Emelt díjas SMS szolgáltatók

Fórumok

Sziasztok!

Érdeklődök emelt díjas SMS szolgáltatókkal kapcsolatban.

Létezik-e olyan cég, ahol magánszemélyként lehetek az ügyfelük? Lenne egy szolgáltatásom amit eladnék, ha egyáltalán van rá lehetőségem, értelemszerűen vállalkozói nélkül. Leginkább az EDSMS formát tartom egyszerűnek, nagyszerűnek, ezzel a formával tudom eladni a szolgáltatásom véleményem szerint a legjobban, leggyorsabban. Nagyon gyorsan tudnak fizetni, és azonnal meg is kapják a szolgáltatást.

Nekem megfelelne az is, hogy egy virtuális számlát töltök fel és azt később az adott cég szolgáltatásaival levásárolnám. Mondjuk VPS érdekelne azonnal, és szerver hosting néhány hét-hónap múlva, de normális árakkal és nem 20k+áfa egy (feltételezem a véleményekből) lom 100Mbitért. Ha egyáltalán ez a forma legális, illetve megoldás lehet. Ja, igen, csak legális dolog érdekel.

Bár úgy érzem, hogy ahol elhangzik az EDSMS, ott az emberek azonnal az illegalitásra gondolnak, de jelen esetben természetesen nincs erről szó.

Keresem a legális megoldást. Bármilyen ésszerű dolog érdekelhet. Privát is jöhet.

Hozzászólások

Nem a reklám helye, de ha már szolgáltatót is keresel, nyugodt szívvel: szerverplex!
Egyébként még nem próbáltam, de: smsglobal.hu

Nem kívánok beleböfögni, és nem tudom szerződik e veled valaki is magánszemélyként a fenti szolgáltatásra (szerintem igen). Azért nincs sok értelme ennek, mivel magánszemélyként nem folytathatsz üzletszerű gazdasági tevékenységet néhány kivételtől eltekintve. Így javasolt valamilyen vállalkozási forma.
A legegyszerűbb egyéni vállalkozás bejelentése (KATA) gyakorlatilag 25/50 e ft havi költséggel évi 6 millióig lehet árbevételed néhány szolgáltatás kivételével. Ha nem csinálod, akkor hivatalosan csak bujkálhatsz, szerintem nem éri meg (főleg ha ez nem egy kiegészítő tevékenység és megkeresel belőle havi 1-200e ft-ot).

Pontosan így van.

Tök szabálytalan és törvényszegő dolog magánszemélyként gazdasági tevékenységet folytatni. Ezt úgy oldják meg pár helyen, hogy szerződés nélkül full feketén csinálják. Ilyen esetben fenn áll a lehetősége a több százezer forintos bírságnak és annak hogy a szolgáltató nem fizeti ki a jutalékot vagy maga a szolgálató is eltűnik cégestül.

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

Lehet, h csak nekem van nagyon hétfô reggel, de többszöri olvasásra sem teljesen tiszta, h mit akarsz venni és eladni...

Ps: ha azt akarod, h SMS-ben fizetnek neked, ott kb 50% a visszatérítés, ezért ahol inkább az ár számít (és nem filléres az áru) ott marad a kártyás fizetés.

Én csak azt tudnám megmondani kivel ne szerződj :)
Betévedtél egy olyan területre, ahol könnyen a lábadat törheted.

Ismert csalás a következő:
1. A cég nagyon jó százalékot ígér neked (akár 50-60%-ot is, tehát eleve nem érheti meg neki, mert a szolgáltatótól sem kap ennyit)
2. Felbuzdulva ezen, te is átlépsz SMS aggregátorba és mondjuk keresel rajta 2-3%-ot és szerzel X ügyfelet
3. Mikor már havi százmilliók mennek a cégen keresztül, fogja magát a cég és csődbe megy (senkit sem fizet ki)
4. Alapítanak egy másik céget és mehet újra az egész
5. Aki pedig maga is aggregátornak állt (és nem tudta ő sem kifizetni így az ügyfeleit), az örüljön ha életben marad

Ehhez néhány millió Ft kell csak, néhányszor eljátszva viszont milliárdos lesz az illető.
Ha magára ismerne valaki, az nem véletlen.

Csalas, lopas az mindig megy. Nem a semmibol jarnak X5-os BMW-vel bizonyos emberek, azok fizetik a koltseget, akiket nem fizettek ki.

Volt olyan ismerosom akit gyakorlatilag tonkretettek igy, hatalmas munka, nagy arumozgas, vegul a megrendelo csodot jelent es mindent eltuntet. Masik heten pedig uj ceget alapit a csaladja es kezdi ujra az egeszet. Birosag szerint pedig ez igy rendben van. Aztan jott az APEH (akkor meg igy hivtak), hogy fizesse be az adot a ki nem fizetett aru utan. Vittek a hazat..

Amíg a nyilvánvaló stróman dolog megy, meg az eladom a román hajléktalannak a céget, és ez jogilag megáll - csinálják.
Nem tudom, mi lenne a megfejtés, talán 4 évig visszamenőleg számonkérhetés?
(pl Tiborcz - közvilágítás ügy)

Nem azt mondom, hogy normális az ember családján számonkérni, de az igen, hogy x+1 vállalkozást dönt be és él mint Marci Hevesen?

Két bedőlés között is van különbség: egy cég valóban mehet csődbe. Sőt egy vállalkozótól hallottam, hogy amíg nem csődölt be céged, addig nem is leszel jó.
De nem tudom, hogy hány év után mehet csődbe egy cég, hogy "természetes csőd"-nek gondolják? Ha ment 2-3 évig, akkor az már jó? Addig pihentetni is lehet egy céget.

A pályázathoz keresés is mutyi! Egy pályázat akkor szól NEKED, ha valóban Te vittél egy céget 5 évig az adott tevékenységi körrel. Nem pedig akkor ha sikerül egy 5 éves céget venned, ami pont napelemmel foglalkozott és most arra pályázol. Akkor inkább írd ki egy pólóra, hogy "Need money"

Nagyszerű, akkor ma már még lejjebb került a "megéri csalni" értékhatára.
Ez kb olyan mint az állami beszerzések, egy ideig csak 20+ millióknál volt eldöntött ki nyer, ma már akár 2-3 millió felett is.

A normál vállalkozások pedig rágódhatnak az asztalról lesöpört maradékon.

Jobban jársz a PayPal-al vagy más hasonlóval. Az okostelók korában ez már ne legyen akadály.

Bocsi, ahogy írtam, értelmetlen volt.

Tehát, helyesen:

a paypal az egyetlen olyan mód, amit fizetésre vagyok hajlandó használni (kivétel amazon és társai, amik nagy cégek, és biztonságosnak tekinthetőek).
Ha nem amazon és társai, és nem lehet paypal-lal fizetni, akkor inkább nem rendelek (előfordult még banki átutalás, de ott meg ismertem az eladót).

Bármilyen online bankkártyás fizetés esetén 180 napig kérhetsz chargeback-t, vagyis 100 százalékos biztonsággal viszakapod a pénzed (ha nem kaptad meg a terméket vagy szolgáltatást). Emiatt a világ legbiztonságosabb fizetési módja az online bankkártyás fizetés. Részletesebb infó pl itt: http://mionlinefizetunk.blogspot.hu/2011/07/fogyasztovedelem-chargeback…

Felhasználói szempontból jó lehet a bankkártyás fizetés, hiszen bármikor visszaléphet a fizetéstől, de a szolgáltatói oldalról azért ennek annyira nem mindig szoktak örülni.

A másik hogy bankkártyás fizetés azok számára elérhető akiknek van bankszámlája és bankkártyája. De Magyarországon élünk és sokan nem szeretik a bankokat.

Szerintem ha nem fizikai termékről van szó hanem szolgáltatásról, akkor érdemes bevezetni az sms fizetést is hiszen, így több ember számára tesszük elérhetővé az oldalon való fizetést. Buta dolog lenne azt hinni hogy akinek nincs bankkártyája az nem is szokott internetezni és nem lenne hajlandó fizetni ha lenne más alternatíva.

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

2017. január 28.-i styg onlinfizetési szövegére válaszoltam. Nézzétek meg az időpontot!

Amúgy meg nagyon ritkán jövök az oldalra és így több év távlatából válaszolgattam 1-1 kérdésre vagy tévedésre.

Remélem azzal hogy válaszolgattam nem zavartam meg senkit... ha igen akkor bocs!

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

Akkor jó rég nem járhattál itt(2008 óta?), mert jó sok döglött topic-ot hoztál fel és teljesen véletlenül pont olyan témában amit aláírásban reklámozol:

http://hup.hu/node/62304
2008. október 24., péntek - 14:30 topicra reagáltál

http://hup.hu/node/71923
2009. június 9., kedd - 16:42 kommentre reagáltál

http://hup.hu/node/134469
2014. augusztus 11., hétfő - 12:40 kommentre reagáltál

http://hup.hu/node/143485
2015. október 26., hétfő - 8:04 kommentre reagáltál

http://hup.hu/node/138401
2015. január 31., szombat - 12:52 kommentre reagáltál

Ha az oldal szabályzata nem tiltja...

Olyan 2010 vagy 2011 körül járhattam itt utoljára. Örülök, hogy megtaláltad az összes válaszom, de ez nem mond ellent annak amit én írtam. Ebben a topicban egy friss dologra reagáltam és a többiénél meg több év távlatából válaszolgattam, ha már ide tévedtem.

Amúgy én nagyon szívesen vitatkoznék a processzorok ideális társaséletéről is, de be kell hogy valljam hogy máshoz nem értek :) és ezért inkább ahhoz szólok hozzá amihez értek valamicskét...

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

Rengeteg ember nem rendelkezik még 2017ben sem bankkártyával és PayPal-lal. A bankszámla, a bankkártya, a számlázás és az utalás is pénzbe kerül, csak nem gondolsz bele. Az emelt díjas SMS fizetésnél ezeket a pici költségeket összesítik abba a pár száz forintba amit a szolgáltató leszed a teljes összegből és hozzáteszi azt a kényelmet hogy csak egy SMS-t kell elküldeni a fizetéshez ill a tartalomszolgáltatónak pedig havonta csak 1 db számlát kell kiállítani és minden mást megoldanak a mobilcégek.

Ha valakinek az oldalán nincs emelt díjas SMS fizetés, akkor potenciális vásárlókat zár ki fizetés lehetőségéből!

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

Egy jobb szerződéssel bankkártyás fizetés jutaléka 1-2%, még ha ehhez az egyéb banki költségeket is hozzáveszed, akkor sem több mint 4%. Ez egy szolgáltatás árába beépíthető.

Mi a legalacsonyabb elérhető kifizetési költség emelt díjas SMS-nél? 40%? Valós ellenértéket képező szolgáltatás árát ennyivel nem lehet megemelni. Nem véletlen hogy az emelt díjas SMS-t szinte kizárólag a értéktelen virtuális javakhoz, vagy csaláshoz használják.

Egyébként még csak az sem igaz hogy az emelt díjas SMS-nek jó lenne az elérése, pontosan az elképesztő visszaélési arány miatt a legtöbb díjcsomagban már alapértelmezetten le van tiltva, külön kell kérni az engedélyezést. Ezzel szemben a fizetőképes magyar állampolgárok közül szinte mindenki rendelkezik bankkártyával, különösen az bankadókhoz kötődő ingyenes készpénz-felvételi jogszabályok óta. Ezek pedig alapértelmezetten alkalmasak internetes fizetésre. (A közhiedelemmel ellentétben a nem dombornyomott kártyák is alkalmasak netes fizetésre, különösen magyar kártyatulajdonos, magyar elfogadóhely esetén.)

Én elfogadom hogy nem te vagy az emelt díjas SMS célközönsége, de nagy butaság lenne azt hinni hogy minden ember úgy áll a világhoz ahogy te (vagy akár én) .

Magánál a bankkártyás fizetésnél 1-2% vonódik le, ez tény. Amire én utaltam, hogy annak a számlának és magának a kártyának is van egy fenntartási díja. Több partnerünk mondta, hogy Ő is próbálta csak a bankkártyás fizetést és az előre utalást, de rengeteg plusz munka volt vele, ezért sokkal jobban szeretik az SMS-t mert azzal nincs annyi munka. Mindkettő elfér egymás mellett, nem zárja ki egymást a két fizetés, hiszen más a célközönsége.

Magyarországon sokkal több ember rendelkezik mobil előfizetéssel mint bankszámlával és mivel az elmúlt 12 év alatt sok felhasználóval is sikerült beszélnem, ezért tudom hogy vannak akik szívesebben használják az SMS-t annak ellenére hogy van bankkártyájuk. Olyanok is akik egyébként vállalkozók, vagy ügyvédek és biztosan van nekik számlájuk.

Továbbá, egy bankszámláról csak azt tudod elkölteni ami rajta van, míg a telefonszámládat elég a jövő hónapban befizetni. A másik hogy sok olyan felnőtteknek szóló szolgáltatás van ahol fontos az anonimitás és ez az sms fizetéssel a leginkább megoldható.

TILTÁSOKRÓL:
A mobilcégeknél csak az úgynevezett MT típusú SMS (fogadott emelt díjas SMS) van alapból korlátozva. Az általunk forgalmazott MO nincs. Ez egyszeri fizetésekre használható és nem szükséges lemondani mivel nem megújuló szolgáltatás. Visszaélni ezért nem lehet vele.

Aki fizetőképes az rendelkezik bankszámlával? :) Ezen múlna a dolog? A bankszámlához adják a pénzt vagy a pénzhez a bankszámlát? :)

"szinte kizárólag a értéktelen virtuális javakhoz, vagy csaláshoz használják.".. erre csak azt tudom mondani hogy nálunk nincsenek csalások és értéktelennek se mondanám, azokat a 3d-s játékokat ahol lehet vele fizetni vagy akár azokat az adatbázisokat amikhez így lehet hozzáférni.

Egyébként senki nem mondta hogy olcsóbb egy emelt díjas SMS, mint egy bankkártyázás. Én arra próbáltam rávilágítani hogy amellett, hogy a máshol is vannak költségek amiket nem veszünk észre. Az emelt díjas SMS egy kényelmi szolgáltatás, mint ilyen drágább mint egy fapados bankszámla. Sok olyan ember használja az internetet akik, nem értenek az internetes bankoláshoz. Ezek az emberek szívesen fizetnének olyan oldalakon, ahol számukra érdekes vagy értékes tartalmat találnak. Egy SMS elküldése sokszor nekik sokkal kényelmesebb és ezért hajlandóak többet fizetni mintha szarakodni kéne az internetes banki felülettel.

Nem várom hogy megértsd ezeket az embereket, mert azt gondolom hogy te egy másik világban élsz. Csak azért írtam le hogy lásd a másik oldalt...!

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

> egy bankszámláról csak azt tudod elkölteni ami rajta van
Hitelkártya

> a telefonszámládat elég a jövő hónapban befizetni
Feltöltőkártyás telefon

> Visszaélni ezért nem lehet vele.
Ha ellopják a bankkártyámat, a bank általában megtéríti a kárt. Ha valakinek a telefonjával illetéktelenül elküldenek egy csomó SMS-t a ti számotokra, ti hány napon belül fizetitek vissza a pénzt?

> Az emelt díjas SMS egy kényelmi szolgáltatás, mint ilyen drágább mint egy fapados bankszámla.
Egy bankszámlának rengeteg hátránya van, de a fapadosság pont nem tartozik ide. Ha kényelem alatt azt értjük, hogy az adózatlan jövedelem biztonságosabban elkölthető SMS-ben, akkor persze igaz. :)

1. Hitelkártyája sincs mindenkinek ahogy sima bankszámlája se.
2. A feltöltőkártyás telefonnál előre fizetsz de én inkább előnyként emeltem ki azt hogy lehetséges az sms által hogy később fizessen az ügyfél
3. Ha nem tiltod le a kártyát akkor nem vállal felelősséget a bank se. A SIM kártyát pedig ugyan úgy le lehet tiltani.
Mivel nem mi hanem a mobilcég szedi be a pénzt ezért a mobilcég dönti el hogy mit térít vissza. De volt már többször példa rá hogy kivettek számokat az elszámolásból arra hivatkozva, hogy az ügyféllel ők ezt lebeszélték.
4. Az adózatlan jövedelem biztonságosabb elköltése pont nem szokott jellemző lenni. Nem hiszem hogy adózatlan jövedelem esetén az a pár ezer forint bármit befolyásolna. Az általad leírt helyett inkább az a jellemző, hogy céges SIM kártyáról küldik el az SMS-t (Legnagyobb előfizetőink a minisztériumok és a nagy állami cégek, ahol az alkalmazottak munkatelefonról küldik az SMS-eket). Céges költségként lehet elszámolni a filmletöltést vagy az online játékot, míg céges bankszámláról ezeket nem tudná rendezni alap esetben.
Az anonimitás fontosabb, főleg felnőtt tartalmak esetén! Senki se szeretné ha a bankszámláján megjelenne, hogy hol csalta meg az asszonyt vagy esetleg milyen meleg oldalra fizetett elő.
Vannak szolgáltatások, ahol én se szoktam javasolni az SMS fizetést, nem mindenre jó az SMS fizetés. Azt kéne megértened, hogy míg neked vannak dolgok amik teljesen magától értendőek, addig sok ember számára igenis probléma egy bankszámla nyitása vagy egy internetes vásárlás. Nekik sokkal kényelmesebb egy SMS-t elküldeni.

Nem magunkból kéne kiindulni. Mi akiknek a szakmájuk és a munkájuk az internet és az internetes kereskedelem, és napi szinten használunk különböző összetett és bonyolult rendszereket, nekünk egy paypal vagy egy banki felület már gyerekjátéknak tűnik. De, az emberek többsége nem informatikus. A célközönségünk agya nem feltétlen működik ugyan úgy mint a mienk. A bankkártyás fizetés és az SMS fizetés nem ütik egymást. Az SMS fizetés egy olyan rétegnek szól akiket nem lehet elérni a bankkártyás fizetéssel. Mindkettőt mások használják. Ha van az oldaladon bankkártya lehetőség és kiteszel mellé egy SMS fizetést akkor nem fognak az emberek átszokni az SMS-re. Az SMS fizetés által csak új vásárlókat szerzel általában, akik eddig féltek a fizetéstől és akik általában belépő szinten vannak az internet világában.

Ha van még kérdésed várom szeretettel!

---------------------------------------
My site: www.emeltdijassms.hu

1-2.
Tudom, valójában a csúsztatásokra próbáltam csak rávilágítani.

3. Megnyugtató ezt hallani. :)

4. Adózatlan jövedelem alatt nem a svájci bankszámlákon heverő milliárdokat értem, hanem a magyar állampolgárok azt a nem elhanyagolható rétegét, akik feketén, készpénzben kapják a fizut.

off:
> Mi akiknek a szakmájuk és a munkájuk az internet és az internetes kereskedelem
Hála Istennek, az enyém nem. :D