Windows 10 pendrive probléma

ADATA 16gb pendrive minden gépen látszik egyet kivéve. Azon is megjelenik az eszközkezelőben és máshol, csak a sajátgép alatt nem. Nem jelenik meg a drive-ok között, nem lehet megnyitni, írni vagy olvasni. Particionáltam, formáltam más gépen, azon szépen működik. Ezen a bizonyos gépen amin nem nyitható meg, más pendrivval nincs ilyen gond.

Hozzászólások

Másik USB aljzatban esetleg? Nekem is van ilyenem, egy Kingston 32 GB-ost a notebookomban a 3 aljzatból egyben nem hajlandó használni, a Logitech headsetem adója pedig a régi notebookomban csak az egyik aljzatból ment. Mindkét esetben elvileg ugyanazon a vezérlőn lóg az összes aljzat. (Ez nem csak Windows 10-es probléma, a régi notebookomon eredetileg 7-es volt.)

64 Gb vadi új adata pendriveot használok kb 1,5 hónapja, sajna azt kell mondanom, egy kalap fos. Olvasni jól lehet róla, de rá másolni egy rémálom. (USB 3-as). Sajna szerintem nem túl jó márka. Én is csak azért használom, mert ezt kaptam, mint céges adathordozó...

A többi is ugyanilyen. Pl USB 3.1-es Kingston, rámásoláskor ~8-9 Mb/s-t tud. USB 2.0-ás rack-ben lévő IDE csatolós HDD gyorsabb... :D

---
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.
Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

lemezkezelőben esetleg?
hátha egyszer valaki levette róla a meghajtó betű társítást, és megjegyezte.

A pendrájv problémája. - Néha, egyet-egyet ki kell dobni és másikat venni. (Nem az öröklétre gyártják őket, és nem ér annyit, hogy "dugásonként" bosszankodjon az ember vele. - Persze tényleg csak a lemezkezelőben történt ellenőrzés után.)