X-Plane 11 polgári repülőgép szimulátor és hozzá ingyenes hazai kiegészítő

 ( dareal | 2019. január 22., kedd - 9:31 )

Sziasztok, remélem nem gond egy ilyen fajta ajánló. Konkrétan az X-Plane 11 polgári repülőgép szimulátort szeretném ajánlani Nektek, mely elérhető Linux-ra is.
Idestova 1,5 éve készítjük hozzá HungaryVFR néven a hazai kiegészítőt, mely hamarosan második publikus kiadáshoz érkezik.
Röviden a kiegészítőről:

Csak Budapest területén majd 10.000 egyedileg modellezett 3D épület - többek között teljes Terézváros -, valós modellel nem rendelkező épületeknél térinformatikai adatokból generált dimenzióiban és elhelyezkedésében azonos épületek, erdősávok, közúti-, vasúti-, erősáramú hálózatok, stb. A valós 3D épületmodellek miatt külön kiemelném még a hazai Sketchup közösséget, különösen R. Györgyöt, hálás köszönet a sok-sok segítségért! :)
Köszönhetően a Földmérési és Térinformatikai Államigazgatási hivatalnak teljes országot lefedő légi fotókból generált táj, kimagaslóan részletgazdag domborzati adatok, hazai járművek a földön és a levegőben, mindez megközelítőleg 93.000km2 területet lefedve.
A publikálásaink Creative Common license v3 alatt érthetőek el.
A valós 3D épületmodellek miatt külön kiemelném még a hazai Sketchup közösséget, különösen R. Györgyöt, hálás köszönet a sok-sok segítségért! :)

Jó pár képernyőmentés

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Uhh elég zsivány, azok a képek eléggé ott vannak.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szép munka!

Az elején azt hittem némelyikről, hogy frankó légi foto!

+1

10/10-es!!! GRATULA

Igazi műremek!

köszönjük szépen, igyekszünk! :)

sub

Fogadd elismerésemet, a végén kedvem lesz repülgetni, legalábbis szimulátorban :-) A teljes Kárpát-medence mikor lesz meg? ;-)

Üdv, Cözi

köszönjük! :) folyamatos a fejlesztés, köszönhetően az ingyenesen elérhető anyagoknak, nem kizárt, hogy a határon túl is fejlesztünk majd :)

A szavakat keresem. Megdöbbentő. Nagyon szép.

+1

Mint egykori flight simes (remélem lesz visszatérés, bár talán hátha inkább a valóság nyer több teret ;)) kapargatom az államat a látványon. Gyönyörű lett és ahogy elnéztem ez alapján már lehet hogy lehetne VFR-t is repülni. :O :O

Le a kalappal!!

Ééés remekül fut Linuxon is:
http://zrubi.hu/en/2017/x-plane-on-linux/

--
zrubi.hu

igen, sőt, FPS tekintetében Linuxon a legjobb :) év vége felé kap teljes Vulcan támogatást is.

Nagyon szep, gratula!
Kompatibilis az x-plane 10-zel?
A 11-et nem akartam megvenni, mert anno leginkabb csak UI javitast lattam bele, most meg mar megvarnam a 12-t, de ezek nagyon jok lettek

óriási a különbség a 10 és a 11 között! nem csak grafika területén, az FD is ég és föld. a 12 még nagyon messze van, legalább 2-3 év. (szerk.: 2 év biztosan lesz)
a kiegészítőinkhez mindig a legújabb kiadás kell, a jelenlegi verziónk is megköveteli az X-Plane 11.30 kiadást, az az előtti kiadásokkal hibákkal ugyan de fut, X-Plane 10 alatt viszont egyáltalán nem.
mindenképp megéri a frissítést.

koszi!

Szép munka, le a kalappal!

---
| Dropbox |

Csodálatosan szép munka!

Nem semmi!

Ugyan masik jatek, de: https://youtu.be/FNpNSe9_J9A

Egy ideje szemezek már az első public beta kiadással x-plane.org-on azonban mikor megláttam a függőségek listáját egy kicsit elbizonytalanodtam.
Viszonylag új vagyok mind X Plane, mind a modolása területén és számomra sokat segítene ha nem csak felsorolva lennének a szükséges modok de mondjuk egy link is szerepelne, hogy honnan is tudom őket beszerezni.
Amúgy nagyon szép munkának tűnik, köszönjük szépen.