Szabad sajtó vs nem szabad sajtó

"negyed órás timelapse-videó az Index és az Origo címlapjáról 10 napon keresztül 2 percenként automatikusan készülő képernyőmentésekből."

link

Hozzászólások

:D

Nem tod' véletlen, hogy hol lehet az Indexnek támcsit utalni?

--
trey @ gépház

Mikorra várható, hogy a pártja és/vagy az összellenzéki bohóccirkusz raportja hívja és legalább kilép a pártjából?

Na, a timelapse videóból pont ez a sztori hiányzott a "független" sajtóból. :(

A Borkai sztori jelenleg 10 előfordulásban szerepel még mindig a a "független" sajtóban. Az általam említett brigád pedig. Őőő. Nulla. Előfordulásban.

#kiegyensúlyozott #független #szabad

--
trey @ gépház

A "legalább" szó azt jelentette, hogy kezdetnek megfelelne. Akkor már ott tartana, ahol a Borkai. Most ott tartunk, hogy az egyik oldalon megy a mutogatás, a másikon meg megy a lapulás, mint szar a gazban.

Nem kívánok ezen az oldalon sem többet, mint a másikon. Ott is korrekt vizsgálatot vártam, itt is kezdhetik azzal. Első körben legalább odáig el kéne jutni, hogy az illető felismeri a róla kellemetlenül nyilatkozó haverját.

Aztán, ha kiderül róluk, hogy bűnösek, akkor tőlem vihetik Borkait összebilincselve ezekkel a sittre.

--
trey @ gépház

Budapest, 2019. október 4., péntek (OS) - Borkai Zsolt közleménye
A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.
Forrás: http://os.mti.hu/hirek/148154/a_fidesz_kozlemenye

Fun-fact - előző napi közlemény Egerből:
Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Oroján Sándor közleménye
A személyemmel kapcsolatban megjelent híreket az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel Mirkóczki Ádám korrupciós ügyeiről akarják elterelni a figyelmet.
Forrás: http://os.mti.hu/hirek/148137/a_fidesz_kozlemenye

dehogy kellene lemondaniuk. vagyis de, már rég, csak itt nem kell megállni. mindkettőt kivizsgálni ASAP (helló Polt Petya, dolgozzál már!), majd börtönbe velük. ez utóbbit mindkét korrupt g*cinek megelőlegezem. takarodjanak a közéletből (és vigyék a többi senkiházit is magukkal).

"szerinted borkai ennyibol elismerte volna? eleinte tagadta, pedig kepek voltak, video kellett, hogy elismerje..."

Borkai viselkedése problémás, természetesen. De ott történt egy beismerés, történt egy elhatárolódás. A másik oldalon pedig masszív tagadás fázisában vagyunk.

"de igen, en is keveslem a masik oldali sajtovisszhangot a mutyirol, mondom, siman mindket oldalt bilincsbe kene verni aztan vinni, ebben egyetertunk."

Márpedig itt erről van szó a nyitóban. Arról, hogy a folyamatosan támadott kormányzati szócső (bal oldal), meg a vele szemben példálózott, szabad, független etalon hogyan viselkedett.

--
trey @ gépház

Az index megírta a kispesti sztoris, én ott olvastam. Több nagyobb terjedelmű cikk/hír is volt róla (a választások előtt), címlapon is volt.

https://index.hu/belfold/2019/10/04/onkormanyzati_valasztas_kispest_gaj…
https://index.hu/belfold/2019/10/10/mszp_gajda_peter_lackner_csaba_kisp…
https://index.hu/belfold/2019/10/08/kranitz_burany_kispest_xix_valaszta…

Az utolsó cikket olvasd el. Hol látsz ilyen cikket az origón a borkairól? Hiánypótló lett volna a választások előtt.

2019.10.10. 11:07 (egy másik cikkből, mert hiányoltad a reakciót a pártjától)
"Eközben a Népszavának interjút adott Gajda Péter, aki többek között azt mondta Lackner Csabával kapcsolatban:
Amennyiben bizonyíthatóan ő van a felvételeken és még kokaint is fogyasztott, akkor felszólítom, hogy adja vissza a mandátumát és távozzon a közéletből."

A fideszben ki állt ki a választások előtt felszólítani a borkait, hogy lépjen le? (jól megvezették a győrieket)

Szerintem az index még mindig legkorrektebb ilyen szempontból. Nem független, olyan nincs. De beszámolnak mindenről és általában a hangvételük tényszerű, az újságírók arccal/névvel vállalják a cikkeiket. Ellentétben a mindenre és mindenkire jelzőket aggató origóval.

A kokózást én el tudom engedni, ezen az alapon Londont börtönbe kellene verni. Ha a munkahelyén meg tud jelenni munkára képes állapotban és ezen az alapon sosincs panasz a munkájára, ez nem érdekel. Leszarom ezt a másik oldalon is.

A korrupcióval itt a nagy baj. Azt pedig mindegyik oldalon ki kellene vizsgálni és ha megállnak a vádak, akkor intézkedni.

--
trey @ gépház

"Az általam említett brigád pedig. Őőő. Nulla. Előfordulásban."
3 és fél cikk jelent meg a témában Lackner Csaba címkével az Indexen, az első a videón 1:08-nál jelenik meg a második kiemelt helyen.
Miért gondolják a Fidesz-hívők, hogy bármit be lehet hazudni, hiába nyilvánvaló, hogy nem igaz?

Az általad behazudott nullánál a 3 és fél mindenképpen több. Ez a baj a narancsköddel, hogy amikor kiderül, hogy hazudtok, akkor mindig előjöttök valami teljesen lényegtelen, valójában az állításhoz egyáltalán nem kapcsolódó dologgal, hátha más nem veszi észre, mit csináltok. Csakhogy amit ködben nem látsz, köd nélkül nyilvánvaló: ha már buktok, megpróbáljátok relativizálni a súlyát. És ez a kurva idegesítő, nem az, hogy bepróbálkoztok egy hazugsággal.

"A Borkai sztori jelenleg 10 előfordulásban szerepel még mindig a a "független" sajtóban. Az általam említett brigád pedig. Őőő. Nulla. Előfordulásban."

Értelmezed nekem a "jelenleg" szót a 2019. október 15., kedd - 20:34 elkövetett komment fényében?

Vagy zsigerből, ostoba módon kommentelsz tovább?

Az a szar hozzáállás, hogy kontextusából kiragadott mondatokkal operálsz az gerinctelenséged vagy az ostobaságod számlájára írandó inkább?

--
trey @ gépház

Ó, bocsánat, rosszat idéztem, javítom:

"Na, a timelapse videóból pont ez a sztori hiányzott a "független" sajtóból. :("
3 és fél cikk jelent meg a témában Lackner Csaba címkével az Indexen, az első a videón 1:08-nál jelenik meg a második kiemelt helyen.
Miért gondolják a Fidesz-hívők, hogy bármit be lehet hazudni, hiába nyilvánvaló, hogy nem igaz?

ő idő paradoxon.
2019.10.04. 16:45 https://index.hu/belfold/2019/10/04/onkormanyzati_valasztas_kispest_gaj…
2019.10.10. 11:07 https://index.hu/belfold/2019/10/10/mszp_gajda_peter_lackner_csaba_kisp…
2019.10.08. 17:52 https://index.hu/belfold/2019/10/08/kranitz_burany_kispest_xix_valaszta…
Mind 2019. 10. 15. kedd után kerültek fel. Na jó a napárt használat/értelmezés egyén függő.

Szerintem meg az informatikában "megszokott" a tegnapra határidő. Ritkán de teljesül.
10 vs 3.
Olimpia mekkora szorzó? Példakép hát tessék.
Lackner van valami ilyen szerepe?

Na meg az egyik polgármester a másik meg kerületi képviselő. Csak van egy polgármesterségnek egy szorzója valamivel fontosabb nem?

Most miért nem szerepelnek azonos súllyal, mert egyébként sem azonos súlycsoport.

Így lezárásként, lehetne kérni egy számot a videóból, hogy az adott idő alatt mennyi előfordulás volt a Borkai és mennyi a Lakner-Gajda sztoriból? Csak a kiegyensúlyozottság alátámasztására.

Tehát, egy végeredmény érdekelne. Mint a fociban.

Thx!

--
trey @ gépház

Keresd ki, ha annyira érdekel! Mert engem rohadtul nem. Annyit megtettem, hogy elég hihetetlen állításod ellenőrzéseként megnéztem, van-e róla cikk, volt, így megnéztem, hogy a publikálás ideje környékén megjelenik-e a videóban, megjelent. Állításod ezzel megcáfoltam, te meg most jössz azzal, hogy ja, akkor inkább támasszak alá mást. Nem pont ezt írtam fentebb? Hogy amikor bukta van a hazugság miatt, akkor mindig jön az, hogy de akkor nem is az volt a lényeg, hogy. De. Az a lényeg, hogy szemrebbenés nélkül bármit behazudtok a saját érdeketekben, aztán mismásoltok, amikor egy két perc alatt tényszerűen cáfolható hazugságon kapnak titeket.

Jelenleg szó mióta takar csak címlapot esetleg szűkítsük csak a legfelső 600 pixelre?
Jelenleg nálam azt jeleni, hogy az adott lap mennyi cikkében foglakozik vele.
https://www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-er…
Szolja ha megtaláltad itt a Jelenleg általad használt definícióját.

Kulcsszó a címlapon.

Ha simán azt írtad volna blr-nek, hogy "Bocs, tévedtem, tényleg volt cikk xy-ról." most nem lenne ez a csipkelődés. Nem értem ezt egyébként: miért olyan nehéz elfogadni, ha valamiben téved az ember? Kontraproduktívnak látom ezt, hiszen ha bevallod, hogy egy állításod téves volt, az a többit csak erősíti. Így meg csak kiátlagolódik a valóságtartalom...

https://youtu.be/kZrVE4SAOz4?t=460

A borkai sztori fuggetlenul indextol 3-4 napig futott es mindig csinalt valami hulyeseget Borkai (nyilatkozatok stb). + Voltak fasza bizonyitekok. Sztem egyertelmu, hogy az tobbet szerepelt, mint a tobbi.

Meg neha szted vedd ki orban locset a szadbol, hogy tudj nyelni is neha :D

Azert az index hihetobb egy kicsit, mint egy nevtelenul/kamunevvel cikkezo weblap. De ha megszunne pont annyira erdekelne mintha origo/pestisracok megszunne. :) Tehat donatelni sem fogok nekik.

Es amugy lattam masikat is, csak itt commentekben nem lattam habzo szaju, hasonlo onjelolt ugyvedet, aki nekiall vedeni masik oldalt. Ezert nincs ertelme felhozni sem meg valaszolni sem.

Ez is inkabb azert erdekes, mert Borkai megalazta tortentek utan sajat magat es csaladjat is meg parszor, biztos ami biztos. De ettol meg nem zavar, hogy polgarmester lett. Sot orulok neki, mert igy tortenhet meg valami izgi.

Most komolyan eljátszod az értetlent te is, hogy mi lett itt felróva az Indexnek? Függetlenként illett volna pont annyiszor, pont olyan elánnal, pont olyan mennyiségben tudósítani mindkét esetről. A vak is látta, hogy ez sem a választások előtt, sem azután nem sikerült. Jól mutatja e cikk címének a mérete is. A Borkai téma 8-10 szálon, óriási képekkel, helyszíni kivonulással, csinnadrattával ment másfél héten keresztül.

A másikról meg nem is hallottak az emberek. Pedig kokain, korrupcióvád mindegyik oldalon volt.

Most az komolyan megoldás lesz, hogy a Lakner által korrupcióval vádolt polgármester majd jól rendet tesz azzal, hogy kilépteti Laknert és minden megy tovább? Karácsony - a nagy rendrakó - meg majd megveregeti a vállát, hogy "de szép munka volt?"?

Ha nektek ez megoldás, akkor semmivel sem vagytok különbek azoknál, akiket fröcsögve szidtok.

Én megnéztem tegnap az 50 perces Karácsony interjút, amit az Index készített. Ott felmerült kérdésként a Lakner-ügy. Nehezen lehetett ma megkerülni. Miközben az interjúból megint kiemelésre kerültek dolgok, az Indexnek ennyit sikerült kiizzadnia. Mondhatják, "de hát kinn van", elvégeztük a kötelezőt.

Jaja, csak ha valaki magát független, szabad, elfogulatlanként pozicionálja, annak ez szegénységi bizonyítvány.

--
trey @ gépház

"Most komolyan eljátszod az értetlent te is, "

Nem játszom. Arról volt szó, hogy volt aki nem is hallott az ügyről, megy az index fika, miközben most is a címlapon van a sztori. És volt róla több címlapos cikk.

Azt már írtam feljebb, hogy az index sem független. Azt ne várd, hogy darabra ugyanannyi cikket hoznak a 2 ügyről, de ha ezt várod, akkor kérd számon at origón is. Ott milyen és milyen terjedelmű és részletességű cikkek voltak borkairól a választás előtt? Mert az indexen volt mindkét ügyről bőven.
A másik: a borkai ügy nagyobb horderejű, ő sok éve polgármester és jelölt is volt és megint az lett. A másik meg egy "senki".

"Most az komolyan megoldás lesz, ..."

Én nem magukról az ügyekről beszélek, a topik sem erről szól. Hanem arról, hogy a kormányzati vs "független" média hogy tálalja az ügyeket. Folyton elhangzik ,hogy az index sem különb, de szerintem az. nem függetlenek, de normálisan tájékoztatnak midnenről. Felesleges fröcsögés nélkül és arccal/névvel írják a cikkeket.

"Én megnéztem tegnap az 50 perces Karácsony interjút, amit az Index készített. Ott felmerült kérdésként a Lakner-ügy. Nehezen lehetett ma megkerülni. Miközben az interjúból megint kiemelésre kerültek dolgok, az Indexnek ennyit sikerült kiizzadnia. Mondhatják, "de hát kinn van", elvégeztük a kötelezőt."

Majd szólj, ha az origón lesz borkai interjú, ahol felteszik neki a kellemetlen kérdéseket.

Akkor is szólj, ha ma megjelenik az origón a jobboldai választók tájékoztatása céljából, hogy a borkait feljelentették a drog miatt és a rendőrség -szokás szerint- kivár.

"Ha nektek ez megoldás, akkor semmivel sem vagytok különbek azoknál, akiket fröcsögve szidtok."
Nem a megoldásról volt szó.

A megoldás az lenne, ha a 2 ilyen videó után mindkettő lemondana, a rendőrség pedig hivatalból valódi nyomozást indítana.

Tehat fuggetlen akkor lesz egy ujsag ha mindenrol egyenloen es hasonlo betumerettel ir fuggetlenul a hirertektol? Furcsa. Tehat egy jelentektelen emberrol is annyit kellene irni, mint egy aktiv polgarmesterrol, aki raadasul nem csak kokozott/kurvazott bizonyitottan mikozben kereszteny ertekeket hirdeti, hanem kb minden tevekenysege lopas/sikkasztasgyanus.

En azt varom amugy a fuggetlen ujsagoktol, hogy mindig az aktualis politikai rezsimrol tarja fel az infokat es irjon aktivabban politikai temaban. Mivel az ami a legjobban szamit.

Gyengebb egyedek kedveert:
Tehat ha van egy parlament amiben mondjuk 3 part elosztasa 33% 33% 33%, akkor mind3 fel felderitesere ugyan annyi energiat szanjon. Ha viszont 60-20-20, akkor mikor nincs kiugro eset, akkor ilyen eloszlasban szanjon energiat felderitesre.

Ő.., vagy nem ugyanazt a videót láttuk, vagy nem tudom, de Lackner senkit nem gyanúsított semmivel. (Eleve rossz szót használsz. Gyanúsítani a rendőrségnek kéne a videó alapján.) A videó nem Gajdáról készült és a neve konkrétan el sem hangzott a videóban (egyszer egy félmondatban mondták valami kapcsán, hogy péter, slussz)*. Ez a különbség Borkaihoz képest. A borkai videón nem az van, hogy valakik beszélgetnek és homályos utalásokat tesznek arról egy félmondatban, hogy valami zsolt kokózott meg kurvázott egy hajón. Hanem az ő esetében konkrétan róla készült a videó. Neked ez tök ugyanaz?

* természetesen ha ez elég gyanú egy nyomozáshoz, akkor nyomozzon a rendőrség és tárja fel az összefonódásokat. De a videó alapján a Lackner véleményem szerint csak magára tett terhelő kijelentéseket, meg őt látjuk ahogy a porcukrot rendezgeti a tányéron.

"A borkai ügyben a kurvázás csak a jéghegy csúcsa, az csak erkölcsi kérdés."

Érdekes, hogy kurvázás és a drogozás pont azoknál a liberális faszorrúaknál kérdés, akik:

- buzikat támogatnak
- szexuális szabadságot hirdetnek
- drogok legalizálása mellett tüntetnek

Tehát, buzik buzulhatnak, csak kurvákkal nem lehet hetyegni. A "könnyű" drogok szintén jöhetnének, de az alkalmi kokózás már probléma.

Kicsit érdekes világban élünk.

--
trey @ gépház

"Akkor minden bizonnyal van Győrben türelmi zóna? Ja kurvázni csak az elitnek szabad :D ez nem álszentség?"

Nem nagyon értem, hogy miről beszélsz. Magyarországon a prostitúció nem tiltott. Te is kurvázhatsz, ha betartod a szabályokat: közintézmények 300 méteres és a főutak 50 méteres körzete stb.

"Mellesleg se a drogozás se a kurvázás nem zavar."

Helyes.

"Az hogy miből az meg a Győrieket kellene, hogy érdekelje."

Az újraszámolás után kiderült, hogy még kevesebb embert érdekel:

https://index.hu/belfold/2019/10/22/borkai_maradt_a_gyori_polgarmester_…

"vagyis Borkai minimálisan még növelte is az eredetileg 641 szavazatot jelentő különbséget."

--
trey @ gépház

Valamiért csak hoztak róla törvényt. Győrben pedig bár a polgi szereti a prostikat még sincs türelmi zóna? Miért nincs a prostikra igény? Útszéli az a legolcsóbb (csóróknak nem jár).

Betarthatatlan szabályokat bármikor lehet alkotni. Főutak 100 méteres körzetét olvasom a wikin. Mintha írtak is volna olyat, hogy valahol találtak egy utat ami mindenek megfelelt erre az önkormányzat gyorsan állított oda egy keresztet (kegyeleti és vallási rendeltetésű létesítmények).
Egyébként nem támogatom, hogy a szép magyar (de a csúnyák sem) itthon dolgozzanak Magyar lányba nyugati f*szt, nyugati bérért.

Mivel én nem tartom magam álszentnek cigit és alkoholt is csak a türelmi zónákban engednék árusítani védve a káros hatásoktól a gyerekeket. :D

Kár volt törölni, mert van valami abban, amit írtál. A törvény úgy szól, hogy ott kell kijelölnie türelmi zónát az önkormányzatnak, ahol a prostitúció tömeges mértéket ölt a közterületeken. Mivel vannak weboldalak és az emberek nem az utcára viszik a témát, hanem megoldják privátban, teljesen felesleges a türelmi zóna kijelölése.

A törvény szerint:

"i) türelmi zóna: közterületnek az önkormányzat rendeletében a prostitúció tömeges megjelenése esetén kijelölt azon körzete, ahol a prostituált szexuális szolgáltatásra felajánlkozhat vagy a szexuális szolgáltatására irányuló kezdeményezést elfogadhatja;"

--
trey @ gépház

Ehhez nem kell tapasztalat. Mondjuk tapasztalat hianyaban nem is irok ossze-vissza mindenfelet a temarol.

> Nyilván az idő elszalad a szabályzó hatóság mellet.

Dehat legalis, nem kiskapurol beszelunk, hanem egy jogszeru viselkedesrol. Adott keretek kozott szabad, pont. Nem arrol van szo, hogy elfelejtettek a webes hirdeteseket is tiltani, hanem ott szabad. 18 even aluliaknak ofc nem lehet latogatni az oldalt, de ezt technikai (es nem jogi) okok miatt csak onbevallasos modon lehet ellenorizni.

"A videó nem Gajdáról készült és a neve konkrétan el sem hangzott a videóban"

Hát persze:

Az Index eldugott, címében a szereplőket nem említő (bezzeg Borkai még mindig x példányban virít a címlapon) cikkéből:

"A hangfelvételek zömében Lackner Csaba, kispesti kerületi politikus beszél kötetlen hangnemben, és fogalmaz meg súlyos állításokat a XIX. kerület vagyonkezelő vezetőjéről, akinél komoly pénzek kötöttek ki, a szintén szocialista kerületi képviselő Kránitz Krisztiánról, illetve a szocialista polgármesterről, Gajda Péterről."

Kérlek, ne beszélj mellé!

--
trey @ gépház

Na megneztem azt a videot. 3:42-nel hangzik el valakitol (aki mellesleg nem is Lackner) minden kontextus nelkul, hogy "Ezt csinalta Peter k*rva okosan". Ennyi. Nem tudjuk hogy milyen Peter es hogy mit csinalt k*rva okosan. Szerencsere a narrator elmondja, nehogy mar ketsegek gyotorjek az embert krumplipucolas kozben.

Legyunk huncutok es feltetelezzuk, hogy az a Peter a Gajda. Kepzelem, hogy mekkora disznosag lehetett az, amit k*rva okosan csinalt, ha a hir tv inkabb kivagta a felvetelbol es csak egy kersztneves utalast tett kozze, amit aztan jol megmagyarazott.

Ha van reszletesebb felvetel, szivesen hallgatnam.

Video: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-jeloltjei-egy-drogpartin-a-lopas…

Nem nézem fél óránként, az indexet, vagy a többit. Most megnyitottam az indexet(ma először), első szó amit elolvastam mi? "Borkai", nincs több kérdés. De ugyanez igaz az origo-ra, ahol kb a migráns vagy karácsony az első szó amibe belefut az ember. Szarok én ezekre, egyik kutya, másik eb.

Nahát, gondolom fél napra kiemelt cikk lesz, találtak egy "magyart" aki késelt. Igaz még mindig az első szó az oldalon borkai reggel óta, az mszp-s cikk már valahol középtájékon van. Nyilván pártatlan az oldal. Origo meg amikor "független" volt, akkor is egy rakás sz*r volt, ez azóta se változott. :)

Ott nem magyar hanem migri. A migrik elég sokat késelnek ott, újdonság hogy már a gazdag migrik is. A lehetőség adott jobb Origot kell csinálni pénz az van rá. De lehet akár a lokál, 888, Magyar Nemzet, Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnál elég sok lap van. Akkor kénytelenek lesznek az Index nál is emelni a színvonalat. Ha nem akkor eltűnik.

Bocs miért?
Hol említed benne Lacknert? Név nélkül elég szar keresni ventilátor kokain ellenzéki, olyan találatokat dob ami nincs benne az által említett és olvasott szájtok listájában. Lokál na az igen :D Ha azt olvasná naprakész lehetett volna. (Cserébe Borkairól maradt volna le)

Mint megtudtam leeroy innen tájékozódik :D Szóval ez a csapból is ez folyik (gondoltam megkeresem mi történt itt) hát azért raktam be az első említést. Nem versenyezhettél a pornhub al, fel kellet volna oda is rakni, de ez nem a szabad sajtó hibája, hanem KESMA hiba. Ott biztos belefutott volna.

Másoknak itt adtál már feladatott. Akkor egy bónusz "hwsw, ph és társai, proghu, osnews, omgubuntu, indieretronews" támaszd már alá a csapból is ez folyik -ot. Nyilván maradt a hup.hu

Röviden nem neked írtam elsőnek, ebbe ugrottál be.
Annak szólt akinek a csapból is a Borkai folyt, ezeken a helyeken.
"hwsw, ph és társai, proghu, osnews, omgubuntu, indieretronews, hup."
Jelezd ezeknek a helyeknek hogy nem szép dolog hogy csak Borkairól írtak írjanak ugyan annyit Lackner Csabáról is. (te raktad be úgy hogy keresni kelljen rá rakhattál volna linket is)

pornhub-on meg hogy a csapból is Borkai folyt hát, arról ki tehet? Fel kellet volna oda tölteni a Lackneres videót és jó címet adni neki, hajrá.

A kérdés úgy hangzik, mennyi kurvázó olimpiai bajnok van, akiről feltöltenek ilyen tartalmat. (Lebukni nem szabad az nem fér bele az álszentségbe)
Na meg hova pozicionálja előtte magát, ha ő a nőfaló és úton útfélén dicsekszik hogy heti 20 nőt kielégít, akkor nem igazán szol nagyot, de ha előtte a család az első akkor.
Mert az nem hír, hogy a strici elment a kurvához.

Úgy emlékszem, hogy egy köztiszteletben álló sportolónk nemrég börtönbe került külföldön, mert nyilvános helyen egy lány seggét tapogatta annak akarata ellenére. Egy többszörös olimpiai és világbajnokunk meg volt férje szerint rendszeresen félrekúrt a házasságuk alatt. Ez csak a szűkebb környezetünk. Mendemondák alapján kevés helyen van nagyobb "fertő", mint sportolók borkaiban berkeiben, pl. edzőtáborokban.

Ha már sportolók:

Halottál-e már C. Ronaldo kurvázós ügyeiről, nehézsúlyú bokszolók erőszakügyeiről, amerikai NFL és NBA sportolók kényes, kurvázós ügyeiről? Nem kellene álszentnek lenni. Ezek megtörténnek.

Hát mit vannak! Azért, mert te nem tudsz mindenről, azért azok megtörténnek ám!

--
trey @ gépház

Osszefoglalna valaki roviden, hogy mi a konkluzio?

NEM ÉRTEM MITŐL A NAGY ARC? - Magyarországon egy párt, - aki mellesleg nemzeti érdekeket képvisel, - kapott annyi szavazatot a támogatóitól, amennyit az összes többi, a legkülönbözőbb érdekű szavazókat tömörítők, fúzióval, - olyan "hiteles" emberekkel, akik Brüsszelben Magyarország megbüntetéséért "kampányolnak". - Enyhén szólva is hazaárulók. Erre kell olyan büszkének lenni?

Milyen hálátlan szerep lesz mindazok szerepe, akiknek fel kell számolni a Nemzet, a Kereszténység, a Haza meghamisitott eszményeit!

Márai Sándor: Napló 1943-1944
Minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret. Gondolj erre, mikor hörögsz a dobogókon, és melled vered.
Márai: Füveskönyv

És természetesen nem a mai állapotokra vonatkozik:
Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a »jobboldaliság« címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint »keresztény magyar ember« előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert »keresztény magyar úriember«, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem »keresztény magyar« vagy »úriember«, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a »jobboldali, keresztény, nemzeti« világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.

Ez a fajta soha nem változik meg.”

Ha csak ezt nézem.
"olyan "hiteles" emberekkel, akik Brüsszelben Magyarország megbüntetéséért "kampányolnak". - Enyhén szólva is hazaárulók. Erre kell olyan büszkének lenni?"
hazaárulók Akkor a választék elég szűkös, te kit ajánlanál, aki még sehol nem kampányolt Magyarország megbüntetéséért illetve elítélésért?

Az itthoni közvélemény megtévesztésénél is súlyosabb,mert nemzetközi presztízsünket tette tönkre, hogy a kormány a hibás adatszolgáltatással Brüsszelt is meg akarta téveszteni. A kormány ugyanis a hiány számításánál „kreatívan könyvelte” az autópályaépítés költségeit, a 13. havi fizetések januári folyósítását a rákövetkező évre vitte át, s a Gripen-beszerzésekkel is trükközött.
Ugye tudod ki segített tisztán látni anno Brüszelnek?

Tök jó! Ha megvannak még a lementett oldalak, tudnál rakni a videóra egy kulcsszó-eloszlási grafikont is? Mondjuk a főoldal első szekciójában lévő cikkek bevezetőjében szereplő szavakból. Ekkor szövegesen is lehetne követni, hogy miről van szó.

És ettől jobb lesz?
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Origo belehuzott rendesen, gondolom meg kellett dolgozni a zsozsoert.