Film(ek) keresése

Sziasztok!

Régebben láttam két filmet sacc/kb 10-15 éve. Nem tudom, hogy egy film-e a kettő. Az egyik ilyen emlék, hogy egy hajón táncolnak az emberek, majd elszabadul egy vékony drótkötél és kettévág mindenkit a fedélzeten, kivéve egy kislányt, mert neki pont a feje felett hussan el a kötél.

A másik emlék, hogy tök hétköznapi helyzetben halnak meg emberek, pl, a konyhában tesznek-vesznek, és a véletlenek közjátékából halnak meg, de ilyen, éppen hogy nem halnak meg azt hinné az ember, de aztán de. Pl erre, hogy egy elszaadult tűzlétra pont a srác feje felé zuhan, ahogy éppen a földön fekszik, megáll fél méterrel a feje előtt, majd nevetgélve, megjegyzi, hogy huhh, nem haltam meg és aztán csatt, keresztülszalad mégis a fején a létra.

Köszi a segítséget.

Hozzászólások

Az elsőre ötletem sincs, a második viszont minden bizonnyal a Final Destination széria egyik részében volt. Van belőle vagy 5 rész.

Szellemhajo es Final Destination.

En is kedvelem ezeket a filmeket, maguk idejebe odabutykoltek.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Én is keresek egy jó régi filmet. Arra emlékszem belőle, hogy egy gyors kocsival menekültek a jók az egész filmben és csak úgy érte utol őket a gonosz, hogy bement egy szalonba, beült egy még gyorsabb kocsiba és kihajtott az üvegfalon keresztül fizetés nélkül.

Ha már...egy elég régi filmet keresek, kb 1972-73 ban már vetítette a tv.Ha jól emlékszem sci-fi. A történet jellemzően arról szól, hogy valami folytán megáll az idő, de a földön, (vagy csak a városban?) Pár kutató vagy mittudom én ki, szkafanderben érkezik, és próbálja felderíteni az okokat.

Sziasztok,

honnan lehetne letölteni a "A golf klub rejtélye" c. 1988-as filmet... (helyneként 1989 / 1990 kiadási dátummal szerepel).

Köszi!

Z.

Két filmet is keresek, illetve az első azt hiszem mese.

Mese:

Egy kisfiúról szól és egy sárkányról (vagy valami ahhoz hasonló állatról). A főcímben a kék éjszakai égen repülnek, és nem, nem az, amire mindenki először gondol (basszus ilyen fogalmazással helyem van a laposföldeseknél). A grafika a régi mesékre emlékeztet, nem az újabbakra. Nem élőszereplős, minden nap volt egy része a tévében.

Film:

Ezt egyszer megtaláltam, de nem írtam le a címét.

Egy fiatal lány és fiú megismerkednek, mindig álmukban találkoznak. A lánynak van pár testvére, Nővérkének hívják. Valahova elkerülnek mindannyian, ott szól a lány, hogy Erikának szólítsák ezentúl, ahogy az édesanyjukat.

A srác időközben a király egyik katonája lett, a lány is felnőtt. Álmukban még mindig fiatalnak látják egymást, de a való életben nem ismernek a másikra.

Köszönöm annak, aki ebből a zavaros leírásból bármit is kihoz - vendégem lesz egy sörre/kávéra.

KIEGÉSZÍTÉS:

Mindkét film legalább 20 éves.