Majdnem minden működik!

Fórumok

Majdnem minden működik!

Hozzászólások

Üdv mindenkinek!

Nem bírom ki anélkül, hogy tegyek egy linuxos megjegyzést! Már rengeteg linux disztrót próbáltam ki és meg kell mondjam az UHU-Linux veri mindegyiket használhatóság szempontjából. Nagyon gyorsan felmegy nem kell órákig tartó konfigurálásba bocsátkoznom, hogy minden rendesen működjön. Nyugodtan le lehet szólni de nekem ez a tapsztalatom. Nemrég feltettem a Mascarpone-t és rákattintok a Zappingre és mi történik? Működik a tv-tuner, majdnem lehasaltam a székről örömömben. Örömteli remegés fogott el és megpróbáltam hangot csiholni hozzá de nem sikerült. Egy Audigy 2 ZS szolgáltatja a hangot, amely minden más alkalmazásnál megállja a helyét csak itt nem teljesít. Ha bekapcsolom a hardware mixing-et behal tőle a Zapping és el se tudom indítani többet. Ha valaki tud segítsen. Ja egy Leadtek Winfast DV 2000-es kari van benne cx2388-as chippel.

THX! :D

Kicsit mas szempontbol nezed a dolgokat..

Hááááát

Örülök neki, hogy jól megy de nem hiszem azt, hogy ez más disztrók lehúzására való.

Nekem már töb mint fél éve Salckware 9.0 van fent egy két csomaggal frissítve és igazán nincs semmi bajom vele.
Az hogy mennyit kell konfigolni az is egyén függő.
Nem kell annyiszor telepíteni és akkor nincs vele bajod.

Felraktam, felkonfigoltam és működik.

Nem tudom, mikor tanulják meg végre az emberek, hogy a linux nem winfos, amit havonta kéne tlepíteni.

Persze nem guru felhasználó szempontjából, nem mindeg, hogy mennyire nehéz felkonfigolni a rendszert. De ez nem az jelenti, hogy a többi használhatatlan.

Én nagyon szeretem a Slacki-t és úgy érzem, hogy egy jó pár évig nem fog kellenem rendszert cserélni. Max egy két frisítés az ennyi.

Félreértés ne essék minden disztrónak megvan a maga finomsága éppen ezért van sokféle, hogy mindenki megtalálja szívéhez legközelebb állót. Elkötelezetten próbálom terjeszteni a linuxot a winfost használó ismerőseim között és az átálláshoz az UHU az egyik legjobb alternatíva főleg ha hiányos az illető angoltudása és soha nem használt konzolt. Ebben az esetben szerintem megállja a helyét a dolog. Vannak más disztrók is amiket kipróbáltam és azok is nagyon tetszettek, mindegyiknek van egy sajátos feelingje. S, ami az átállást illeti egy linuxot életében nem látó ember kezébe olyat kell adni amit használni is tud. Aztán ha már rákapott az ízére majd kikeresi a magának valót.
Éljen a linux és minden készítője,akik szabadidejüket és energiájukat nem kímélve azon fáradoznak, hogy egy fantasztikus op. rendszert alkossanak az emberek számára! :D

ui.: örülök, hogy jól szuperál a Slacware-d! :)

Kreept:
Eredeti kérdésed az hangkariprobléma volt.
Asszem ezzel az új SoundBlasterrel még vmi gáz van, legalábbis ilyesmit olvasgattam. Nézz szét a fórum/hangkártya részen. De azért ne add fel!!

Hali!

Köszi szépen! :) Hát sajna nem marad más csak a keresgélés a neten és a fórumokon. Amúgy mindenhol tök szupi hang van csak a tv-tunernél nincs. Elvileg line in-ről jönne neki a delej. Lehet, hogy nyitok egy új témát a hangkari részen Audigy 2 ZS névvel.