Freenas OneDrive szinkronizálása

Fórumok

Sziasztok!

Van egy 1 TB-os OneDrive tárhelyem, ezt használom privát dolgaim tárolására, biztonsági mentésekre stb.. Eddig ez úgy nézett ki, hogy egy windows 2012-re telepítve volt a OneDrive kliens, aminek a mappája egy teljes meghajtó volt. Ez a meghajtó meg volt osztva itthon, mindenki elérte minden eszközről, kliens ügyesen szinkronizált le/fel. Most úgy döntöttem, hogy megszabadulok a windowstól, és egy freenas-t próbálok beüzemelni. Minden működik ahogy kell, viszont a szinkronizációt a felhő meg a freenas között abban a formába ahogy a windows-os onedrive kliens csinálta, azt nem tudom megoldani.

Ez a 3 választás van a Cloud Sync Tasks-nál: 

SYNC: Files on the destination are changed to match those on the source. If a file does not exist on the source, it is also deleted from the destination. 

COPY: Files from the source are copied to the destination. If files with the same names are present on the destination, they are overwritten

MOVE: After files are copied from the source to the destination, they are deleted from the source. Files with the same names on the destination are overwritten.

 

Van rá mód, hogy rábírjam a freenas-t, hogy állandóan szinkronizáljon (ha egyik helyen új fájl van akkor azt a másikra, ha egy fájl megváltozik azt azonnal a másikra és így tovább)?