Youtube frontend beta5

Mivel a múltkor befutott a sokadik jelentés is arról, hogy a beépített FP SSL nem bír felcsatlakozni a tecsőre és mivel a FreePascal 3.2 még mindig nem jött ki, így jobb híján megcsináltam, hogy külsős tool-lal (curl, fetch, wget, vagy amit a júzer akar) is tudja letölteni a HTML-t és a képeket a tyúktúbról. Kapott egy új mezőt a beállítás ennek a tool-nak a parancsorára és egy checkbox-ot, hogy ki/be lehessen kapcsolni.

Ezzel remélhetőleg elejét vettük annak, hogy egyesek nem tudják használni, mert a beépített FP SSL szarakszik.

Itt vannak az új verziók:

FreeBSD - AMD64
Linux - AMD64
Linux - i686
Solaris 10 - AMD64

SHA1 ellenőrzőösszegek

Frissült a manual is.

Ugyanitt Mac Mini 2009-es kerestetik, hogy buildelhessek OSX verizót is. (Mindegy, hogy early, vagy late, csak legyen benne 2 GB RAM, hogy fusson rajta a 10.11.)

Hozzászólások

Ugyanitt Mac Mini 2009-es kerestetik, hogy buildelhessek OSX verizót is. (Mindegy, hogy early, vagy late, csak legyen benne 2 GB RAM, hogy fusson rajta a 10.11.)

Ez segithet rajtad esetleg?
https://www.macincloud.com/

-------------------------
Roses are red
Violets are blue
Unexpected '}' on line 32

Slack alatt így már megy, de pár dolgot nem értek, na majd olvasok manuált is.

Egyébként nem lehetne a betűk helyett ikonokkal (is/vagy) operálni?

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!

Lehetne, de mivel elsősorban magamnak írtam, így nem vesződtem rajzolgatással. (Meg amúgy sem tudok rajzolni.) Persze lehetne valami ingyenesen felhasználható ikonkészletet keresni, de nem biztos, hogy minden funkcióra találnék valamit. A gombokon viszont elvileg mindenütt van hint-bubble (hacsak ki nem felejtettem valamit), ha nem világos, hogy mit is jelöl.