Már megint

új év kezdődik, de minek? A régi is szar volt.
Zita most nem csinált Rákóczi túróst. :)
Frissült a glibc, de nem történt semmi...
Felnőttoktatásban rész veszek, mint tanár. A tanulók szilveszter közeledvén valamiért megajndékoztak egy palack pezsgővel meg egy díszpalackkal. Nézem a pezsgőt, mondom ejha, kicsit cirkalmas, de valam Do... Pe... csak nem...? Otthon Zita elolvasta, Don Pedro. :) Nem baj, még éppen iható ez is. :)
Eger áttett költségtérítéses rendszerbe, úgyhogy a matek mester szak nem lesz meg. Mondjuk egyelőre az is fejfájást és éhínséget okozna, ha akár egy napra el akarnék menni. Vicces, addig nincs több óra, és így több pénz sem, amíg a master nincs meg, de amíg nincs több óra, és így több pénz, addig nem tudok eljárni, hogy meglegyen a masztö. Dögevőknek note: már nem vagyok jogosult a deákkreditre, másmilyet meg ilyen nettóra nem adnak... Ilyenkor csak arra udok gondolni, ha van isten, hát dögöljön meg.
Karácsony alkalmából kaptam egy olyan fülest, ami kibontáskor szétesett. :) Szerencsére nem nagyon, úgyhogy még éppen használható, ki is derült, hogy a pulseaudio a mikrofonra 110% terheléssel reagál. Lemértem, 3:37 volt kilőni. Nálam ez egy laza wtf, bár lehet, ez a normális. :)
Kaptam 3000HUF könyvutalványt is, ezt az asszonytól, talán a legjobb dolog volt az összes között, pedig Manowar póló is benne van. El is mentem a könyvesboltba. Rengeteg szép könyv, mindenfelé. Nagy nehezen kiválasztottam egyet, többre nem futja. Így idén már kettő új könyvem is lett. amitől viszont kissebb arcidegrángást kaptam: tudomáynos polcon däniken meg wells (Nem, nem H. G., és nem Orson). Utána sorba állok. Előttem két olyan izé, ami azért kell, hogy a női ivarszerv ne a levegőebn lebegjen (errefelé röviden: pinadísz). Az első olyan érettségi környéki. Vette a tarotkrtya enciklopédiája vagy hogy a picsába hívják könyvet. De a másik! Telefonál. "...És a főnök megadta a 13. havi prémiumot is, de csak könyvutalványt tudott adni, úgyhogy most itt vagyok a boltban...." Kitette a könyveket: a műkörömépítés művészete, atlantisz elveszett öröksége, meg még egy valami édesvíz kiadós, azt sajnos nem sikerült elolvasom. Én meg ott álltam, és szégyenkeztem az egyszem könyvecskével, azt is alig bírtam kifizetni. Pedig annyi gyönyörűkönyv volt ott, de porosodtak. :(
Kataklysm - Beckoning of Xul
BATHORY - To Enter Your Mountain
Manowar - Secret of Steel
Candlemass - Dawn/A Tale of Creation
Enslaved - Glemt
Black Sabbath - Planet Caravan

Hozzászólások

Hat sikeresebb uj evet, es teljesuljon az, amit a legjobban szeretnel. :-)
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

atlantisz elveszett öröksége, meg még egy valami édesvíz kiadós

Igen, sajnos a középkor még nem ért véget. Tegyük ide gyorsan a homeopátiát is.

(A kacsamáj- és kacsaszív-kivonat 10^400-szoros állítólagos higításával előállított, egyébként méregdrágán árult "Oscillococcinum" az egyik legnépszerűbb nátha-ellenszer. Illetve amely tanok szerint valamit sorozatosan felhígítva egyre erősebb hatóanyagot kapunk.)