"Dömötör Csaba pert nyert Czeglédy Csaba ellen"

Fórumok

Dömötör Csaba közösségi oldalán azt írta, a pert Czeglédy Csaba indította ellene, mert sérelmezte, hogy egy tévéműsorban arról beszélt, diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják.

[...]

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit mondtam, megfelel a valóságnak. Kiemelte azt is, hogy tudomása van arról, hogy Czeglédy Csaba cége, a Human Operator Zrt. felszámolás alá került, ezért a bérek ezen okból sem lettek kifizetve, azaz Czeglédy Csaba kárt okozott a diákoknak és a nyugdíjasoknak. Fontos körülmény, hogy a kormány és az Országgyűlés döntése nyomán már kártalanításra is sor került

[...]

S hogy mi a baloldal viszonya ehhez az adóbűnözőhöz, akit korábban egy másik ügyben egyszer már elítéltek? Mit gondolnak róla ők, akik magukat a „Tiszták koalíciójának” nevezik? Hát őt indítják egyéni képviselőjelöltként Szombathelyen. Adóbűnözőkkel a tiszta közéletért, Gyurcsány Ferenc árnyékában és választási listáján… Mit is mondhatnánk erre? Magyarország ennél jobb baloldalt érdemel  – fejtette ki az államtitkár.

Link: https://index.hu/belfold/2021/12/03/domotor-csaba-pert-nyert-czegledy-c…

Hozzászólások