Windows 10 - nem mukodik a billentyuzet Edge-ben? Clear cookies

 ( carlcolt | 2018. június 13., szerda - 16:11 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

> Van meg ennel lejjebb?

Az ilyen elhamarkodott kijelentesekkel varjunk a kovetkezo frissitesig... :)

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

40 gépen frissítés után a logint követően black screen.. szóval van lejjebb.

Hát ez nagyon durva..! - (Az office-gépeken "1803"-ast elküldtem 180 napos "delay"-jel az őszbe, de lehet hogy ez az idő még kevés is lesz neki..!)

A verzióból "kísérleti" jelleggel itt-ott azért fut már pár, de én nem észleltem tragikus változást a megelőzőekhez képest.

(Ami biztos egyre több kérdést kell megválaszolni az adatok ms-felhasználhatóságára. De erre valaki írhatna már "egykattintós" scriptet, mert mint az egyszeregy.., minden "adatszívás" abszolút tilt, szándékaim szerint ne férjen hozzá az ég világon semmihez. - Ebben a témában, - mint a reklámok kérdésében, - vállalom, antiszociális vagyok...)

Az alapértelmezett beállításokkal gyakorlatilag egy alaposan lyukas sajtot üzemeltetsz, nem egy oprendszert. (Azaz a lyukak környékén, - esetleg időnként nagyítóval, - jelentéktelen sajtnyomok is felfedezhetők.)

Figyelni kell arra a nem túl alaposan "kirakatba tett" tényre, hogy az MS a korábbi verziókra is elkészíti a hónapos javításait, és ez számomra ráutaló magatartás, hogy ő sem látja kijavítottnak megelőző-verziós munkáit, ezzel együtt elismerve azt, hogy a "latest"-verzót ő sem tartja még felhasználásra késznek. (Azaz, van létjogosultsága a késleltetésnek.)

Nem tudom, hogy nVidia van-e a gépekben, de esetleg : https://prohardver.hu/hir/geforce_driver_hotfix_megszunteti_fekete_kepernyo.html

Várj, ez nem lehet, az lehetetlen, hogy nem a Microsoft a hibás!

Bár ebben a cikkben nem szerepel, de valahol még olvastam, hogy a mostani Win10 frissítés után jött elő a probléma. Az, hogy ki vagy mi a hibás irreleváns, de annál bosszantóbb tud lenni :( Én nem vagyok MS ellenes sem linux hívő, részemről mindegyiknek meg van a maga helye a világban :)

És ez volt a gond tényleg.. de ne aggódjatok, az MS is ludas, mert, ha visszaállok az előző verzióra, akkor nem kell a hotfix.
Egymás sz@rját javítgatják :)

Ez valószínű olyan előre betanított válasz, mint hogy minden windows problémára először "sfc /scannow" -t ajánlanak, böngésző bajokra meg cookie törlést. Mint pl itt is: https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/4c2a01fd-a1ef-4e51-8f59-9a9202fe0291/no-headphones-sound-with-ms-edge?forum=win10itprogeneral

Így a kérdező azt érzi, hogy foglalkoznak vele, pedig lehet el se olvasták a problémát.

Bevallom én is alkalmaztam már ezt: Bármilyen hosszú hibaleírásra első válasz, hogy windows reboot volt-e már. Ez sokszor vagy megjavítja a hibát vagy a megnyitott 852 alkalmazás újraindítása elrettenti a kérdezőt és kis gondolkodás/próbálkozás után rájön, hogy valójában ő is meg tudja oldani magától.

Na igen, a supportos a leheto kegkevesebb esetben tud azon dolgozni, amire felvettek. Helyette meg kell hallgatnia orakon at, hogy miert nem csak ket gender van valaki szerint, meg valaszolnia kell, hogy a billentyuzet vegan-e, mert veletlen beleharapott.

Erről beszéltem, amikor az indiai "mérnökök" által keltett zajról kommenteltem a Community Forumos hír alatt. Nyilván nem megoldás ez, de minden gyökér indiai beírja ugyanezt minden Edges topikhoz.