Úgy értem

Most így eszembe jutott, mert ma valahogy különösen sok ilyen hozzászólás jött szembe, van egy ilyen fura kommunikációs stílus, mikor valaki nem tudja rendesen megfogalmazni, hogy mit is szeretne, de valami nagyon fáj neki egy kommentben, akkor az helyett, hogy leírná, hogy mi a baja, odanyom egy "úgy érted, hogy ..." kezdetű kérdésnek álcázott választ, aminek a második fele valami irtózatos faszság, és elég egyértelmű, hogy az előző komment nem úgy értette....

Mai jótanácsunk: ne csináljátok, mert kibaszott fölösleges :) . egyszerűen írjátok le, amit szeretnétek mondani, egyenesen mint egy felnőtt, ha nem sikerül elsőre jól megfogalmazni, nyugodtan játszatok vele egy kicsit. Ha sokadszorra sem sikerül, akkor meg hagyjátok ott.

Mindenkinek jobb lesz.

Remélem jön ide 1-2 úgy érted hogy... kezdetű komment, hogy ne érezzem, hogy fölöslegesen írtam :D

 

Hozzászólások

jó hát te vagy a gyurcsányista magasértelmiségi, mink vidékiek csak kérdezünk a tompa agyunkkal, ami nem ér fel a nyílt társadalom fényes eszméihez

Ezt most úgy érted hogy téged zavar, hogy ilyeneket írunk, és akkor mi majd jól abbahagyjuk? Hát nem fogjuk csak így abbahagyni. Ha rábírod treyt, hogy írja be a fórum szabályzatába, akkor talán. De lehet, hogy inkább kidobatjuk magunkat, de csak azért is leírjuk.

Inkább a fölösleges a jó szó rá.

Meg úgy általában az összes hasonló kommunikációs taktikára, aminek a lényege, hogy normális reakció helyett valaki játsza a hülyét körbe-körbe. 

Egyébként vannak ennek más bevett formulái is, pl. mikor jön a reakció, ami azzal kezdődik, hogy "Értem. ..." ott is az esetek nagy részében valami irtózatos faszság a második mondat :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nagyon helyeslem, hogy kiállsz a net-semlegesség mellett! (Legalábbis szerintem erről van itt szó.)