gombhangok

Fórumok

Sziasztok!

Slackware alá keresek olyan programot vagy megoldást, ami lehetővé teszi azt, hogy halkan pittyegjen gépelés közben a hangszóróm. Egyfajta akkusztikai visszajelzést szeretnék elérni, amikor irdatlanul sokat kell írnom.

Hozzászólások

"Egyfajta akkusztikai visszajelzést szeretnék elérni"

Zörögjön az akku? :Đ

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Nos igen. Van benne valami. Ha én választok egy disztribúciót az igyekszem alaposan kiismerni, mert ez után tudom eldönteni, hogy tényleg az a nekem legjobban megfelelő vagy sem.

Így kötöttem ki 14,5 év és 50+ disztribúció kipróbálása után Miszter Szamárpingvin úrnál.

Ami a gonoszságot illeti. Az vagy, de nem annyira, mint én.

milyen Slackware-t hasznalsz? (14.2 / current; 32 vs 64 bit)?

Egyebkent ahogy latom ez a program Kivy-re epul az meg elerheto a slackbuilds.org-rol   => sbopkg -r ; sqg -p Kivy; sbopkg -i Kivy    aztan probald ujra.

Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

Olyan halkak az új billentyűzetek, hogy kellene beléjük egy ilyen kis hangszóró, aminek állítható a hangereje + a hang témája és esetleg rezeghetnek a gombok a visszajelzéshez.
Megyek és gyorsan szabadalmaztatom.

hasonlót csinált, egy "rezgő-motor" adja a kattintás élményét, valójában nem nyomódik le a tapipad, de nagyon jól szimulálja... Valamint iPhone 7/8ba volt home gomb ilyen módon megoldva, ott picit érezhető volt, főleg ha asztalon volt a telefon, hogy kamu gombnyomás

Miért nem veszel egy mechanikus billentyűzetet?

Van irogepem is, de a klaviaturamon a space neha baszakodik, hallani akarom, hogy vette a leutesemet. T400-as laptophoz mostanaban nincs magyar billentyuzet sajnos, amugy most pont nem aldoznek ra. A szoftveres megoldas talan megoldja nyűgömet. Most epp tabletrol irok ide..

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

Nekem 64 bites rendszer (Linux és Windows 10) fut rajta, de egyre több dologba futok bele, ami már nem fut a CPU miatt. Például legutóbb Techson DVR/NVR/kamerák OCX modulja nem indult. Először azt hittem, hogy Windows-omban van valami hiba, ezért VirtualBox-ban indítottam egy szűz Windows-t és ott sem ment. Másik, újabb CPU-s gépen tökéletesen ment, sőt ugyanazt a VirtualBox image-t átmozgatva is kipróbáltam és ment. Ez sajnos ilyen.. Jó sok éve Athlon XP-nél futottam bele, hogy Skype egy frissítés után már nem ment, mert SSE2-őt kezdett használni. Néhány hónapja pedig Intel 4.gen i7-nél konstatáltam, hogy nested virtualizációt nem implementálták rá VirtualBox-ban (csak 5.generációtól elérhető), míg KVM és VMware termékek esetén működik..