iOS Downgrade

Fórumok

Valaki tudja, hogy lehetséges-e régebbi iOS szoftverek telepítése új eszközre. Pl iPhone-7re, egy iOS 8-as.
Ai "elvileg" nem kompatibilis vele. Rá lehet azonban műteni valahogy?

Hozzászólások

Nem.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Vannak nem hivatalos, gányolós módszerek, de macerás is és nem teljes értékű eredményt ad.
Leginkább a válasz az, hogy nem lehetséges visszafele haladni, sajnos. Az Apple kemény kézzel fogja azt, hogy frissüljenek az eszközök.

Egyébként milyen gányolós módszerre gondoltok (már ha eltekintünk attól, hogy a kérdésben szereplő dolog lehetetlen). Nekem az utolsó infóm az, hogy csak azt az iOS-t lehet feltenni Apple eszközre, amit az Apple aláír, és mindig az egy minor verzióval régebbit írja alá (azt is csak néhány hétig), illetve az aktuálisat.

Változott ezügyben valami?

Miért kellene? Teszteléshez? Az ügyfelek gépén általában a legújabb van, Apple tesz róla...

A 3rd party implementációk (pl. Kodi) 8 felett nem nagyon.

And (licensing) only possible for hardware manufacturers. Software products are not supposed to have airplay ability (thats what Apples software is already available for). There is no official way to add airplay support to software. (also the license is only for airplay audio support on hardware devices like receivers and so - there is no way to license airplay video/pictures/mirroring - apple is the only one who provides those features to the masses...).

Semmi sem gatolja meg abban a masik csapatot, hogy megtegyek ugyonezt. Semmivel sem lesz jogszerubb iOS8 downgrade utan Kodival hasznalni az Airplayt, mintha ugyonezt megtennek iOS10 alatt. Raadasul az iOS8 downgrade a leheto legrosszabb megoldas, mert a fejlesztok szamara a legkonnyebben dobhato OS verzio az iOS8 volt, mert az iOS9 elvarasa nem csokkentette a tamogatott eszkozkeszlet nagysagat.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Az egyik appot sikerült "kerülő" (jailbreak) úton feltennem. Azóta nem frissítettem a rendszert, pedig már jó pár verzió kijött. Ha frissíteném, akkor elveszne az az alkalmazás? Vagy ugyanúgy tudnám tovább használni?
Köszi

Ha soha nem volt az adott Apple ID-n korabban semmilyen developer fiok (akar ingyenes Safari Extension Developer, vagy lejart fizetos) akkor 7 napid mukodo tanusitvannyal, ha pedig volt korabban akkor 1 evig ervenyes alairassal latja el az Xcode amit forditassz. (Ez az 1 ev akkor volt 1 ev, amikor Apple bejelentette ezt a szolgaltatast, nem tudom, hogy azota valtozott-e). En hasznaltam iPhone-on sajat buildelesu Kodi-t (amikor meg XBMC-nek hivtak), elegge ki kellett herelni (olyat olvastam, hogy mara ez mar nem problema), de nekem csak TVHeadend kliensnek kellett. Akkor annyi volt a folyamat, hogy forras letolt, kibont, lefordit majd a *.deb -et alair. Itt egy egesz friss howto: http://www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/how-get-kodi-on-iphone-or-ipad…

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Legközelebb kerüld a sznobtermékeket.