[Miért?] Reggel óta áll az okmányirodai rendszer

Fórumok

http://index.hu/tech/2014/07/08/reggel_ota_all_az_okmanyirodai_rendszer/

Valaki tudja esetleg az okát? Feleségem ma szeretett volna ügyeket intézni, de úgy néz ki, esélytelen. Aki éppen javítja, az ne írja ide, inkább javítsa meg és utána írja le. A "kisprórolták a backupot" nem hírértékű, ezt mindenki tudja.

Hozzászólások

/offtopic kicsit/
Csoda hogy még meglepődünk. Ugyan ez volt a választási rendszerrel, a járásos rendszerek beindításánál is .. Az anyakönyvi rendszerről meg jobb nem is beszélni ...

Talán találhatnának egy normális fejlesztő/kivitelező céget, nem a haveri cégeket kellene megpályáztatni (L. Simon után szabadon :) )

Sajnos az okokról nem tudok nyilatkozni :(

Ezekkel szerintem mindenki tisztában van, én már csak nem is mérgelődök rajta.
Kellene egy HUP Rescue Team az ilyen és hasonló esetekre, akik ilyen esetekben térítésmentesen kiszállnak a helyszínre és helyreállítják a rendszert.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

A polgártárs aki elmegy a haldokló mellett az utcán, de biztosan nem tesz senkiért arrébb egy gyufaszálat sem, mert pontosan tudja mi nem az ő dolga meg majd megoldja valaki meg majd, meg mert. Igaz ez csak a túlnyomó többségre igaz és az érem másik fele.

A családom hálás nekem, ha korán hazaérek és együtt töltünk egy kis időt. Ez sokkal fontosabb.

Nem szánnék egyetlen percet sem egy totálisan életképtelen rendszer szar alkatrészének reszelgetésére amin ráadásul néhány nyomoronc káder gigantikusat keresett miközben nem tudom miből veszek új ajtót, hogy maradjon benn egy kevés a drága melegből, mert ki kell fizetnem az adókat mert engem előszednek míg másokat nem. Na ezért.

Akit zavar az szépen szedje elő azt aki felelős azért, hogy tartalék rendszer helyett luxusautót, luxusprostit és luxusutat vettek és prémiumot fizettek, a kenyéren és tejen befizetett 27%-ból.