Windows 10 pendrive probléma

 ( lcsaszar | 2019. április 4., csütörtök - 14:30 )

ADATA 16gb pendrive minden gépen látszik egyet kivéve. Azon is megjelenik az eszközkezelőben és máshol, csak a sajátgép alatt nem. Nem jelenik meg a drive-ok között, nem lehet megnyitni, írni vagy olvasni. Particionáltam, formáltam más gépen, azon szépen működik. Ezen a bizonyos gépen amin nem nyitható meg, más pendrivval nincs ilyen gond.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Másik USB aljzatban esetleg? Nekem is van ilyenem, egy Kingston 32 GB-ost a notebookomban a 3 aljzatból egyben nem hajlandó használni, a Logitech headsetem adója pedig a régi notebookomban csak az egyik aljzatból ment. Mindkét esetben elvileg ugyanazon a vezérlőn lóg az összes aljzat. (Ez nem csak Windows 10-es probléma, a régi notebookomon eredetileg 7-es volt.)

ez tápellátás hisztinek tűnik (feszültség, stb. lehet az adott eszköz érzékeny rá).

64 Gb vadi új adata pendriveot használok kb 1,5 hónapja, sajna azt kell mondanom, egy kalap fos. Olvasni jól lehet róla, de rá másolni egy rémálom. (USB 3-as). Sajna szerintem nem túl jó márka. Én is csak azért használom, mert ezt kaptam, mint céges adathordozó...

A többi is ugyanilyen. Pl USB 3.1-es Kingston, rámásoláskor ~8-9 Mb/s-t tud. USB 2.0-ás rack-ben lévő IDE csatolós HDD gyorsabb... :D

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

lemezkezelőben esetleg?
hátha egyszer valaki levette róla a meghajtó betű társítást, és megjegyezte.

+1
Ez lesz a megoldas, hasonlokeppen jartam en is, ugyanugy w10, de a pendrive márkájára már nem emlékszem.

A pendrájv problémája. - Néha, egyet-egyet ki kell dobni és másikat venni. (Nem az öröklétre gyártják őket, és nem ér annyit, hogy "dugásonként" bosszankodjon az ember vele. - Persze tényleg csak a lemezkezelőben történt ellenőrzés után.)

Köszönöm, megnézem, hogy garis-e még.