Hup fórum bug: Function currently disabled

 ( prygme | 2005. július 8., péntek - 23:53 )

Hup fórum bug: Function currently disabled

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A Herczog Edites fórumban a linkek helyett csak ez jelenik meg: Function currently disabled. (az ide vonatkozó link http://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6646&postdays=0&postorder=asc&start=45 )
Ez valami phpBB bug, vagy csak átmeneti üzemzavar??

Esetleg trey kivette az Explorerkinyírólinket?

[quote:71ce95c0d9="prygme"]A Herczog Edites fórumban a linkek helyett csak ez jelenik meg: Function currently disabled. (az ide vonatkozó link http://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6646&postdays=0&postorder=asc&start=45 )
Ez valami phpBB bug, vagy csak átmeneti üzemzavar??[/quote:71ce95c0d9]

Az phpBB-ben levo javitatlan XSS hiba miatt letiltottam a funkciot. Amit a phpBB fejlesztoi lesznek olyan szivesek es kijavitjak, ujra mukodni fog. :-)

[quote:38cc931a09="trey"][quote:38cc931a09="prygme"]A Herczog Edites fórumban a linkek helyett csak ez jelenik meg: Function currently disabled. (az ide vonatkozó link http://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6646&postdays=0&postorder=asc&start=45 )
Ez valami phpBB bug, vagy csak átmeneti üzemzavar??[/quote:38cc931a09]

Az phpBB-ben levo javitatlan XSS hiba miatt letiltottam a funkciot. Amit a phpBB fejlesztoi lesznek olyan szivesek es kijavitjak, ujra mukodni fog. :-)[/quote:38cc931a09]

Az érdekes, hogy pl. itt fent meg jó a link. At random módon lövöldözi ki a linkeket a phpBB? :?
Lehet át kellene állni drupalra, a testhup egész jó már most is. Meg lehet hasonlóra is csinálni mint a mostani hup. magenta.linuxforum.hu átment drupalra, nem volt épp teljesen zökkenőmentes (unicode iso8859-2 konverzióval meg anonymous mirgálással volt kis gáz), de mostmár minden ok lett.

[quote:19e1a6afd5="prygme"]Lehet át kellene állni drupalra, a testhup egész jó már most is. Meg lehet hasonlóra is csinálni mint a mostani hup. magenta.linuxforum.hu átment drupalra, nem volt épp teljesen zökkenőmentes, de mostár minden ok lett.[/quote:19e1a6afd5]

A Drupalban ket sulyos hiba volt ebben az honapban. Az XSS-nel sokkal sulyosabb. Beszelgettunk a multkor a Drupalrol, es abban maradtunk, hogy abban sincs sokkal kevesebb hiba, csak max eddig nem foglalkoztak vele annyit. Tipikus Linux kernel effektus. A Linuxban is egyre tobb hibat talanak amiota tobben hasznaljak. Erdemes osszehasonlitani a phpBB es Drupal telepitett bazisat. Azt hiszem a Drupal 5% sincs a phpBB-nek. Nem beszelve arrol, hogy a Drupal foruma tudasban khm. egy kis kivannivalot hagy maga utan. Persze ettol meg nem zarom ki, hogy a jovoben ne legyen migracio...

Szintugyanez fordult elo Zahy Linuxos journalFS formaban.
Hogy tudhatnam meg az odairt linket?
1. oldal kb. 3. hozzaszolas a helye
Koszi

huz

[quote:645e759920="atlant"]Szintugyanez fordult elo Zahy Linuxos journalFS formaban.
Hogy tudhatnam meg az odairt linket?
1. oldal kb. 3. hozzaszolas a helye
Koszi

huz[/quote:645e759920]

Mindjar' csinalok valami quick hack-et. Pillanat... elo kell szednem az advanced php koder tudomanyom :-D

[quote:b9b18751a5="atlant"]Szintugyanez fordult elo Zahy Linuxos journalFS formaban.
Hogy tudhatnam meg az odairt linket?
1. oldal kb. 3. hozzaszolas a helye
Koszi

huz[/quote:b9b18751a5]

Tekintve, hogy globalisan letiltottam az osszes forumban igy volt. Szerintem :twisted: fixaltam az XSS-t es emellett ujra latszanak az URL-ek. Ha nem, akkor szolj legysz. Koszi.

Kosz. Rendben.
Nincs jobb dolgod szombat 21.30 ???
Este meg nem nagyon neztem
,az a hangos vihar 2x is fel masodperces aramkimaradast okozott, szegeny gepeknek eleg volt a reboothoz, na meg a 12 oraje futo make buildworld
miatt nekem se esett jol.