintha neki nem lenne sajátja), miközben mentorál is, meg fejleszt is. Kvázi kéne egy jolly jocker arch (akiről majd azért kiderül, hogy kicsit PO is).

És persze az is lehet, hogy pár fekete övesebb jelentkező majd elmagyarázza ezt nekik (vagy közvetlen, vagy valamelyik recruiter cégen keresztül proxyzva), aztán majd utána húzzák.

Mas: valojaban vezetot/architektet keresnek majd kesobbre, de nem akarjak megigerni, hogy alkalmasnak is fognak ra tartani, elobb irjal meg a sarokban 3 alrendszert es csak ket juniort tanits, talan az egyiknek a szabadsagait is approve-olhatod.

Erre ertettem a potencialis elorelepesi lehetoseget: a lehetoseg maga az, hogy kb. legseniorabb lehetsz, es majd talan bebizonyitod, hogy nem vagy szocialis analfabeta. De ha megis, senki nem igert semmi olyasmit, hogy csapatot vezethetsz. :)

Szerintem a "bizonyithatod, hogy belenottel a kabatba" a kozos metszet a velemenyeinkben. :)

Ja, ebben egyetértünk, picit szerintem elbeszéltünk egymás mellett. Én inkább arról az oldalról jöttem, hogy ezzel azért szűrnek, és nem lógnak mostanában seniorok a csilláron (bár azért most már talán jobb mint fél éve-éve), gondolván, hogy treynek ez tulajdonképp hasznos info lehet :)

A "potencialis" elorelepesi lehetoseggel az a baj, hogy nagyon szegeny, aki igerni sem tud. Szerintem tartalmilag ez egy tok korrekt senior munkakor, meg akkor is, ha manapsag divat bekiabalni, hogy dE eZ tObB eMbEr MuNkAjA. Semmi kulonos problema nincs vele.

Azzal, amit te irsz, imho azokat lehet csak megfogni, akik peldaul meg nem voltak architektek, de szeretnenek azok lenni. Aki mar az, az nem fog "downgrade"-elni egy ki sem mondott igeretre, hogy ha majd bevalik, ujra az lehet. Erre inkabb a probaido valo.

A potenciális előrelépési lehetőség ott adott, ahol vannak/lesznek nyitott pozíciók. Ahol nincsenek, ott nem lesz. Haverom egy olyan helyen dolgozik, ahol kerek perec közölték vele, hogy nyugdíjig (17 év még) semmilyen előrelépésre nem számíthat. Szerintem fontos azt látni, hogy hosszútávon milyen lehetőségek állnak előtted.

trey @ gépház

Nem tudom, miből vezetitek le egyébként, hogy akit ez zavar az lazsálós, és nem szeret dolgozni. Azt nem szeretik a legtöbben, ha kuplerájt varrnak a nyakukba, úgy, hogy közben valószínűleg nem is tudják, hogy kupleráj van. Mert olyankor van az, hogy ha odamegy, és elmondja, hogy akkor szerinte most egy évig ~30% erőforrást bele kellene tenni abba, hogy legyenek pl unittesztek, hogy aztán majd lehessen normálisan haladni, akkor valószínűleg még ő lesz a hülye. 

Különböző beállítottságú emberek vannak: vannak, akik a nyugalmat szeretik, vannak, akik a kihívásokat.

Ez a versenyszféra, nem a nyugdíjas klub. Eleve nagyobb a pörgés, mint az államiban. Hogy van-e kupleráj? Nem tudom, azt fel kell és lehet mérni. Erre való a próbaidő. Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül megköszönheti a lehetőséget.

Bár nem látok rá arra területre (nem is akarok), ismerem a felsővezetőjüket, ha kupleráj van, azzal tisztában van. Lehet, hogy pont azért keresnek embert, hogy azt tegye rendbe. Ha így van, akkor az egy kihívás, szép feladat lehet. Vannak, akiket ez elijeszt, vannak, akiket ez motivál.

Ahhoz pedig, hogy valakit ne tudjanak megvezetni, nem feltétlen baj, ha ismeri az összes munkafolyamatot. 

Mondok egy példát: engem nehezen tudna egy technikus vagy egy rendszermérnök hasba akasztani, hogy x y munkafolyamat meddig tart, mert én mindegyikben dolgoztam hosszú éveket, a mai napig el tudom végezni a munkájukat bármikor.

Kóklerekre, jobhopperekere szerintem ott sincs szükség.

trey @ gépház

Tényleg nem nagyon értem, hogy hogy jön ez a nyugi vs kihívás ide, meg hogy ez versenyszféra, meg hogy nem kellenek kóklerek. Nyilván az, nem léhűtésről beszélünk. Láttam én már akadémiát még hátolgombolós koromban, multit, most meg pl épp KKVt már egy jó ideje, a munkám időszakonként egészen hasonlít arra kb, ami ebből a hirdetésből lejön. (És egyébként aki erre úgy jön, hogy nem látott még unittesztet, az biza kókler lesz)

Bár nem látok rá arra területre (nem is akarok), ismerem a felsővezetőjüket, ha kupleráj van, azzal tisztában van. Lehet, hogy pont azért keresnek embert, hogy azt tegye rendbe. Ha így van, akkor az egy kihívás, szép feladat lehet. Vannak, akiket ez elijeszt, vannak, akiket ez motivál.

Persze, és ezzel semmi gond nincs. Én csak annyit próbálok mondani, hogy ha ezért keres embert, akkor ezt érdemes leírni, mert arra lehet, hogy odamegy, akit ez motivál, mert látja a szándékot, így meg azt látja, hogy gyanús, hogy tisztában sincsenek vele.

Ahhoz pedig, hogy valakit ne tudjanak megvezetni, nem feltétlen baj, ha ismeri az összes munkafolyamatot. 

Mondok egy példát: engem nehezen tudna egy technikus vagy egy rendszermérnök hasba akasztani, hogy x y munkafolyamat meddig tart, mert én mindegyikben dolgoztam hosszú éveket, a mai napig el tudom végezni a munkájukat bármikor.

 Ezzel kb. egyetértek, csak végképp nem tudom, hogy jön a mondandómhoz.

Azert ez a unit test egy eleg eros feltetelezes, nem hangzott el olyan, hogy ne lenne. Ettol meg tizbol kilenc projektben szarul van megcsinalva, akar itt is lehet ilyen, es ezen lehetne az uj embernek javitania.

Arra meg, hogy ez egy senior pozicio-e, hat gondolom igen, de ezzel mi a baj? El kell kerni a megfelelo penzt, aztan ha megadjak, akkor hajra. :)

Azert ez a unit test egy eleg eros feltetelezes, nem hangzott el olyan, hogy ne lenne. Ettol meg tizbol kilenc projektben szarul van megcsinalva, akar itt is lehet ilyen, es ezen lehetne az uj embernek javitania.

Szerintem nem olyan erős az. Valaki technikai volt a hirdetés körül, különben jó eséllyel* bele se került volna, mert nincs benne a szótárban.  És az a valaki úgy érezte, hogy ezt bele kell írni, és az előnyök közé teszi, nem a kötelezőbe. Szóval vagy nincsenek csak a "jó lenne" listán, vagy kurvára nem érzik a fontosságukat, mert nincsenek rendesen beágyazódva a folyamatokba.

*hacsak nem valami HRes tüncibünci dobált össze valamit a pattern adabázisból, amire greppelni szokott, az se jó éppen.

Arra meg, hogy ez egy senior pozicio-e, hat gondolom igen, de ezzel mi a baj? El kell kerni a megfelelo penzt, aztan ha megadjak, akkor hajra. :)

Semmi baj nincs vele. Csak szerintem így egy csomó potenciális ember lepattog egy olyan feltételezésről, ami lehet, hogy nem is igaz, és akár ki is finomodhatna, mikor személyesen beszélnek vele. 

Ezt se megerositeni, se cafolni nem tudom. Meg nem igazan olvastam allashirdetest, ami lenyeges infot tartalmazott volna. Mi erdekes van benne? Senior .NET developert keresnek backend oldalra, nahat, kell hozza .NET meg backend tapasztalat, elehetoleg sok. Cserebe "versenykepes fizetest" es "egyeb juttatasokat" kapok. Zsir.

Nalam allaskeresesnel kb. annyi csak az algoritmus, hogy pozicio neve tetszik? --> ceg neve tetszik? --> apply. Prescreening utan ha lesz ujabb interju, elotte elolvasom. :)

Ha szeződésben rügzítve van a dolog, akkor talán oké is lehet, én írtam is alá ilyen szerződést, bár akkor még igen mesze voltam senior szinttől.  De ha csak a szép szavak vannak, akkor igencsak megérdemli az illető, ha bemondásra ilyet elhisz, és nem nagyon hiszem, hogy erre pozícióra olyanok jelentkeznének, akiket ilyen ígéretekkel be lehet csalni a málnásba.. 

Alapvetően a többszintű szűrőrendszer része a próbaidő.

Most előadod, hogy te nem hallottál még a próbaidő intézményéről? Pont egy multinál dolgozva? :D :D :D

Bár, ahogy hallottam, hogy a multik milyen erőforrás-hiánnyal küzdenek, el tudom képzelni, hogy mindenféle komolyabb szűrő nélkül is felvesznek valakit.

Éppen tegnap hallottam erre egy példát sörözés közben a havertól, aki most szerződött át egy multitól multihoz.

Meséljek?

trey @ gépház

Szerintem csak elbeszeltek egymas mellett. Volt egy felreertheto felmondatod, hogy van egy kialkudott fizu, aztan majd probaido utan, ha bizonyitott, lesz igy meg ugy. Gondolom ezt valaki ugy ertette, hogy probaido alatt mondjuk kevesebb fizut kapsz, vagy akarmi, ami elsore tenyleg meredek.

hogy van egy kialkudott fizu, aztan majd probaido utan, ha bizonyitott, lesz igy meg ugy

Pedig pontosan így van. Van a kialkudott fizu próbaidő alatt. Majd ha véglegesítették és bizonyított, akkor jöhet prémium stb.  Szerintem ezt jelenti a "Motiváló juttatás". Ez nyilván letett teljesítmény és nem alanyi jog kérdése. Meghatároznak egy célt, ha eléred, kapsz prémiumot. Ezt hívják célprémiumnak. Ennek megléte az én területemen teljesen transzparens, egy motivációs rendszerben le van írva. Forintra kiszámítható. Hogy ott hogyan van, azt nem tudom. Meg kell kérdezni.

De, a részleteket elmondja szerintem a HR, ugyanis az ő dolga.

trey @ gépház

Lehet úgy is játszani, h. az ember alapbérben nem kapja meg azt amennyit szeretne. Hanem elhúzzák előtte a mézesmadzagot, hogy "nademajd a bónusz / évvégi prémium az milyen sok lesz!". Aztán annak a feltételeit vagy nem lehet teljesíteni higy megkapd a 100%-ot. Vagy majd mindenféle mondvacsinált indokokkal le lehet vonogatni belőle majd ennyi meg annyi százalékokat. Utóbbi esetben ugyanis általában nem konkretizáltak az egyes komponensek pontos ráhatásai a 100%-ra, így a levonogatások kb. hasraütésre mennek.

A bónuszpolicyt egy munkaszerződésben sem írták le még eddig  részletesen. Főleg mivel évente variálják, és minden indoklás nélkül bármikor megszüntethetik. Hanem ha aláírtál, a másik 100 szabályzattal együtt  megismerheted, az intraneten vannak eldugva. Gennyesebb helyen eleve a munkaszerződésbe megemlítve sincs, csak egy sajtpapíron (aláírás nélkül) volt odaírva h. amúgy van bónusz.

A fentiek az általános -adott munkakörben mindenkire vonatkozó- bónusz módozatra vonatkoztak. Emellett lehet h. van olyan munkakör, amiben egyéni munkaszerződés volt, teljesen egyedi bónusszal. De azt kétlem, mert itt a munkaszerződés template az mind a 2000+ emberre közös volt. Lehet h. az ügyvezetőnek, meg a 2-3 aláírásra jogosultnak külön egyedi van, ami titkos, de rajtuk kívül az összes mezei parasztra mind ugyanaz vonatkozott, beleértve a bónusz előre pontosan megismerhetetlen feltételeit is.

Aztán erre jön még a le nem írt, csak mégis megjátszott görénységek.

Arra mondtam a gennyest, amikor az üzleti eredmények jók, az alapján jön(ne) a lóvé, csak a jogosultak ~10%-nál a team managerek találjanak valami kifogást, ami miatt nekik ne adjanak mégse.

Ha mindenki kurva jól teljesít a csapatban, akkor is rangsoroljanak, mert valakinek akkor is le kell húzni a bónuszát 0-ra, mert a HR ezt parancsolta zárt ajtók mögött. 

Én a csökkentett fizetésről beszéltem - mert hogy kapaszkodj meg - ilyen is van, X alapbért kapsz próbaidő alatt X+Y pénzt meg utána, ha beváltál, szerződésben rögzítve.  Ha félreérthetően fogalmazol, ne csodálkozz, ha félreértenek.  

A szűrők minőségét elég jól mutatja a próbaidőben elbocsátott emberek száma - főleg egy ilyen pozícióban. Ritka és kivételes esetekben szabad előfordulnia, hogy kóklert vettetek fel. 

Röviden: kell nektek egy ebben a tech stackben jártas, dolgozni tudó és akaró senior developer, akit, ha beválik, hajlandóak vagytok meg is fizetni.

Ez előrelépés a KKV-k világában, jópár éve még úgy keresett meg egy Hr-es, hogy igaz, hogy a KKV-ja kevesebbet tud fizetni, mint a mostani bérem, de nagyobb a "szabadságom", bámit is jelentsen ez.

Ok, ajánlom megtekintésre, ha valaki a kapcsolati hálómból váltani akarna. 

kell nektek egy ebben a tech stackben jártas, dolgozni tudó és akaró senior developer, akit, ha beválik,

A Twitteren biztosan így hirdetnénk. Szerintem ez túlegyszerűsített.

hajlandóak vagytok meg is fizetni

Jeleztem, hogy nem tudok nyilatkozni sem a fizetésről, sem a részletekről. Arról nyilatkoztam, hogy a mi divíziónkban ez hogy van.

ilyen is van, X alapbért kapsz próbaidő alatt X+Y pénzt meg utána, ha beváltál, szerződésben rögzítve.

Ezzel sem látok semmi problémát. 

Ritka és kivételes esetekben szabad előfordulnia, hogy kóklert vettetek fel.

De, nem szeretnénk egyáltalán kóklert felvenni. Főleg azért, mert minden egyes ki- és belépésnél az én csapatom tagjainak is felesleges munkája keletkezik. HR-nek úgyszintén. És közvetve abban is érintett vagyok.

A hirdetés egyébként toborzócégen keresztül fut, én ide a következők miatt postoltam leginkább:

  • jöttek itt hirdető HUPperekől olyan visszajelzések, hogy nem szívesen hirdetnek itt, mert mindent szétfikkantanak, gondoltam letesztelem ez a felhasználói élményt (engem ugyanis az ilyesmi teljes mértékben hidegen hagy)
  • besegítek a HR-nek
  • sikeres toborzás esetén aprópénz üti a markunk, amiből meglesz a következő céges evés-ivás a kollégákkal (mert úgysem volt elég mostanában :D :D :D)

trey @ gépház

Szerintem igy se kell, apropenz amit megsporolsz olyanokkal, hogy pl. probaido alatt nincs cafeteria. Nem tudom, nalatok mire vonatkozott a "probaido utan" resz, de ez egy nagyon gyakori jelenseg, ugyhogy legyen ez a pelda.

Meg kell egyezni a kompenzacioban, felveszed, aztan 3 honap alatt kiderul, jo dontes volt-e. Ha nem, bebuktal 2 havi szepkartyat. Es? Ennel sokkal dragabb ujrakezdeni a recruitment folyamatot meg a betanitast.

Hol lehet/kell jelentkezni!? Nekem a pénz nem számít, motíválva vagyok mástól is!

azon a terülten, ahol Tesla-s kolléga dolgozik, sőt, ha jól tudom, pont velük kell szorosan együttműködni, így már lenne is egy közös téma, gyorsan be lehet illeszkedni

Mi lehetne a közös téma két tesla user között? Max a közös projektek... Én meg még a kávékonyhában sem jártam több évtizede.

Lassan at lehet helyezni a flame/offtopic kategoriaba!

Es meg mindig nem tudjuk, mennyi a fizetesi range...

Szerkesztve: 2023. 11. 23., cs – 12:17

IMHO nem fogsz olyat talalni a mai piacon, hogy PONT angular2+rx frontend es asp.net+mssql komboval rendelkezzen valaki, gyorben. de ugye explicit bele van irva, meg sok ev tapasztalat is, szoval... boldog karacsonyt kivanok. :D

De ha talalsz is, masfel milla alatt nem hiszem, hogy odamenne. ha igen, akkor kuld el legyszi az istenlabat, kene nekem is :D

Bezzeg a Lidl kimeri írni mennyi lesz a fizu 3 év múlva, ha minden csillag együtt áll! ;)

Ez egyebkent ilyen flame topik?

Ha igen: aki .netben fejleszt az sikeres ember nem lehet.:-/

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2023. 11. 26., v – 14:04

Már nem aktuális.

Már meg is lett az ember?

A fejvadászcég kizárólagos hirdetést kötött ki (csak ő hirdetheti ezt a pozíciót) utólag, itt már nem hirdethető. Mivel azonban az "állást kínál" szekciónak szigorú formai követelményei vannak (ezt meg a Profession.hu kötötte ki 🤷‍♂️), így átkerült a Flame-be. Törölni nem akartam.

Hogy aktuális-e még, azt nem tudom, innentől kezdve én nem követem a pozíció sorsát. Részemről már nem aktuális.

trey @ gépház

Noh, meglett a minositett kodhegeszto?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

hat nehez elhinni, amikor masik topikban azzal buszkelkedsz, hogy mindennap hallod a hr-sek beszedet, meg minositett hegesztok jelentkeznek.

 

Vagy ne beszeld ki nyilvanos forumon, vagy ha kibeszeled, akkor ne tegyel ugy, mintha nem tudnal rola. Vagy-vagy.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2024. 01. 15., h – 10:46

Mi van már ezzel az állással? Betöltötték már?

Vagy minek hirdetni még mindig a főoldalon?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

 Mi van már ezzel az állással? Betöltötték már?

Megkérdezzem neked?

Vagy minek hirdetni még mindig a főoldalon?

Doboz forrása:

https://www.hwsw.hu/xml/hupallas.php

Automatikus frissítés:

Figyelmeztető üzenet

@site webhelyről származó hírcsatorna hibásnak tűnik: @error

(nem ez az első HWSW-s RSS feed, amit workaround-olnom kellett, a másik "HWSW hírek" már workaround-olva van -> (https://siftrss.com/f/YKlqa6R0leGÖ)

Majd valamikor ezt is workaround-olom, de jelenleg a motivációm nem elég erős.

trey @ gépház

Vegre. Mostmar nem tunik ugy, mint egy hirdetes, ha egyszer semmi ertelme, hogy kinn legyen a fooldalon (csak flame van benne).

Koszonom. Igy profibb.

(felre ne ertsd, tegyel ki barmi a fooldalra (vegulis a tied), de ha egyszer semmi ertelme, akkor minek.)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....