gombhangok

Fórumok

Sziasztok!

Slackware alá keresek olyan programot vagy megoldást, ami lehetővé teszi azt, hogy halkan pittyegjen gépelés közben a hangszóróm. Egyfajta akkusztikai visszajelzést szeretnék elérni, amikor irdatlanul sokat kell írnom.

Hozzászólások

"Egyfajta akkusztikai visszajelzést szeretnék elérni"

Zörögjön az akku? :Đ

Azt fogta rám, hogy gonosz vagyok. Pedig nem is.

Nos igen. Van benne valami. Ha én választok egy disztribúciót az igyekszem alaposan kiismerni, mert ez után tudom eldönteni, hogy tényleg az a nekem legjobban megfelelő vagy sem.

Így kötöttem ki 14,5 év és 50+ disztribúció kipróbálása után Miszter Szamárpingvin úrnál.

Ami a gonoszságot illeti. Az vagy, de nem annyira, mint én.

milyen Slackware-t hasznalsz? (14.2 / current; 32 vs 64 bit)?

Egyebkent ahogy latom ez a program Kivy-re epul az meg elerheto a slackbuilds.org-rol   => sbopkg -r ; sqg -p Kivy; sbopkg -i Kivy    aztan probald ujra.

Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

Olyan halkak az új billentyűzetek, hogy kellene beléjük egy ilyen kis hangszóró, aminek állítható a hangereje + a hang témája és esetleg rezeghetnek a gombok a visszajelzéshez.
Megyek és gyorsan szabadalmaztatom.

Miért nem veszel egy mechanikus billentyűzetet?

Van irogepem is, de a klaviaturamon a space neha baszakodik, hallani akarom, hogy vette a leutesemet. T400-as laptophoz mostanaban nincs magyar billentyuzet sajnos, amugy most pont nem aldoznek ra. A szoftveres megoldas talan megoldja nyűgömet. Most epp tabletrol irok ide..

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

Nem találkoztam még ilyen szoftverrel, csak amit eleve 64 bites processzorra írtak. Libreoffice-t nem használok, bizonyos 3D modellező programokat sem, ergo 64 bitesre váltás nekem felesleges

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

Nekem 64 bites rendszer (Linux és Windows 10) fut rajta, de egyre több dologba futok bele, ami már nem fut a CPU miatt. Például legutóbb Techson DVR/NVR/kamerák OCX modulja nem indult. Először azt hittem, hogy Windows-omban van valami hiba, ezért VirtualBox-ban indítottam egy szűz Windows-t és ott sem ment. Másik, újabb CPU-s gépen tökéletesen ment, sőt ugyanazt a VirtualBox image-t átmozgatva is kipróbáltam és ment. Ez sajnos ilyen.. Jó sok éve Athlon XP-nél futottam bele, hogy Skype egy frissítés után már nem ment, mert SSE2-őt kezdett használni. Néhány hónapja pedig Intel 4.gen i7-nél konstatáltam, hogy nested virtualizációt nem implementálták rá VirtualBox-ban (csak 5.generációtól elérhető), míg KVM és VMware termékek esetén működik..