Recap - Magyarország kaphatja meg Ukrajnát

Egy MKKP közeli független hírportál 2014-es cikkere erdekes visszatekinteni:

http://kozpontiujsag.hu/?p=1857

Hozzászólások

Ez legalább még vicces :-) Szoktam mondani, hogy ameddig csak viccelnek addig nincs semmi baj velük. Maradjon is így!

Van abban logika, hogy a magyar es lengyel tobbsegu ukran teruleteken megnepszavaztatja Putyin, hogy kihez akarnak tartozni egy EU vetoert cserebe. Ez Magyarorszagnak nem jelentene tul nagy teruletet, messze nem akkorat, amekkora a "cikkben" van. :) De orulni azert annak a pici Karpataljanak is lehetne. :)

És mit csinálna a fórumolvasó társunk Kárpátaljával? Jah, tudom ... lehet ott vadászni.
Egyébként rengeteg dolog csak vinné a nem túl rózsás államháztartás pénzét. Lásd egyiknek: https://www.youtube.com/watch?v=LCPPavViyNg

A másik alapigazság, hogy jobb nem bolygatni a határokat. Legyen inkább béke, nyugalom és szabad határátlépés, szabad kereskedelem a szomszédos országok felé.

"Egyébként rengeteg dolog csak vinné a nem túl rózsás államháztartás pénzét."

Az az államháztartás azért olyan, amilyen, mert olyanná teszik. Tudnák pozitívba fordítani a mérleget, ha az lenne a cég. Csak arra van pénz (és idő), amire megvan a döntéshozók akarata. Ez mindig is így volt. 

Kiegészítés: Az, hogy minden ország és a lakosság többsége folyamatosan el van adósodva, az a világrend része. Nem lehet kitérni belőle.

Ki lehet egészíteni a mémet. Az USA nem fog lebombázni, ha ezt a három pontot teljesíted:

 * Nem vagy az útjában valamilyen politikai céljának.

 * Nincs olajlelőhely vagy egyéb kincs az országodban.

 * Nem pozitív a költségvetésed.

> Nagy osszegben nem fogadnek ra.

> De kis osszegben fogadnek ra.

Ez olyan mint hogy amikor 2016-ban volt a Portugália Magyarország meccs, akkor ismerősökkel néztük, akiknek volt TippMix accountjuk. Mikor elkezdődött a meccs, az első percek után mondtam, hogy te itt kuva jók vagyunk, lehet még fogadni? Akkor tegyél már fel nekem 3000 Forintot, hogy nyerni fogunk! Csak így, keményen! Végülis minimális esélyünk tényleg volt, és 3000 Forintot bármikor fel merek rakni bármilyen meccsre :-)

Többször is mondtam már, hogy a színezett-, bolti szeszesitalokat érdemes kerülni.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Lavrov: Azt akarjuk, hogy az Ukrajna területén élő népek szabadon dönthessenek sorsukról

🙄

trey @ gépház

Szóval csináltak 2014-ben egy mestertervet, ami kiszivárgott, ezért vártak vele nyolc évet, hátha elfelejti mindenki. A terv szerint a magyar hadsereg bevonul egy másik országba békefenntartani, és addig állomásozik ott, amíg már senkit nem zavar a jelenlétük. Egyszer csak bejelentik, hogy ez innentől Magyarország, ezzel létrehozva az EU/NATO és Oroszország közötti semleges területet. A történet szereplői egyszerre szuperintelligens konspirátorok, akik végre tudnak hajtani egy ilyen tervet, de közben mégiscsak a nép esendő gyermekei, és kikotyogják a nagy tervet egy nemzeti ünnepen mondott beszéden.

Nekem túl far-fetched, de persze lehet, hogy ez a komment rosszul fog öregedni. :)

Inkabb az az ijeszto, hogy ha a lengyel es a magyar vezetes megigerte Putyinnak, hogy nemsokkal az orosz tamadas utan mi is hadat uzenunk, es rarablunk a sajat teruleteinkre Ukrajnabol. :)

Es szimplan nem tartottuk be amit Putyinnak igertunk, hogy 3-4 fekete barany tamadja Ukrajnat.

(Ez is inkabb vicc, ez is valoszinutlen, egyeb esetben a feheroroszok nem a lengyel hataron cirkuszoltak volna. Ennel szerintem nekik is tobb eszuk volt.)