Lett 1 téglám? (TP-LINK TL-WA860RE) :-) :-) [Megoldva]

Itt van ez a drágaság
https://www.tp-link.com/hu/home-networking/range-extender/tl-wa860re/
 

Pár éve be lettek üzemelve és működött is megfelelően. Nem régiben másik fő routert kapott a lakás. Újra kellet őket állítgatni. A korszellemnek megfelelően erős jelszavak a wifire és az adminfelületre is. A papírra vetett jó erős jelszó megadása közben tuti mellé ütöttem (nincs látható jelszó), mert nem fogadja el az admin oldal.
Elvileg, ha resetelem az eszközt, akkor minden beállítás vissza áll gyári defaultra. Félig meddig működik a reset, mert azonosítás nélkül tudok kapcsolódni wifivel és az admin felületet is elérem. Itt ha beadom a default user nevet és jelszót. Kéne jönni a következő lépésnek, az új jelszó megadásának. Itt sajnos semmilyen kombinációt nem fogad el, ami lehetséges lehet a papir szerint. 5 sikertelen próbálkozás után közli is velem, hogy lejárt a próbálkozások száma.

Hiába resetelek megint, csak idáig jutok. Mennyi az az idő, amikor tényleg vissza áll egy ilyen incidens után tényleg minden defaultra? Vagy tégla lett? 

Hozzászólások

Ha valóban resetel, az a led villogásokból lehet általában kiolvasni. Elképzelhető, hogy két szinten tud resetelni, vagy az újabb fw mondjuk a mac address-t kéri jelszónak , erről a doksiban kéne lennie valaminek.

Vissza áll a cucc rendesen, kiresetel mindent. Nem tudom honnan szedtem a default user-jelszó párost amit írkáltam (user-user). Aztán beugrott az admin-admin páros.

Még hogy tégla? Az inkább nekem járna most, vagy egy szívlapátos hátegyengetés. Mert ritka kretén voltam, akkurátusan nyomtam a hülyeséget. :-)