cPython és C# alkalmazás tesztelése

Fórumok

Hozzászólások

Szerintem If then *

"Mert értek a kutyákhoz."

Szerkesztve: 2020. 03. 01., v - 18:14

> [Törölni próbáltam de olyan opció nincs]
Persze hogy nincs, valamit itt létrehozol, a HUP-é minden jog. Vegyük pl. poli blogját, abból nyomtatott szakácskönyv fog készülni, és a bevételből bebaszunk! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Törölni próbáltam a témát, mert időközben rájöttem a megoldásra több aspektusból is. Ezért az ASCII blank a topicra. Viccesek a hozzászólások amúgy :)

Hogy pár szót írjak azoknak akiket érdekel a megoldás, gyakorlatilag WinRM-mel elérhető távolról egy Windows-os gép és PowerShell-en keresztül elérhető a .NET elég sok library-ja. Tudom, alkalmazástól is függ, egyenlőre tervezési fázisban van a dolog, nyilván nem UI-t akarok kattintgatni bár arra van pár megoldás. Ami miatt maradnék a cPython-nál az a fejlesztés egyszerűsége Linux+PyCharm-mal.

 

Az viszont érdekelne design szinten hogy egy permutációban rendkívül sok lehetőségű 2D rajzot (ugye egy kör pl. lebontható egyenesekre) hogyan lehetne leszűkíteni az eddig felhasznált rajzok adatai alapján a leggyakoribb szögek és távolságok használatára.

 

Azaz ha adott egy robot, amitől minden esetben más más rajz alapján várnak el gyártási feladatokat, akkor a rajzokban előforduló leggyakrabban használt szögek és végpontok közötti távolságokból hogyan lehetne mondjuk kis-számú olyan általános rajzokat ("mester rajzokat") létrehozni (algoritmus ötlet, matematikai algoritmus, stb. érdekel) amik végrehajtásával automatizálni lehetne a legtöbb rajzban előforduló lehetőségeket.

Erre aztán persze lehet öröklődéssel/objektum-átadásokkal egy jó kis automatizált teszt-rendszert létrehozni, de a lelke akkor is ennek az összefoglaló algoritmus lehetne. Úgyhogy még a gondolat első fele csak-csak, ez a második része azért érdekelne, ha valakinek van ötlete!

 

Üdv és bocsi az üres karakterért, de törölni nem lehet valamilyen oknál fogva, így ezzel próbáltam jelezni hogy ez "semmi".