Google Glass mindenek felett

Fórumok

Sziasztok,

Ez is olyan téma, amihez nem igazán találtam testhezálló fórumot, így jobb híján flametopic lesz belőle. Régóta olvasgatok (felületesen) a google glassről és nagyon tetszik a dolog, leginkább, mert ez végre egy igazi újítás és fancy cucc. Emellé társuló kütyüb.ziságom adja magát, hogy ha valamikor meg lehet végre kapni a szemüveget, úgy fogok sorban állni, mint az Apple-fanok az új iPhone első hivatalos megjelenése előtt :) Mivel elég türelmetlen is vagyok, nem várnám meg, míg itthon "a boltok polcaira kerül", inkább külföldről, akár google dolgozón keresztül szereznék be egyet. Ugyanakkor magyarságom révén szeretnék olcsón hozzájutni, de jó lenne először tapasztalatot szerezni. Ebay-en van egy darab google glass valamivel több, mint 1 millióért, de 424 ezer forintért lehet venni "Friend invite"-ot, ami azt jelenti, hogy minden google glass tulajdonos további 3 barátját vonhatja be a programba.
Várok ide minden olyan kommentet, ami előbbre vihet a dologgal kapcsolatban, saját tapasztalatot ír le, megpróbál lebeszélni róla, vagy csak nevetni lehet rajta :)

Hozzászólások

Próbálj bejutni alkalmazottként a Google-höz és igényelj egyet. Nem lehetetlen, éppen a hétvégén láttam egy műsorban, hogy egy rakás magyar dolgozik a Google HQ-én Mountain View-ban.

--
trey @ gépház

Az is egy opció, csak sajnos még nagyon gyenge az angolom. Ez már több interjún is kiderült. Ugyanakkor pont ott tartok, hogy jó lenne továbblépni big data irányba, ami tipikusan ilyen ismertebb cégeknél található meg, mint alkalmazott technológia, de egyelőre még ott tartok, hogy olvasok a témában cikkeket és gyűjtögetem otthon a merevlemezeket a házi kis 2 petabájtos tesztkörnyezetemhez :)

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Ha munkát keresel, akkor kezdd az elején: írj CV-t.

- Mert mindenki hülye fejet vág, ha felveszi.
- Legyen határ vr és r közt.
- Iszonyat veszélyes, ha mozog az ember.
- Nem szeretném, ha folyamatosan kamerák és cégek kukkolnának.
- Ha már vr akkor legyen kétszemes és teljes.

"Mert mindenki hülye fejet vág, ha felveszi."
Napszemüveg szintén zenész

"Legyen határ vr és r közt."
Szerintem mindig lesz határ a vr és r között.

"Iszonyat veszélyes, ha mozog az ember."
Miért is? Tapasztaltad?

"Nem szeretném, ha folyamatosan kamerák és cégek kukkolnának."
Így is kukkolnak

"Ha már vr akkor legyen kétszemes és teljes."
Lásd 2.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Ha munkát keresel, akkor kezdd az elején: írj CV-t.

Dobja össze a falu/háztömb azt a milliót, aztán lehet rotálva menőzni.

Én megvárom az olcsó, Gogg-li Gluss nevű kínai klónokat, amelyek mikrofilmen fogják tárolni mindazt, amit a világról tudni érdemes: a Kínai Kommunista Párt múltjét, jelenét és jövőjét.
Magyarországon narancsszínben kerül majd forgalomba, honosított tartalommal.