win7 pro előtelepített

" Úgy tűnik, hogy a megadott termékkulcs az eszközgyártó által előtelepített szoftverhez tartozik. Érdeklődjön az eszközgyártónál a szoftver-helyreállítási lehetőségekről. "

Hogyan tudok egy windows7 pro-t letölteni úgy, hogy az akksi alatt van a termék kulcsos matrica, de nincsen windows lemezem hozzá. Vettem egy laptopot és ahhoz van ez a kulcs.

Hozzászólások

"Érdeklődjön az eszközgyártónál a szoftver-helyreállítási lehetőségekről" :-)
Egy gyártmányt beírsz, lehet, hogy közelebb visz a megoldáshoz, mert ezek szerint olyan kulcsod van, ami általános iso-val nem fog felmenni.

Még van kemény 10 hónapja a Windows 7-nek. Érdemes vele szórakozni? Bár lehet megvan az okod rá...
Win10 telepítőt bepakolod, kulcsot beírod...

Papíron nem biztos, hogy legális. :)

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft…

Lehet ez se.

Off: Most jött az eBayről egy Fujitsu q702 tablet/laptop két Windows 7 pro coaval az egyik eredeti Fujitsu (simán olvasható a termékkulcs)) amásik egy szintén Windows 7 pro Dell címke. Kíváncsi lennék ezt vajon milyen konstrukcióban sikerült az előző tulajnak összehozni.

Mi a kiút? Vistához pl. jelenleg értelmes antivírus sincs, kb ez várható a 7-re is. Nem fogják sokáig patkolgatni az oprendszerszintű sérüléseket az antivírusban.

Még lehet aktiválni, a legalitást senki sem fogja firtatni, az MS-en kívül másnak fogalma nincs hogy te mikor aktiváltad a 10-est a 7-es kulcssal.

Az épp elég ha az MS-nek van. :)

I just did my SAM Audit and this is not valid. They did not really hit me but noted that I had Win 7 Pro Licenses tagged as upgraded to Win 10 after X date.

Azaz a kiskapu segíti a "sales"-t. (Fogadni mertem volna, hogy így működik a Microsoft új a gerinc a régi :D)

Köszönöm szépen a segítséget, a win10 aktiválva a kulccsal.

"Mert értek a kutyákhoz."

Én azért feltenném újra a nagy kérdést: Mennyire legális/elfogadható ez?

Lenne pár Windows 7 amit frissíteni tudnék, de mivel a hivatalos időpontot lezárta a Microsoft ezért bizonytalan vagyok. Egy kis vállalkozás esetén azért nem hiszem, hogy elfogadható megoldás ez. És mi van a Hivatali helyekkel? (Lehet, hogy ez rossz megnevezés, pl.: Önkormányzatok, Könyvtárak, sőt talán még orvosi rendelők...amikről tudok, hogy van még Windows 7; ők aligha frissíthetnek így jövő januárig!?)

Még otthon rendben van, bár olyanoknál akik engem kérnek meg, hogy húzzam újra a Windows 10-et és kiderül, hogy nincs megvéve én inkább aktiválatlanul szoktam hagyni...így ha később rászánja magát vehet egy licensz-et és akár maga is tudja aktiválni. Van olyan gép ami már vagy egy év így van és semmi gond vele. (Az asztalon az Aktiváld a Windows-t felirat, néhány, főleg testreszabásos funkció inaktív, de legalább nincs telepítve semmilyen kétes Aktivátor.) Persze nyilván nem legális így a Windows, de vajon a fenti megoldás mennyivel jobb?

A harmadik (még olcsó és a "kis" emberekkel megetethető) megoldás az, ha veszek az e-bay-en, vagy egyéb oldalon (pl. amit itthon nagyon reklámoznak a https://www.goodoffer24.com/software.html) licenszet, de arra is azt találtam, hogy az összes ilyen nem legális/licensz csalás megoldás. (+ még át is vernek/verhetnek vele!)

Szerintem neked X17-58882 (Eng) vagy X17-58936 (Hun) ISO kell. Úgy tűnik, mintha szisztematikusan le lennének irtva ezek a netről. A Microsoft-os és sok más link már nem működik. De mégis meg lehet találni. Nekem múltkor sikerült életre keltenem egy régebbi de még jól működő HP laptopot, annak is az akku alatt volt a kulcsa. Mivel korábban már futott rajta Win7, ezért még hitelesíteni sem kellett. Csak futott rajta és kész.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

OEM ISO-t tudok adni:
Win 7 home premium sp1
win 7 pro sp1 64bit eng

HP-s iso:
Win 7 multilang sp1

Dell-es iso:
Win7 sp1 32/64 bit international pro

üdv

--
ESET és Synology hivatalos viszonteladó

Utóbbi időben annyi helyen szembe jött velem a goodoffer24, hogy azt mondtam magamnak, egy életem egy halálom én ezt bizony kipróbálom.

Egy elfekvő i3-as laptop kapott SSD+4GB upgradet és kuponnal vettem egy win10pro+365/1év csomagot.
Az MS oldalán elkészítettem az ISO-mat, telepítéskor megadtam a kapott kulcsot, köszönte szépen a regisztrációt. A 365 dettó.
Ennek egy hónapja.

A MS PID Checker 1.49 kidobta, hogy valid, Win10 RTM Professional Volume:MAK licence.

Gyanúm szerint valami kiskaput használhatnak ki, de ha nem jönnek értem, akkor el leszek ezzel. :)
Persze az összes kuponos oldal mossa a kezét, hogy ő csak közzétette az ajánlatot, semmit nem tud semmiről.

És van Windows Server 2019 is $18.91-ért :)
Lehet azt is kipróbálom... Vajon cégnek is működhet ez?

Nem túl jó ötlet.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_licens…

Én is beleszaladtam ebbe és már előre félek. Árultak 5 gépes termékkulcsot is (amit ugye maga a Microsoft sem árul, tudtommal) és az 5 géphez 1 db! termékkulcsot küldetek és ahogy az egyik hozzászólásban is olvasható ez valószínűleg MSDN-es kulcs és ha az/azok akik megkapták még pontosan ezt a kulcsot, több gépen is aktiválják mint amennyire kéne nekik, én már nem fogom tudni felhasználni saját célra (eddig nem mertem), mert vagy nem működik majd az aktiválás vagy letiltják majd a kulcsot és akkor egyik gép sem lesz aktivált. (Ha jól értelmezem.)
És a legfontosabb, hogy egy e-mail-en kívül semmilyen számlát nem küldtek.

Ez egy nagy átverés és 100% hogy nem legális! Max annyi, hogy hivatkozhatsz arra (nem céges környezetben!), hogy Téged átvertek és fizettél érte, így ha jól gondolom nem vagy büntethető, csak elveszted az amúgy sem létező Windows Licensedet a gépedről! :) Ez van.

De legalább ne hirdetnék egy csomó Magyar pc-s oldalon ráadásul úgy, hogy a hozzászólások (valamiért :))) le vannak tiltva.