Photoshop verziok / nem elofizetes

Sziasztok,

 

Az Adobe oldalan csak az elofizeteses megoldast talaltam, elerheto meg olyan verzio (esetleg regebbi is lehet) amit feltelepitve (nyilvan regisztralva, vagy nem tudom, hogy pontosan hogyan mukodik ez) lesz egy mukodo PS?

 

Koszi,

Udv,

/sza2

 

Koszi mindenkinek a hozzaszolast! (a PS nem nekem kellene, de az infok alapjan megprobalok segiteni a dontesben)

Hozzászólások

Ha jól tudom, a CS6 az utolsó CC-előtti verzió, és 2017 óta az sem megvásárolható az Adobe-től.

Félig off: Mire lesz használva? Lehet, hogy egy helyettesítő termék is megfelelne, pl. Affinity photo (fotós szemmel nézve, ebbe nem tudok belekötni, nagyon szimpatikus), vagy online Photopea (sales kollégának ezt ajánlottam PS helyett, és teljes megelégedéssel használja molinó / rollup / flyer tervezéséhez).

torrent oldalakon van olyan :)

Nagykerben lehet venni ilyet, ez szerintem eves:

ADOBE GRAFIKAI SW NF ADOBE PHOTOSHOP CC MLP MULTI EUROPEAN LANGUAGES SOFTWARE SUBSCRIPTION

 

arat ne kerdezz, nem irtak :)

Hell is empty and all the devils are here.
-- Wm. Shakespeare, "The Tempest"

Infóim szerint ez 1 éves Photoshop előfizetés, 90-100 ezer Ft körül lehet, majd ha aktiválás után 1 év eltelt, megáll (talán 1-2 hét grace period után), tehát ha nem veszed meg újra, akkor nem tudod elindítani újra soha. 2 gépre is telepítheted, de egyszerre, egy időben csak 1 helyen futhat.

Az az esélyed, ha az Adobe CS6 elég, hogy veszel használtan ilyen licence-et. Az örökké ( = amíg az MS engedi, addig) menni fog, Win 10 64 biten is megy.

Sakk-matt,
KaTT :)

Az ujjamból... ja nem, az Adobe hivatalos oldaláról:

https://www.adobe.com/creativecloud/plans.html

Single App US$33.99 = 10236,09 magyar forint * 12 = 122892,437 magyar forint

Most épp akciós:

Single App US$24.99 = 7 525,74 magyar forint * 12 = 90352,5158 magyar forint

Igen, a 90-122 ezer Ft / év a pontos ár, cégként.

Ennek fényében elmondhatnád, te honnan vetted a különböző árat, cégként... :)

Sakk-matt,
KaTT :)

Igen, a 90-122 ezer Ft / év a pontos ár, cégként.

Itt a ceg miert relevans? Ha nem kellenek az enterprise feature-ok (lasd lentebb), akkor szepen megveszed az 1 db individual licencet, amirol ok keszseggel kiallitanak neked egy afas szamlat a ceged nevere. 

Buying for a team? Easy-to-use license management. Dedicated 24/7 technical support. See all business plans

szerk: de fixme, ha mashogy volt, amikor te vetted, mert az Adobe hajlamos gyakran varialni a konstrukciokat.

Nekem van egy olyan emlékem (lehet FUD, és nem igaz), hogy az adobe a megvásárolt dobozos termékek használatát megpróbálta ellehetetleníteni, hogy így terelje át az embereket a CC-re.

Ha ez nem is igaz, az biztos, hogy most már nem lehet megvásárolni dobozosan a termékeiket.

Valami nem teljesen kerek ebben a kijelentésben: épp folyamatban van Adobe Captivate 2019 vásárlás, és örökéletes verziót veszünk. Szóval biztos, hogy van olyan Adobe-termék, ami nem csak előfizetésesként érhető el.

Az más termék lehet, az Adobe Creative Cloud termékek csak előfizetéses modellben mennek. Egy Photoshop ára önmagában 25 euró / hó. A többi alkalmazás is ilyen áron van, viszont a teljes csomag, az összes Adobe CC alkalmazás 63-70 euró / hó, vagy kb évi 800 euró/év.

Ha tudsz olyan Photoshop-ot, ami most kapható, és nem előfizetés, kérlek szólj.

Sakk-matt,
KaTT :)

Az elso bekezdesben szereplo arakat pontosittottam. Nem mondtam, hogy ez nem elofizeteses, sot oda is irtam, hogy "/ev". Mi nem ertheto ezen?

szerk: konkretan erre:

Egy Photoshop ára önmagában 25 euró / hó. A többi alkalmazás is ilyen áron van, viszont a teljes csomag, az összes Adobe CC alkalmazás 63-70 euró / hó, vagy kb évi 800 euró/év.

Szerkesztve: 2019. 11. 18., h - 09:33

Ha mindenáron ragaszkodsz a Photoshophoz, és nem felel meg az előfizetés, akkor CS6-tal próbálkozhatsz a Software Dealsnél, jelenleg 120+ÁFA: https://www.software-deals.hu/adobe-photoshop-cs6/

Hogy funkcionalitását tekintve ez miért érné meg jobban, mint mondjuk egy Affinity Photo tizedennyiért, nem igazán tudom.

Azt pedig, hogy meddig lesz működőképes, senki nem tudja, pl. Catalinán a CC2019 és 2020 hajlandó akár csak elindulni is, és bármikor történhet hasonló a Windowszal is.

(Annyit azért tegyünk hozzá, hogy a Photoshop (CC) jelenlegi előfizetési díja kb. 5 év alatt éri el a CS6 utolsó hivatalos dobozos árát, és nem igazán tudnám elképzelni a napi munkámat, ha még mindig CS6-tal kellene dolgoznom – pontosabban de: 3-4-szer annyi melóval feleannyira haladnék, köszönhetően a sok önjelölt „fotóművésznek”.)

Szerkesztve: 2019. 11. 18., h - 15:25

Elofordulhat, hogy Mac-en tervezed hasznalni a PS-t, ezert gondolom szolok: Catalina-n mar nem mukodik a CS6 ami az utolso offline verzio volt. Gondolom 32-bites volt?

Koszi,
Gergo