Németországi muszlim fiatal: Ha többségben leszünk, eltöröljük az alkotmányt és bevezetjük a saríát (VIDEÓ)

Fórumok

Németországi muszlim fiatal: Ha többségben leszünk, eltöröljük az alkotmányt és bevezetjük a saríát (VIDEÓ)

... de legalább lerendezik a szexuális perverziók szószólóit és újra büntetik majd amit büntetni érdemes! :-D

Hozzászólások

Első ami beugrott erről...

-- Tönkre foglak tenni!
-- Ahhoz te hülye vagy.
-- De megpróbálom!
/Üvegtigris/

szerintem a németek ezeket fogják legközelebb a gázkamrába dugni és joggal..

For Whites Only meeting room!

Soha ne nyomd fullba a kretént. Soha. :D

Sajnos ott tartunk, hogy az arabok bölcsebben élnek mint mi. Csak jót fog tenni, ha bevezetik a saríát. Az ideális persze a saját kulturánk volna, csak ehhez képest mondom. Zene a témához: Cseh Tamás énekel - Kék páviánok (1997) https://www.youtube.com/watch?v=DK4-J9ecy9w

"Szerintem az irániaknak lenne hozzá néhány szava. Arrafelé nem nyitottak a határok."

...és te ide is ilyet szeretnél... gratulálok.

'hanem itt lenne jó rendet rakni inkább."

A saria bevezetése nem rendrakás, hanem egy elmaradott, primitív és ostoba életforma. Egy emberi és polgári jogok előtti őskövület. Semmiképpen nem szeretnék ilyenben élni, de még kevésbé szeretném, hogy a gyerekeimnek kelljen ebben élni, szóval ebből a nemzetből nem kérek. 

Amennyiben van értelme akár fegyverrel is hajlandó lennék ez ellen harcolni, ha nincs értelme akkor pedig igyekeznénk elmenekülni egy még civilizáltnak megmaradt országba.

A hadsereg számára nem az a legfontosabb, hogy minél több katonája legyen, hiszen nem csak katonai erővel nyomulhatunk előre. Ha éppen elegendő erőt tudunk összpontosítani az ellenség helyes megítélése alapján, akkor máris biztosra vehetjük a győzelmet. Aki azonban meggondolatlan és lebecsüli az ellenséget, az óhatatlanul az ellenség fogságába kerül.

Szun-ce

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Úgy érzem semmit sem tudsz a saríáról, csak azt böfögöd vissza zsigerből, amit a nyugati propaganda lenyomott a torkodon.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Tehát azt mondod, hogy a teljes arab világban és kínában is saria van és csak ennek köszönhetően jobban teljesítenek, mint a nyugati világ?

Ezzel ugyanis lehetne vitatkozni, de ez lenne ontopic, ugyanis a kérdés arra vonatkozott, hogy jó lenne-e nálunk is saria.

Ha nem ezt akartad mondani, akkor viszont offtopic.

ps: Amúgy kína gazdasága épp lassul.

Nem ezt sem mondtam.

Ha egy picit is beleásnád magad a saríába és nem csak kiragadott valóban kritizálható elemeit vizsgálnád, akkor látnád, hogy mért képes a bolygó egyharmadát működtetni.

Külön javaslom egy kis tanulmányozásra a saría elvein alapuló iszlám banki törvényeket. Néhány primitív alapelvel:

– tilos a kamatfizetés (!!!!!);
– tilos az amúgy elkerülhető kockázatok vállalása, kerülendők a spekulatív ügyletek;
– az üzlet tagjainak kölcsönösen vállalniuk kell, hogy biztosítják egymást a veszteségek ellen;

A kamatfizetés tilalma nem új jelenség, az iszlám mellett a keresztény egyház is tiltotta
bizonyos időszakokban. Egy olyan vallás, mely az ember életének folyását komoly er-
kölcsi szabályok által szabályozza, szükségszerűen kénytelen olyan feltételeket felállíta-
ni, amelyekkel elkerülhető a túlzott mértékű eladósodás, az emberi élet ilyen módon
való tönkremenetele. Emiatt elsősorban az uzsora, majd maga a kamat szedése is tiltott
lett.
Az ügyletekből haszon a közös kockázatvállalást követő nyereségből, vagy bankok-
nál például az elismert működési költségekből keletkezhet.

http://real.mtak.hu/80182/1/PSZ%202017.%201-3.szam_v12_beliv_25.pdf

Egyszerűen összefoglalom neked, nem akarok saríát, de az egészet egyben vizsgálva, közelebb van ahhoz amit az ember "igazságnak" érez, mint a nyugati jog. Hiba pedig mindkettőben van bőven.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

"Hiba pedig mindkettőben van bőven."

Csak nem mindegy mekkora.

A működtetésről csak annyit, hogy vessük össze a saria-t használó országok és a rothadó nyugat GDP-jét és nézzük meg kijön-e az az egyharmad...

>Csak nem mindegy mekkora.

A miénkben akkora a hiba, hogy jelenleg az összes európai ország azon a pályán van, hogy kisebbségbe kerülnek az őseurópaiak, és ráadásul úgy néz ki pont az arabok kerülnek többségbe, akik bevezetik a Shariát a nekik tetsző módon. Ez lesz a jelenlegi kulturánk eredménye. Pont amit szeretsz a nyugati életformában, az az ami fenntarthatatlan a mostani úton.

A magas GDP kellemes ameddig tart, de nem úgy néz ki, hogy sokáig fenntartható lesz. Lásd például az autógyártás válságát, vagy az energiaválságot. Vagy hogy a bevándorlók mekkora része munkanélküli. Nem úgy néz ki, hogy meg tudjuk tartani a magas GDP-nket tízéves távlatokat nézve. Egyébként AFAIK az összes európai ország el is van adósodva - most már talán a németek is. Ennyit a hatalmas GDP-ről: objektíve nem fenntartható a költési szintünk már eddig sem.

Pont erre a két legnagyobb létező problémánkra van megoldási javaslata az iszlámnak. A megoldhatatlan problémánk mocsarában ücsörögve nem érzem indokoltnak az iszlám lenézését.

Ha annyival jobb ott, akkor minek jöttek ide?

Igen sok gond van a nyugati civilizációval, például az a fajta gyengeség is, ami miatt sebezhetővé vált a még ősibb/vadabb/primitívebb civilizációs formákkal, azonban nem gondolom, hogy akkor az a megoldás, hagyjuk a picsába, engedjük azt csináljanak amit akarnak, mi pedig szépen csöndben kihalunk.

Ezzel az erővel mondd  betegnek, aki ügyetlen volt és megvágta a lábát, majd utána orvoshoz se ment amíg el nem kezdettt üszkösödni, hogy á hagyjuk már az antibiotikumot, nem kell amputalni se, tessék hatradőlni és várni a meghalást, amúgy is eletkeptelennek tetszett lenni, ideje hogy a baktériumok győzzenek, azok sokkal életképesebbek.

Ha annyival jobb ott, akkor minek jöttek ide?

Például tudatosan szervezik, mert annyira "ostobák", hogy rájöttek, fegyverrel nem lehet legyőzni minket. Mellesleg az iszlám hit eleme a terjeszkedés.

Ha le akarjuk győzni őket, akkor nem nézhetjük hülyének az iszlám hívőket. A te gondolkodásoddal garantált a vereség. Amíg nem ismered meg a rendszerüket, nem tudod hogyan képesek rávenni valakit arra, hogy öngyilkos legyen a hitért, esélyed sincs. Egy csak "szart" tartalmazó rendszer erre nem alkalmas, az igazi erőt kell ismerni bennük. Ha legyintesz, hogy primitív az öngyilkos merénylő, akkor te még náluk is primitívebb vagy, mert valójában ennél nagyobb áldozatot hozni nem lehet. Ezt elérni egy embernél igen komoly teljesítmény.

Jelenleg nem mi állunk nyerésre, már ha képes vagy egy percnél távolabbra gondolni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Veletek biztos nem győzzük le őket, mert szerintetek a saria fasza.

Sajnos kevés esély van  arra, hogy a nyugat ezt megoldja, mert nincs bátorsága és lassan  ereje sem rá, ettől függetlenül azt biztos  nem megoldás, hogy az egész nyugati civilizáció elpusztítását kívánjuk, istenítjük.

Hidd el nem kell hozzá olyan  nagy dolog, hogy valaki öngyilkos merénylő legyen, csak vak hit, fanatikusok és fanatizálók. Pont a tanulás, kultúra, a kételkedés és tisztelet az, ami nehézzé teszi öngyilkos merénylővé válni valakinek, magad és mások megolese nem nagy kunszt, ha elég sötét vagy.

Ebben nincs túl sok érték. Össze sem lehet hasonlítani az általam nagy becsben tartott bushido -val, aminek szintén része az önfeladás. 

A te gondolkodásoddal garantált a vereség.

Az meg már eleve vereség, amit te képviselsz, miszerint a saria egy jó dolog. Ez egy gyarmati gondolkodás, ami elismeri, hogy a muszlimok jobbak, és Európa akkor lenne jó, ha iszlám gondolkodást honosítana meg. Téged ők már legyőztek fejben.

Attól is függ, hogy mi a győzelemnek és vereségnek a kritériuma? Mi az az esszencia, amit meg kell őrizni, hogy győztesnek tekinthessük magunkat? Nem látom be, hogy a vallás vagy a kultúra volna az. Ha az lenne, akkor 1000 éve le lettünk volna győzve, amikor erővel lecserélték a vallásunkat. Pedig élünk, sőt úgy néz ki túléljük a vallást is, ami mára marginálissá vált. Akkor ki győzött? Ha felvesszük a muszlim vallást, de megmaradunk a muszlim világon belül magyar nemzetként, akkor nyertünk, de legalábbis nem vesztettünk nagyobbat mint 1000 éve.

Én egyébként hipotetikusan beszélek, továbbra sem vagyok muszlim párti, hanem pontosan annyit állítok, hogy a demográfiai megmaradás szempontjából a saját vallásunk (vagy vallástalanságunk, kinek mi) nem vált be, a muszlimoké pedig virágzik. Ezért jó volna lenézés helyett inkább tanulni tőlük. A threadet indító posztomban is jeleztem, hogy az ideális a saját kulturánk volna, csak a mostani gyökértelen modernséghez képest volna jobb még sharia is.

Mi az az esszencia, amit meg kell őrizni, hogy győztesnek tekinthessük magunkat?

Nem tudom, ezt nektek kéne tudni, ti beszéltek arról, hogy a nyugat hanyatlik és legyőzik. Miben nyilvánul ez meg szerinted? Te tudod megmondani akkor, hogy mit jelent az, ha nem hanyatlik a nyugat, ha nem győzik le. Miért kéne nekem definiálnom azt, ami igazából a te fejedben van csak benne?

megmaradunk a muszlim világon belül magyar nemzetként

Sariában nincs ilyen. Keveritek az iszlám vallást, meg az iszlám vallás által diktált jogrendszert, a sariát. Nem minden muszlim él saria szerint, sőt, a többség nem. A muszlimok 90%-a nem is beszél arabul (a legnépesebb muszlim ország a világon Pakisztán, második Indonézia, egyik sem arab nyelvű ország). Viszont a saria jogrendben mindenhol kötelező az arab. A saria egy vallási jogrendszer, nem elválasztható az arab nyelvtől és az iszlám vallástól.

Olyan ez, mint amikor a középkorban a kereszténység által diktált jogrendszerben a hivatali nyelv latin volt. Magyarországon egészen 1844-ig kellett várni, hogy a magyar legyen a hivatalos nyelv, addig a középkori, kereszténységből eredő jogrendszer diktálta, hogy mi a hivatalos nyelvünk.

Emlékszel a nyelvújításra? Csomó szót kellett kitalálnunk, mert nem létezett rá magyar szó. Mert egész egyszerűen nem használtuk a magyar nyelvet olyan kontextusban. A tudomány nyelve nem volt magyar, a jog nyelve nem volt magyar, egész egyszerűen hivatalos kommunikációban nem magyarul beszéltek egy többszáz éves magyar országban. Mindezt azért, mert a kereszténység uralkodott az államon. A németek a vallásháborúik miatt jóval szekuralizáltabbak voltak, ők csomó mindenre használtak német szót, amit mi is átvettünk, és csomó magyar szavunk az német kifejezés tükörfordítása.

>Te tudod megmondani akkor, hogy mit jelent az, ha nem hanyatlik a nyugat, ha nem győzik le

Szerintem a genetika számít. Akkor nem győznek le, ha a demográfiánk jó marad és nem szorítanak ki. Elvben ez kisebbségben is működhetne, de nem túl sanszos, hogy sikerül. Ezért többségben kell maradnunk az országainkban.

>Miért kéne nekem definiálnom azt, ami igazából a te fejedben van csak benne?

Azt mondtad két hozzászólással feljebb, hogy fejben már legyőztek minket (gyuri23-nak írtad, de magamra is értettem). Ha szerinted így van, akkor nyilván definiálni tudod, hogy mi a győzés és mi a legyőzés. Jó lenne ha te is megmondanád, hogy szerinted mi az.

Ha szerinted így van, akkor nyilván definiálni tudod, hogy mi a győzés és mi a legyőzés. Jó lenne ha te is megmondanád, hogy szerinted mi az.

Szerintem egyértelműen a kultúra adja a két világnézet közötti különbséget, nem a genetika. Hiszen az tesz minket a nyugati világ részévé. A görög-római-keresztény történeti hagyomány. Ahol, ugyan egyre kevesebb a vallásos ember, de létezik advent és karácsony, létezik újév január elsején. Hogy az éveket Jézus születésétől számítjuk, és az évünk januárban kezdődik és decemberben ér véget. Hogy egy nap éjfélkor kezdődik és éjfélig tart.

Nem pedig 622-vel eltolt naptárunk van, nem úgy hívják a hét második napját, hogy al-Ithnayn, nem Safar meg Ramadan van a hónapjaink között. Nem Ramadanunk az ünnepi hónap, hanem az Advent és a karácsony.

(megjegyzem, hogy a nyugati kultúra pontosan ezért is viselkedik ellenérzéssek a zsidó kultúra iránt, ugyanúgy közel-keleti vallás, teljesen más szokásokkal, hagyományokkal, gyökerekkel).

Az adja a nyugati világban az összetartozás érzését, hogy ugyanabban a kultúrkörben vagy. Kimondod azt a szót, hogy múzeum, és mindenki tudja, miről beszélsz.

Kimondod, hogy demokrácia, és egyből tudod, hogy mit jelent, tudod, hogy ez a kultúrkör találta ki ezt is. Kimondod, hogy császár/caesar, és tudod, hogy ez a kultúrkör találta ki. Meg azt is, hogy res publica.

Meg a római jogrendszert, a feudalizmust, a Magna Carta-t, az Aranybullát, Nagy Károly birodalmát, a keresztény vallásháborúkat, a reformációt (Debrecen a kálvinista Róma ugyebár)  /ellenreformációt (élén Pázmány Péterrel), az inkvizíciót, az enciklopédiát, a tudományos és technikai forradalmat, a kapitalizmust.

Mária országát, a Joachimsthal (Jáchimov) bányából származ thaler/tallér/dollár pénzt stb.

Ez az, ami minket nyugati világhoz tartozóvá tesz, ez a kulturális örökség.

Amiben keveredik minden, mert sok nép egymás mellett élésének a történelme, de mégis a mi történelmünk, a mi hagyományaink. Hogy el tudjuk választani a hitéletet, a belső vallási meggyőződést a hétköznapi társadalmi együttéléstől A hónapjaink például római istenekről meg császárokról vannak elnevezve, semmi közük a kereszténységhez, a bolygók is római istenek, a szavaink nagy része is görög-római eredetű (a technikai-tudományos szókészlet pláne).

Ez vagyunk mi, ez a mi világunk. Sokszínű, de mégis egységes kultúrkör (ezért is az az EU jelszava, hogy Egység a sokféleségben - In varietate concordia.  Ha ezt elengedjük, akkor van vége a nyugati világnak. Ha átengedjük ezt egy monokulturális világnak, ahol csak a Korán létezik (a saria jogrendszere ilyen), akkor veszik el a nyugatiság.

Ez abszolút nem genetika, ez fejben dől el, nem a sejtek mélyén.

>Szerintem egyértelműen a kultúra adja a két világnézet közötti különbséget, nem a genetika.

Tehát ha az arabok idejönnek és kiszorítanak minket az életterünkből, de cserébe felveszik a kulturánkat, akkor az számodra győzelem? Vagy azért valamit számít a genetika is? Bocs, ha kukacoskodónak tűnök, de fontos tisztázni az alapokat, hiszen mint látjuk ebben is diverzek vagyunk, és egyáltalán nem magától értetődőek ezek a dolgok.

"Szerintem a genetika számít."

Ezzel egyetértek. Az pedig köztudott, hogy minél közelebbi a két ember genetikája, annál sanszosabb a beltenyészet, vagyis minél távolabbi (lehetőleg más nagyrasszból származó) a két ember genomja, annál egészségesebb az utód.

Ergo a keveredés a nagyon más bőrszínűekkel szerinted is alapvetően pozitív dolog, ha komolyan gondolod a fenti állításodat, hogy számodra a genetika fontos.

Teljes sületlenség amit állítasz. Beltenyészet kis néhány százas populációkban, vagy a rokonok egymás közötti házasodásának szokása miatt tud kialakulni. Az őslakos európaiakat egyáltalán nem fenyegeti. Az uralkodóházakat (pl Habsburgok AFAIK) kivéve nem fordult elő a történelmünkben.

Ha szerinted nem fontos a genetikánk megőrzése, akkor azt mondd, ha lehet kerek perec. Mert ez így viccnek is gyenge.

Ha a genetikánk megőrzése alatt valami olyat értetek, mint a németek az árja faj megőrzésével, hogy a fehér bőrű, szőke hajú "faj" a kívánatos?

Mert ha igen, akkor kerek-perec kimondom: én ezzel nem értek egyet. Ha lányom vagy a fiam párja nem fehér bőrű lesz, az bennem nem vált ki ellenérzést. Szeressék egymást, tartsanak ki egymás mellett, és legyenek egészségesek a gyerekeik. Az életmódjuk legyen "jó", ne pedig a bőrszínük.

Te arra vagy elrettentő példa, hogy kondicionálás bizonyos iq alatt igen jól működik :)
Szépen felmondtad a leckét, kapsz egy kutyakekszet :D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kérlek ne sértődj meg, de a Te értékítéletedet maximum kordokumentumként tudom kezelni.

Ugyanis az a személy, aki az aláírásában is hirdeti, hogy valami elképzelt "irgalmat" követ, és komolyan veszi, hogy másoknak egy szintén elképzelt lény által rendelt "kötelességek" alapján kellene élniük az életüket, az pont olyan felnőttségről tesz tanúbizonyságot, mint a 7 éves kislányom, aki leszid engem amikor csúnyát mondok, mondván, hogy a Télapó nem hoz nekem ajándékot, ha így beszélek. A szidás jogos, de az elképzelt Télapóban már nem hiszek.

Majd ha kinövöd a gyerekes hiedelmeidet, talán érdemes lesz rád figyelnem, de jelenleg csak elrettentő példának vagy megfelelő, hogy bizonyos IQ alatt a vallásos kondicionálás milyen jól működik.

Nem vagyok sértődős :D

Ezért fuss egy kört ezzel, bár arra tippelek, hogy meghaladja a képességeid: Isten nem lény.

:D

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nézd, lehet, hogy egyesek szerint mások gondolatai másokról rám is vonatkoznak, de ez nem jelenti azt, hogy nekem érdeklődnöm kellene mások (tév)eszméi iránt. Sehova sem vezető teológiai vitákra inkább nem pazarlom az időmet.

Ami engem érdekel, hogy hogyan néznek szembe a saját lelkiismeretükkel azok a vallásosak, akik a saját lányaikat, asszonyaikat annyira nem tartják embernek, hogy nem engedik nekik a fejlődést (iskola), és a saját döntéseket, beleértve az abortuszt?

Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki szexrabszolgának illetve szülőgépnek tekintsen még a saját szeretteire is?

Mert lehet játszani a szavakkal, de a saria, akárcsak a keresztény abortusztilalom a nők jogainak, az életben számukra elérhető lehetőségeknek a megvonása, nem más.

Te ismersz nőket? Mármint igaziakat, nem olyanokat akinek töke van. Mielőtt elájulsz a nyugati modernitásunktól válts egy szót erről velük...

Micsoda csodás lehetőség például nőként férfiak ellen versenyezni a női mezőnyben.

Üdv a szürke világban. Egy icipicit összemosod az egész keletet és rávetíted a prekoncepciód, zsigerből általánosítasz. Milyen iszlám országokban jártál?

u.i.

Hátha tágul egy kicsit a beszűkült elméd: http://midra.uni-miskolc.hu/document/6176/1626.pdf

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Vagyis nem tagadod a dolgot, mert szerinted rendben van ez igy?

https://wmn.hu/ugy/58004-egy-10-eves-kislany-sem-mehetett-abortuszra-oh…

https://divany.hu/szuloseg/abortusz-torveny/

https://telex.hu/kulfold/2022/01/27/lengyelorszag-terhes-no-halala-abor…

Fura egy alak vagy. Beszelgess errol a felesegeddel, lehet, hogy ra tud mutatni a fentiekben arra, hogy ezek miert nem sikertortenetek. Es ez ugye csak a jeghegy csucsa. Van egyaltalan feleseged?

Szép terelés. Ennek mégis mi köze az iszlám nőkhöz való viszonyához és a sületlenségekéhez amikben fundamentálisa módon hiszel?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Én belenéztem a fentebb linkelt doksiba az iszlámról, és aszerint vannak muszlim országok, ahol az első 40 vagy első 120 napban engedélyezett az abortusz. Ellenben az általad linkelt cikkek mind a keresztény világ termékei. Mint ilyenek teljesen irrelevánsak abban a vitában, amiben a kiindulópont az volt, hogy _sok tekintetben_ ésszerűbb a jelenlegi iszlám világ a miénknél.

Az abortusz kérdése rendkívül összetett. Én például azt gondolom, hogy a magzat önálló élőlény, és ezért morális értelemben gyilkosságnak számít az abortusz. Ennek ellenére engedélyezném állami szinten, mert a családon belüli gyilkosság is a család belügye a Pater Familiae elv szerint. Az orvos aki végrehajtja nem gyilkos, hanem a megrendelő az. És a Pater Familae döntheti el, hogy engedélyezi-e vagy nem, bünteti-e vagy nem. Szerintem ez volna a helyes, és szerintem ez oda vezetne, hogy nemi erőszak vagy komoly betegség esetén lenne lehetőség abortuszra, viszont nem használná boldog boldogtalan fogamzásgátlás helyett. Ha meg igen, akkor is a családban marad, nekem semmi közöm hozzá, az ő dolguk, az ő lelkükön szárad.

Ráadásul én nem is állítottam azt, hogy minden szempontból ésszerűbb az iszlám, hanem azt mondtam hogy az élet nagyon fontos kérdéseiben ésszerűbb - bölcsebb. Azt, hogy jót tenne a németeknek úgy értem, hogy a jelenlegi tendencia szerint kisebbségbe kerülnek, míg ha mondjuk ma bevezetnék a shariát, akkor lenne esélyük, hogy legalább a mostani fiataloknál mérhető arányukat fenntartsák. Úgy értve, hogy ha mondjuk a most felnövő 18 éves nők 35 helyett 20 évesen házasodnának és szülnének először, akkor felvehetnék a versenyt a bevándorlókkal.

"Ráadásul én nem is állítottam azt, hogy minden szempontból ésszerűbb az iszlám, hanem azt mondtam hogy az élet nagyon fontos kérdéseiben ésszerűbb - bölcsebb."

Akkor az lehet a gond, hogy nem vettuk eszre, hogy az alabbi mondatodban van valami szures, mert nagyon ugy tunik, mintha mindenre vonatkozna, es nem csak a "nagyon fontos kerdesekre": 

"Sajnos ott tartunk, hogy az arabok bölcsebben élnek mint mi. Csak jót fog tenni, ha bevezetik a saríát."

Ha valami tetszik egy rendszerben, miért nem abból indulsz ki, hogy azt az adott feature-t szeretnéd? Miért gondolod, hogy a teljes rendszer bevezetése -- a sharía -- jó ötlet? Vagy ha nem az egészet vennéd át, miért neveznéd az általad tetszőlegesen összeválogatott maradékot olyan néven, ami mást jelent?

Teljesen retardáltak vagytok. Azt írtam, hogy a jelenlegihez képest jót tenne nekik ha bevezetnék a sháriát. Még _ugyanabban_ a posztban írtam, hogy az ideális a saját kultúránk volna. Tehát a Sháriát a nihiliszikus ateista gyökértelen boomer hippivallásnál - ami a mostani divat ami az emberek 90%-át vezérli - tartom ésszerűbbnek. De nem a legeslegjobbnak a világon. Eddig kb 1000x leírtam. Még azt is leírtam, hogy a szempont, amiből jobb volna, az az hogy a sharia az életet és a család egységét támogatja, így legalább az esély megvolna a demográfia megfordítására, a német nemzet csökkenésének megállítására. Ami a jelenlegi moralitás és hit keretei között kizártnak látszik. Éppen azért, mert a teljes kultúránknak az alapvetései nem támogatják az életet, és csakis radikális változtatással lehet megmaradó vagy akár növekvő pályára állni újra. Igen, ez igaz a magyarokra is, csak mi még kevésbé vagyunk kritikusan rossz helyzetben, de ugyanafelé haladunk. Pláne, ha még a migráció sem lesz megállítva. Tényleg mintha retardáltakkal beszélgetnék, úgy viselkedtek.

Én azt gondolom a nácizmus jobb lenne a mostani nihilisztikus világnál. A Lebensborn szépen növelné a születések számát, amúgy is ott rend van és fegyelem, szép fekete egyenruhák.
Persze vannak apró hibák, de az majd csak azoknak lesz gond, akik kilógnak a rendszerből, akik szépen beállnak a sorba és megfelelnek az előírásoknak sokkal jobb lesz, mint jelenleg. ;) :D

Persze vannak apró hibák, de az majd csak azoknak lesz gond, akik kilógnak a rendszerből,

Ez jelenleg is így van. Próbálj beszélni nyugaton arról, hogy a klímahiszti egy hazugság, nincs covid, az oltások ártanak, vagy a férfi az férfi a nő meg nő, a zsidók nem ma született bárányok és igen gyorsan megtapasztalod.

A szabadság illúzió, csak egy libsi lózung.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mint ahogy korábban is írtam, max kirúgnak a munkahelyedről és hülyének néznek  (néhány miatt ezen felsorolásból pl én is;) ) de a lényeg nem ölnek meg.

Azért illene észrevenni az eltérést a munkahely elvesztése és az élet elvesztése közötti apró eltérést.

A cancel nem liberalizmus, magam is annak a híve vagyok liberálisként, had pofázzon mindenki amit akar, addig amíg nem mások elleni agresszió vagy bizonyított rágalmazás történik.

Amúgy heteró férfiként kimondottan örülni kéne minél több pasi buzi, hiszen kisebb a verseny, több a szingli csaj. ;)

max kirúgnak a munkahelyedről és hülyének néznek

Egy frászt. A vérmesebbje lejárató kampányba kezd és utánad megy, hogy kirúgasson a következő cégtől is  (ha van aki felvesz..)

Előadóként, tanárként meg ne is álmodj róla, hogy valaha a pályán  dolgozz.  pl Kathleen Stock

Na, de megköveznek-e? Várom válaszod!

Amúgy meg egy eltoszott dolog esetén nem az a jó megoldás, hogy legyen  még szarabb, hanem az eltoszottsagot kell megszüntetni.

Állj a cancel elleni zászló alá és támogatlak, állj a saria zászló alá és azt mondom menj a fenébe!

Politikai mozgalmak zászlaja alá nem állok be, mert ha elérik a céljukat, eltérítik őket más -nem vállalt- célokra.

A "cancel culture" pont a rendszertelenség és következetlenség eredménye; de csak egy tünete a koherens rendszerszemlélet hiányának: moralizálni akarnak, de nincs értelmezhető normarendszer (akire x-y rámutat és azt mondja "rossz ember" azt eltapossák: pont ugyanúgy viselkednek mint akik mennek kövezni. cyberbullying következtében sem csak gyerekek lettek öngyilkosok: ez a modern formája a kövezésnek). Fel se tűnik ezeknek a magukat hősnek képzelő aljadékoknak, hogy amit csinálnak az pont ugyanolyan megvetésre méltó mint megvetésük tárgya: pl nem a {pedofil|whatever} embert kell gyűlölni, hanem azt amit csinált.

Ha a kövezéshez világosan definiált törvényt  kell megsérteni és az eljárásban bizonyítani szükséges: legalább egy extrém, de következetes, kiszámítható  rendszerről van szó: szeretnék ilyen rendszerben élni? Nem. Pont mint a kommunizmus.

Kettőnk közül nem én pózolok a YouTubeon (vagy bárhol máshol) női ruhában. Szerintem ez így is fog maradni.

Azért szánakozom, mert rólad is kiderült, hogy szellemileg és "emberileg" nem felfelé lógsz ki a többségből. Egyre kevesebb a remény, hogy a magyar értelmiség a közeljövőben (vagy egyáltalán) felvirágoztassa Magyarországot.

:)

"Kettőnk közül nem én pózolok a YouTubeon (vagy bárhol máshol) női ruhában."

Remélem nem reklámblokkoltad miközben nézted, mert akkor nem csak retardált vagy, de tolvaj is. ;)

Tudod én megtehetem, mivel én biztos vagyok a nemi irányultságomban... Valahogy azt érzem, hogy a sok buzitól rettegő valós oka a rettegéssel, hogy magukban bizonytalanok...
Tudod nagyon egyszerű, heteróként nem nézegetem a buzikat, egyszerűen nem foglalkozom velük van más dolgom is. Kb mint ezer dolog a világban, amire egyszerűen oda se figyelek, ahogy a részeg kötekedőt is egyszerűen kikerülöm.

...ha te annyira rugózol a buzikon, annak oka van... Lehet attól félsz, hogy megbuzulsz ha sokat látsz? Ne félj, ha heteró vagy nem fogsz! Hacsak...

Hát bazdmeg, ha te lennél a többség vagy ne adj Isten pláne az, aki felfelé lóg ki a többségből, akkor én szívesebben lennék  bármi más, mint valami hozzád hasonló magyar vagy értelmiségi vagy magyar értelmiségi vagy mi a faszom ami vagy.
Amennyiben a lehető legmesszebb vagyok az általad elvárt bármilyen viselkedéstől, az a lehető legjobb hír, amit az elmúlt 49 évben hallottam. ;)

Valahogy azt érzem, hogy a sok buzitól rettegő valós oka a rettegéssel, hogy magukban bizonytalanok...

Ezt tőlük kéne megkérdezni. Szerintük én is buzi vagyok, nem csak te.

 

Tudod nagyon egyszerű, heteróként nem nézegetem a buzikat, egyszerűen nem foglalkozom velük van más dolgom is.

Ehhez képest te hoztad fel a buzikat.

 

Kb mint ezer dolog a világban, amire egyszerűen oda se figyelek, ahogy a részeg kötekedőt is egyszerűen kikerülöm.

Ehhez képest te hoztad fel a buzikat.

 

...ha te annyira rugózol a buzikon, annak oka van...

Te hoztad fel a buzikat.

 

Lehet attól félsz, hogy megbuzulsz ha sokat látsz?

Te hoztad fel a buzikat.

 

Hát bazdmeg, ha te lennél a többség

Sokakban megvan a bölcsesség ahhoz, hogy ne álljanak velem szóba, mert a beszélgetés során kiderülhet róluk, hogy mentálisan sokkal nyomorultabbak, mint azt előtte éveken keresztül láttatták. Sajnos benned nincs meg ez a bölcsesség.

:)

"Te hoztad fel a buzikat."

Nem nyert. :) Erre reagáltam: "a férfi az férfi a nő meg nő"
Ha van kettőnél több agysejted, akkor érted, hogy ez a buzik, leszbik, transzok, stb-re való célzás volt. Szóval nem én hoztam fel, ráadásul ebben a posztban amúgy is már többször előkerült a buzizás, így adekvát volt rá a reakcióm. Máskor úgy próbálj csúsztatni, hogy ne legyen visszakereshető! ;)

"Sokakban megvan a bölcsesség ahhoz, hogy ne álljanak velem szóba, mert a beszélgetés során kiderülhet róluk, hogy mentálisan sokkal nyomorultabbak, mint azt előtte éveken keresztül láttatták. Sajnos benned nincs meg ez a bölcsesség"

Vagy csak nem vagyok mentálisan olyan nyomorult esetleg még nyomorultabb, mint te. :D Látom nehezen tudod elfogadni, hogy nem tudsz lenyomni. Sajnálom. Persze rutinosabb vagy a gyökérkedésben, ezt elismerem, mert láthatóan sokat gyakoroltad hogyan legyél igazán gyökér és egy normális embernek idegen közeg ez a mentális dögkút amit alkotsz itt, de sajnos nem tudtál meggyőzni róla, hogy ne azt gondoljam egy szánalmas büdös gyökér vagy.
Így aztán rád se pazarlom tovább az időmet, mint a másik szálban hajbira, mert láthatóan te is javíthatatlan vagy, így inkább a fontosabb és hasznosabb dolgokkal töltöm az időt.

Nem nyert.

Én nem nyertem, hanem tényt közöltem, te meg – ha jól értem a "logikád" – veszítettél.

 

Látom nehezen tudod elfogadni, hogy nem tudsz lenyomni.

Megteszed magad. Én szemtanú vagyok, esetleg a szemtanúság okozta hányinger áldozata.

 

Így aztán rád se pazarlom tovább az időmet

Remélem, igazat mondasz.

 

inkább a fontosabb és hasznosabb dolgokkal töltöm az időt.

Felemelő lehet női ruhában sírni a reklámblokkolók miatt.

:)

"de mint ramutattam, a keresztenyek is tudnak hasonloan embertelenek lenni."

Embertelenek mert nem támogatják az emberölést?! Hát ez kemény! 

Az ilyenkor szokásos liberálnáci (ez itt pont találó) érvrendszer, hogy "de a nő teste felett a nő rendelkezik!" Csakhogy ez az önrendelkezés törvényszerűen egy másik ember, történetesen a gyereke megölésével jár együtt. Második érv "de hát a magzat nem is ember mert nincs még tudata" Nos, először is, az újszülöttnek sincsen még tudata, akkor ezen logika szerint egy újszülött akire nem tart igényt az anyuka is likvidálható?! Illetve olyan fogyatékosok akik tudat és tudatnélküliség határán vegetálnak akár gyerekként, vagy felnőttként is megölhetőek. Volt már erre példa. Nemzeti szocialisták művelték ezt, még hirdették is, hogy jobb lesz így nekik is. Meg a bolsevik szocialisták is, de ők legalább nem verték nagy dobra. Meg persze Spártában is, ami örök történelmi hivatkozási pont. 

Ez egyáltalán nem egyszerű kérdés, amiről ilyen sommás kijelentéseket lehetne csak úgy tenni. 

Szerintem a megoldást majd az orvosi technológia hozhatja el a mesterséges anyaméhhel. Akkor már semmilyen érv nem lesz a magzat megölése mellett. Le lehet mondani róla és át lehet adni egy mesterséges méhben tovább-fejlődve. Örökbefogadó szülőt utána már könnyen lehet találni. 

Másik megjegyzés. Ha valami csoda folytán a nyugati civilizáció túléli az elkövetkező évtizedeket önazonossága részleges megtartásával, erre az Euroszojúznak elég csekély esélye van, USA-nak valamivel több, akkor a hanyatló demográfia miatt könnyen újra tiltott lehet az abortusz. Pláne ha Euroszojúz civilizációja éppen a beáramló idegen vallású migráció miatt omlik össze. Az ilyesmi intő jel a gyökereiben mégiscsak európából származó amerikai civilizáció számára. Ha akkor sem lesz még mesterséges méh, majd kényszerítenek minden nőt a terhesség kihordására ha tetszik ez ha nem. Nemcsak néhány államban hanem mind az 50-ben. A túlélés és szükségszerűség gyorsan felülírja a múlt "nagy ideáit". 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Én például nem hiszek a Trianoni békeszerződésben. Azaz meg sem történt. Megyek is a hétvégén vellnesszelni Szepes vármegyébe! 

Ja, és a Vix jegyzék valójában parlamenti takarítószerek nyilvántartási jegyzéke volt. Tévedésből csatolta egy adminisztrátor hozzá egy diplomáciai irathoz. Innen indult a köré szőtt hiedelemrendszer. :-)

Komolyra fordítva a szót 2023 valóságában látni kell, hogy itt bizony egy vallás köré szerveződő civilizáció fenyegeti bedöntéssel az egykor szebb napokat látott európai civilizációt. Bár sokan arab országokból jönnek, de messze nem mindenki. Az arabok számára is sokkal fontosabb identitásképező tényező az, hogy muszlimok mint az arab származásuk. Európai civilizációval szemben közös entitás részének érzik magukat az arabok mellett az egyáltalán nem arab afgánok, vagy fekete afrikai muszlimok. Persze ettől még vígan rendeznek belső leszámolást egymás között a makk7-es erdőben, de az "belügy" amihez semmi közünk. 

Ha a muszlimok átveszik a hatalmat az Euroszojúzban, akkor keresztények és ateisták együtt szívnak majd. Sőt az ateisták még nagyobbat, a muszlim vallási tanok értelmében a zsidók és keresztények a könyv népeinek számítanak, még az ateisták arra sem érdemesek, hogy dzsizját fizessenek az igazhitű muszlimoknak.

“Az ellenség keze betette a lábát”

Nem azért szaporodnak, mert muszlimok...

Ott vannak a hinduk az afrikaiak vagy Kína is akár vagy a cigányok. (amúgy túl sok ember van a földön, sokkal kevesebb lenne ideális, de ez egy másik történet)

Össze sem lehet hasonlítani az 1000 évvel ezelőtti váltást azzal, ami most történne.

Nem a mostani "gyökértelen modernséghez" képest sem lenne jobb a saria.

 

>Nem azért szaporodnak, mert muszlimok...

A felsoroltak egyike sem a nyugati értékrend szerint él, ez a közös bennük. Pont ezt mondom én is, hogy a modern nyugati értékrend fenntarthatatlan. Természetesen több fenntartható alternatíva is létezik.

>Össze sem lehet hasonlítani az 1000 évvel ezelőtti váltást azzal, ami most történne.

Miért, mi történne most? Például amikor a muszlimok többségbe kerülnek Németországban (nem azt írtam, hogy ha, hanem hogy amikor, mivel ezen a pályán van a világ és nem úgy tűnik, hogy változni fog a pálya), és tényleg bevezetik a shariát, akkor mi fog történni szerinted?

A szaporulat is fenntarthatatlan... Különösen a fejlett nyugati technológia nélkül. Márpedig terroristáskodásból nem lesz tudomány. Ha ezek lesznek többségben, akkor kb olyan lesz az élet mint most Afganisztánban és a vágyott többi saria szerint élő országban, illetve egyre rosszabb ahogy majd tovább szaporodnak és nem lesz kellő mezőgazdasági termelés. Afrikai éhezés ahhoz képes bakfitty.
A túlszaporodás rövid távú, helyi győzelemre lehet elég, globálisan a túlszaporodás halálos csapda. Fele ennyi ember is sok lenne a földre, hogy hosszú távon élhető legyen.

1000 évvel ezelőtt egy fejlettebb kultúra cserélt le egy fejletlenebbet, ez most pont a fordítottja lenne. Személy szerint engem pedig első körben dobnának a ganajra, mivel sosem tudtam befogni a pofám és nem tűrtem a környezeteben az elnyomást, csak ezt itt eddig megúsztam iskolaváltással és azzal, hogy nem én kaptam a melót. Saria alatt ez nem így zajlik. Én pedig nem fogok imaszőnyegen hajlongani mások istenének. A családom se számíthatna túl sok jóra, a lányomat se járatnám csadorba ha nem gond, nem gondolom hogy ki kell nyírni aki megsérti az istent, stb stb stb

Ez babonaság, butaság, barbárság, félelem a szabad gondolattól. Bármennyit is érvelsz mellette, sosem fogom előrelépésnek gondolni a nyugati-keresztény kultúra lecserélését egy saria alatti jogrendre. Az állam és a vallás szétválasztása megtörtént, így volt jó. Minden ami ezt újra össze akarja forrasztani elavult.

Ezt majdnem úgy írod, mintha azt sugallnád, a saría egy "package deal", és járnak vele bizonyos... szokatlan, kellemetlen következmények is. Furcsa, ki gondolta volna. Pedig azok az országok, ahol a saría szerint élnek, annyira jól működnek, hogy mindenki oda vágyik.

Ez nem a saria miatt van, hanem amiatt, mert az araboknál, akik 100 éve kecskepásztorok voltak, lefúrtak a talajba, és ott volt a világ legnagyobb olajkészlete, szerencséjükre az egész logisztikánk és műanyagiparunk kőolaj-alapú, ezért rengeteget vásárlunk tőlük.

Emiatt annyi pénzük van, hogy fel tudnak belőle vásárolni mindent.

Kína meg a legnépesebb nemzet a világon, majdnem annyian élnek ott, mint EU+USA kétszerese. Gyakorlatilag minden nyugati emberre jut két kínai.

Ezért magas a fejlődésük.

 

Semmi köze ehhez a sariának, arról van szó, hogy jókor voltak jó helyen, olyan erőforrásaik vannak (rengeteg ember és rengeteg olaj), ami kell a nyugati világnak.

Nem mondtam, hogy saríát szeretnék, csak azt, hogy véleményed nem éppen kiforrt és nem igazán tudáson alapul, hanem szimplán érzelmeken. Kb bolygó harmada muszlim és mi, a nyugati felsőbbrendű faj, papucsos AK-s "primitíveket" nem tudtunk a szellemi és technikai fölényünkkel, lenyomni Afganisztánban.
Szóval én egy picit elgondolkodnék azon, hogy ez hogyan lehet... 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem is neked írtam, hanem asch -nak, aki azt írta örülne, ha itt is saria lenne...

Erre tudok saját példát. Azokban az években, amikor napraforgót vetnek körülöttem, egész kezelhető az egér helyzet. Amikor azonban kukoricát vetnek, mindig bejutnak a házba az egerek. Elég sok erőforrást bevetek ellenük, például etetek most épp 5 macskát, akik a kinti első védelmi vonal, de így is bejut néha egy-egy, akik ellen a spejz szekrényben csapdákkal védekezem, de mivel a falba is berágják magukat (könnyűszerkezetes ház) ezért oda meg drága mérget dobok be. (1200 Ft/zacskó)
Szóval iszonyú pénzt és energiát fektetek be, hogy ne lepjenek el az egerek, de ennek ellenére most is rág egy a falban. Persze nem rohangálnak 100 számra, de láthatóan mindig van.

"Szóval én egy picit elgondolkodnék azon, hogy ez hogyan lehet... "

És ebből az következik, hogy a nyugati bizipropaganda felsőbbrendű?

Tényleg, össze tudnád foglalni a nyugat erkölcsi és morális alapjait, amitől annyival jobbak vagyunk? És persze, azt, hogy ez a gyakorlatban mit jelent...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Dehogy, hiszen ebből azt következik, hogy az egér felsőbbrendű, mint az ember, hiszen bármit teszek, mindig vannak. Nemde? :D :D ...ez a te logikád volt, legalábbis ezt akartad sugallni a háborús példáddal, most meg terelsz!

Miért szerinted a saria felsőbbrendű?

Hagyjuk már ezt a buzipropagandát! Kötelező buzinak lenned? Nem. Ha nem vagy buzi megölnek? Nem. Max ha nagyon woke ellenes vagy kirúgnak a melóból, ennyi ér ha látványosan ellene mész a "fősodornak"

Lehet téged a grasszáló buzik jobban zavarnak, mint a grasszáló AK-s legények, ha nekem választani kell, inkább a buzik vonuljanak az utcán fel, mint a szandálos, RPG-s fanatikusok.

Saria alatt, meg simán kinyírnak ha nem a szerint élsz.

Melyik a rosszabb?

A nyugati civilizáció igenis felsőbbrendű, Emberi és polgári jogok nyilatkozata óta mindenképpen.

Például itt nem illik valakit megölni a nézetei miatt, az élet védelme magasabb rendű eszme, mint egy állítólagos isten állítólagos szabályainak állítólagos értelmezésével végzett gyilkolás és terror.

Az államot és a vallást szétválasztottuk már egy ideje, ne menjük vissza az időbe, mert akkor kár idehozni a sariát, jó lesz a sima középkor is máglyákkal, inkvizícióval, hisz akkor még rend vót....

Te egy álomvilágban élsz :)

Jártál már iszlám országban? Grasszáló AK-s legények :D

Talán nem a hollivúdi remekművekből kéne tájékozódni....

https://hirtv.hu/napi_aktualis/a-kopt-ortodox-egyhaz-egyiptom-legnagyob…

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Épp tegnap kávéztam a tálibok között egy teraszra kiülve és egyet se láttam. :D Oh, whait...

Így nézve buzik se vonulgatnak fel az utcákon, tehát nem tudom milyen  buzipropagandáról beszélsz. ;)

Lehet neked meg nem a hirtv-s féknyúzból kéne tájékozódnod! ;)

Ilyet nem írtam. Arról beszélek, hogy egy legyintéssel leprimitívezni őket az hiba és önteltség. A világ legerősebb hadserege nem boldogult ezekkel az "ostobákkal". Kéne egy kis önvizsgálat.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Meg lehetett volna oldani, ha tényleg annyira fontos a győzelem. Simán nukleáris sivataggá lehetne alakítani az országot, csak ezt nem vállalja senki be, de a technika fölény megvan a győzelemhez. Pár tucat atombomba és pár ezer évig nincs ott élet.
 

Öcsém most prudebbek vagyunk mint a 80-as években. Akkor már éltem, a strandon rendszeresen napoztak a nők félmeztelen. Később már a 90-es években amikor a Tiszán eveztem tele volt a part nudistakkal. Na ha a mostani folyamatok tovább mennek a miniszoknyat meg a dekoltázst el is felejthetjük. 

Mi a tököm zajlik? Ezek a bigott majmok meg a keresztény idióták kellene hogy új országot alapítsanak aztán ott nyomhatjak a burkát egész nap. 

Jobb szexuális felvilágosítást kaptam az iskolában a 80-as 90-es években mint most a gyerekeim. Beszéltek pedofilokrol, melegekről, a gumi használatáról nemi betegségéről stb.. meg az orgazmusrol is.

Nem tudom ezek az arab majmok miben bolcsebbek de én nem bánnám ha elhuznanak 3.14csaba. De vigyenek el téged is. 

+1

Olyan ruhákban mászkáltak a lányok (sokan) a 80-as években, amilyeneket ma kb. sehol nem látsz. Plusz amit írsz, akkoriban félmeztelenül napoztak, ha barnulni akartak. Manapság szinte senki. Persze manapság le lehet barnulni szalonban is.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Hogy miben bölcsebbek?

Például a tálibok állítólag betiltották a Covid vakcinákat. Tudományosan nézve is ésszerűbb, mint mindenkit végigoltani egy kísérleti szerrel infulenza meg nátha ellen. A shedding miatt a többieket is védi a tiltás, úgyhogy a többség érdekét képviseli.

A másik pedig, hogy ahol nem vezették be a feminizmust, ott szépen szaporodnak, nincsen katasztrofális demográfiájuk mint az összes európai nemzetek.

Nem tanítanak buzológiát, hanem betiltották. Ebben Magyarország is hasonló - helyesen. De most Németországról volt szó.

Úgy tudom, hogy a legtöbb muszlim ország nem bevándorlás párti.

Tehát sok kérdésben ezerszer bölcsebbek mint a nyugat. Ráadásul pont azokban a kérdésekben, amik a túléléshez szükségesek. Elgondolkodtató, hogy a hihetetlen tudományos, technikai és gazdasági fejlődésnek mi értelme van úgy, hogy közben öngyilkos pályán vagyunk. Ehhez képest a fürdőruha lényegtelen részletkérdés.

Azt nem értitek meg, hogy az hogy felismerem, hogy a másik valamit jobban csinál, az egyrészt nem jelenti azt, hogy a másikat jobban szeretem mint a sajátomat, másrészt azt sem jelenti, hogy oda vágynék. Pontosan annyit jelent, hogy észrevettem, hogy életbevágó kérdésekben bölcsebbek, és volna mit tanulnunk tőlük a saját érdekünkben.

ha a demográfiáját nézzük akkor az afrikaiak meg az indiaiak még náluk is bölcsebbek? Magyarországon belül meg a romák a legszaporábbak vagyis akkor szerinted bölcsebbek a magyaroknál?

azt gondolnám a szaporodáshoz nem kell ész, sőt! agy nélkül lehet a legkönnyebb, úgy legalább nem szorong azon az ember, hogy miből fogja felnevelni meg iskoláztatni.

Nem lehet, hogy egyszerűen a jó dolgunkban nem szaporodunk eleget?

Ha mar hulyesegeket irsz, akkor azt se felejtsd ki, hogy arrafele a lanyok a legbolcsebbek, mert nem mergezik az elmejuket iskolaval...

(Nincs smiley, mert keseru amikor valaki egy olyan "jog" rendszer mellett ervel, amelyik az emberek egy reszet (a noket) nem tekinti embernek. En ennel tobbre tartom a felesegemet es a lanyomat is. Ha te nem, - az teged jellemez, hogy mennyit ersz.)

Ha értékelnéd őket, indulnál az önkormányzati/országgyűlési választáson, hogy jobb feltételek közt éljenek ők és leendő leszármazottaik. Nem a közösségi médiában kéne nagy demokratának lenni, hanem a valóságban. Persze elhiszem, hogy szolgalelkűen térdelni könnyebb. De ez "téged jellemez, hogy mennyit érsz".

:)

Ha majd saria lesz itt is, akkor indul az önkormányzati választáson, hogy jobb legyen a nőknek. Oh whait, önkormányzat, választás, nők jogai... Basszuk agyon egy kővel Allah dicsőségére ,mint dumál ez a hitetlen itt!

Már megint butaságokat beszélsz.

Nem vagyok demokrata. Konkrétan nem hiszek a demokráciában, és nem is párolom, mert alapvetően hibás találmány. Én az őszinteségben és a szakszerűségben hiszek, de ne aggódj, ezek egyikét sem kérem rajtad számon.

Amúgy gyanúsan sűrűn említed random embereknek a térdeplést, kérlek a saját frusztrációidat (származzanak bármilyen kellemetlen tapasztalatból) ne vetítsd ki rám, ezek a te démonaid, nem másoké. Köszönöm a megértésedet. 

Irreleváns. Demokrácia van (mind az országban, mind abban a tömbben, ahol az ország elhelyezkedik), ezért az a racionális, ha a nem szélsőséges ember a demokrácia keretein belül akarja a kívánt változást elérni. Orbánnak sikerült valami hasonló. Nektek is sikerülhetne, függetlenül attól, hogy miért választottátok a térdeplést.

:)

1. Irreleváns: Nem irreleváns, hiszen ezt állítottad rólam: "Nem a közösségi médiában kéne nagy demokratának lenni, hanem a valóságban." miközben én nem vagyok demokrata a közösségi médiában (se). Ezért írtam, hogy butaságot beszélsz.

2. A demokráciával pont az a baj, amit Orbán politikája is kihasznál, hogy az emberek megvezethetőek illetve lefizethetőek. Ha erre a kettőre példát kell írnom, akkor nagyobb a baj nálad mint gondoltam. (Kivéve ha érdekedben áll játszani a hülyét.)

3. Nem tudom, hogy ki "Nektek". Ez olyan képzelt ellenség számodra mint amilyeneket a "Megmutatjuk Brüsszelnek!" plakátok is behalucinálnak?

4. Már megint térdeplés... Ha van olyan barátod akiben megbízol, egyszer elmesélhetnéd neki, hogy mitől alakult ki nálad ez a freudi elszólás. Lehet, hogy könnyebb lenne, ha kiadnád magadból.

én nem vagyok demokrata a közösségi médiában (se).

Hát a "nagy demokraták" sem...

 

A demokráciával pont az a baj, amit Orbán politikája is kihasznál, hogy az emberek megvezethetőek illetve lefizethetőek.

Meggyőzhetőek.

 

Ha erre a kettőre példát kell írnom, akkor nagyobb a baj nálad mint gondoltam.

Nem kell, de nem is írtál. Ha mégis írtál volna, valószínűleg faszság lenne. De ha leírod, elolvasom, hiszen sok faszságot elolvasok tőletek.

 

Kivéve ha érdekedben áll játszani a hülyét.

Nem tudom, mit jelent ez.

 

Nem tudom, hogy ki "Nektek".

Sebaj, akkor feltehetően 2026 után is Orbán lesz a miniszterelnök. Valahogy kibírom.

 

Ez olyan képzelt ellenség számodra mint amilyeneket a "Megmutatjuk Brüsszelnek!" plakátok is behalucinálnak?

Mivel a plakátoknak nincsenek idegsejtjeik, így a plakátok azt hallucinálják, amit a megtekintőjük elméje hallucinál. A te hallucinációiddal kapcsolatban nem kívánok tájékoztatást adni, jómagam pedig ritkán nézegetem a plakátokat.

 

Már megint térdeplés...

Nem rajtam múlik, hogy mikor hagyod, hagyjátok abba. Szerintem ez ügyben minden perc számít.

 

Ha van olyan barátod akiben megbízol, egyszer elmesélhetnéd neki, hogy mitől alakult ki nálad ez a freudi elszólás.

Nem kellett volna pl. a focistákat letérdeltetnetek, és akkor nem szállna vissza rátok a mocskotok.

 

Lehet, hogy könnyebb lenne, ha kiadnád magadból.

Ezt arra alapozod, hogy térdelés után hánysz? Ha igen, akkor talán még menthető vagy. Kivéve, ha azért hánysz, hogy kétszer élvezd. Utóbbi esetben sajnos már nem sok reményed lehet.

:)

Hát, ha nem csak játszod a hülyét, hanem tényleg az vagy, az szomorú.

Én nem akarlak meggyőzni semmiről, sem arról, hogy a "Választási krumpli" az egy annyira létező fogalom, hogy Jakab nyolcszor akkora büntit kapott pár kiló burgonyáért, mint Kaleta, a fideszes pedofil; sem arról, hogy ha nem érted, hogy annak amit a Fidesz a médiában (beleértve az óriásplakátokat) művel mi a pszichológiai alapja, hogy miért működik a dolog, akkor nincs miről beszélnünk; sem arról, hogy ez a térdeplés mániád egy aranybánya lenne egy diplomatémát kereső dilidoki jelöltnek.

Őszintén remélem, hogy pénzért csinálod, mert ha ingyen vagy ennyire hülye... Nos, akkor tényleg hülye vagy.

Tájékoztatásul: ezek muszlimok, az egy másik vallás. Történelemben a keresztények, akik nem muszlimok szemben álltak a muszlim vallás követőivel, amíg maga alá nem gyűrte az keresztény országok civilizációja a muszlim országokat. Onnantól ment a bizniszelés, vallási ellentétek bár megmaradtak de háttérbe szorultak.
Éppen fordítva: elkötelezett, sőt elvakult új keresztes-lovagokra lenne szükség, akik ezúttal Európában hirdetnék meg a keresztes háborút. Tüzet néha csak tűzzel lehet oltani! 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Az összes szélsőségesnek irány vissza, ahonnan jöttek. Ha nem ők jöttek, akkor ahonnan a szüleik. Vagy egy tetszőleges szélsőséges iszlám országba, ahol tárt karokkal fogadják a következő öngyilkos merénylőket. Ott majd iphone helyett a kecskét nyomkodhatja, aztán elgondolkodhat nem volt-e mégis jobb a feslett nyugaton.

Hát én olyat nem ismerek... Van a teljes mellszelességél támogató és a suttyomban vendégmunkás címszóval operáló.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

de csak hétvégén - kedden windows pachelünk :-)

folyt:

- és minden szerver szobában van egy ima szőnyeg, amin szoktuk végezni a napi imánkat. Ha ügyeletesek vagyunk, akkor tudni kell milyen irányba van a szerver otthonról arra felé fordulva mondjuk imáinkat. 

For Whites Only meeting room!

Kik azok a "windowsosok"?  A Windows egy piaci termék, egy eszköz, amit az emberek szívesen vagy csak szükségből használnak. A Microsoft úgy árulta, árulja, népszerűsítette, népszerűsíti, ahogy általában a termékeket szokás. A "Linux" szintén egy piaci termék és eszköz, de eszme/vallás is. A népszerűsítésébe, terjesztésébe ideológia vegyült, vegyül. Windows esetén kb. a fanboy a legmagasabb szint, míg "Linuxnál" a térítő pap talán még nem a legfelső állapot. Egy Windows-felhasználó nem akar mindent Windowszal megoldani, csak ha kellően könnyű vele (nem, az nem jó példa, hogy a menedzser a cégnek megvesz valami szart a Microsofttól, mert át lett baszva a Microsoft-marketinggel – ez sima piaci gyakorlat, nem pedig ideológia; nem, az sem jó példa, hogy a felhasználó hülye és lusta, és ezért akarja a Windowst olyasmire használni, amire az kevésbé jó). A "linuxos" viszont inkább hajlamos arra, hogy mindent "Linuxszal" oldjon meg, mert ez, az és amaz (mert ő elvből nem fizet egy multinak, de főleg nem a Microsoftnak (miért, kik pénzelik a "Linux" fejlesztését, és a Microsoft köztük van-e?); mert ő a "linuxozással" a jövőt támogatja; mert ő hisz a szabad szoftverben (és hangosan sír, amikor a számára fontos projektből elpárolognak a fejlesztők, végül a karbantartók is) stb.).

Egyelőre úgy néz ki, hogy ahogy a nyugati világ a "linuxos" szélsőségeseket nem volt képes "elfojtani", úgy az iszlám szélsőségeseket sem. Ez az a nyugati világ, amelyik pár évtizede még kurva sok erőforrást ölt abba, hogy a kommunista szélsőség ellen harcoljon. Ironikus, hogy az állandó, mindenütt (de legalábbis bárhol) ott lévő infokommunikáció miatt és által a nyugati világ egyre inkább kommunizmus-szerűvé válik. Szintén ironikus, hogy ezt részben a "Linux" mint idea/vallás tette lehetővé. A kommunisták azt mondták az embereknek, hogy a munka felszabadít (tudom, nem csak ők mondták ezt), és közben egy szűk réteg kezébe szervezték az irányítást és a javak élvezetét. A nyugatiaknál hasonló történik: a szabadságot propagálják, de közben a közösség érdekeire és a közös jólétre hivatkozva apránként veszik el a jogokat és a szubjektív örömöket az egyéntől, és az egyén egyre inkább azt vallja, hogy felesleges elmennie szavazni, mert a gennyes tus és a redvás szendvics közti választás nem kecsegtet semmiféle pozitív irányú változással. Az amerikai álom és az individualizmus "forradalma" lecsengőben van. Pontosabban lassan átköltözik a felhőbe (melyet az elit ural, ahogy korábban a kommunisták a kommunizmus fellegvárát): az egyén az álmait és az életet virtuálisan "éli" meg.

:)

Ez lenne a megoldás, de sajnos ez a mai Euroszojúz realitásában kivitelezhetetlen. A virginiai Langleybe bekötött helyi legacy média és persze a big tech által utalt új média kivégezné egy héten belül azt a politikust, aki egy ilyen programot felvállal. Ezért fontos, hogy Magyarországra be se jussanak a közel-keleti és afgán muszlim migránsok, mert utána lehetetlen megszabadulni tőlük. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

A németek képtelenek bármit félbehagyni, bármennyire is nyilvánvalóvá vált, hogy az egy marhaság. Lásd náci németország, ndk, willkommens kultur, woke idiotizmus. 

Hát nem tennék rá sokat, hogy 100 év múlva lesz még mai értelemben vett németország. Ebbe beleérthető a függelékországaik is (benelux, ausztria,skandinávia)

Mire többségben lesznek, pont olyanok lesznek mint a mostani németek.

A jóléti társadalom őket is megeszi pár generáció alatt.

Amúgy meg a németeknek sem tiltja senki, hogy demográfiailag lenyomják őket.

DW: van benne interjú is két csempész sráccal: sima üzleti vállalkozás. Az egyik az arcát is vállalja hozzá. Az üzenete is egyértelmű:

He says it's of history: We are not going there to be criminals. We just go there to change the situations thats all. The same way when Europe and they came to Africa to tak our "stuffs" that is the same way we are going back there to take our "stuffs" to take again back into our country.

Számára mondhatni mindez történelmi jóvátétel. Az más kérdés, hogy ő személy szerint remekül meg is él belőle :). Meg az is, hogy egyesek belefulladnak.

https://www.youtube.com/watch?v=eS90uDEbJDI