AbevJava DEB repó

A legújabb verzióban (2.25.0-5) dupla kattintással megnyithatók az enyk-fájlok és importálhatók a xkr fájlok. További ötletek?

Hozzászólások

Kerdezted, hogy vannak-e tovabbi otletek. En hasznosnak tartanam, ha nem csak a DEB csomagot hasznalo felhasznalok tudnak konnyen hasznalni az AbevJava-t, hanem az RPM userek is. Tul azon, hogy van alien meg hasonlo, megiscsak az a szebb/jobb, ha beallitom a repot, es mar automatikusan frissul is.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Forráskód? (license/COPYING: GPL 2 ...)

Hint: A COPYING fajlt tartalmazza a licenszinformaciokat. Marmint, _barmilyen_ licensz informacioit. Ha proprietary, akkor azt.

Hol van az eloirva, hogy COPYING fajl csak GPL licenszu csomagban lehet? Te meg nem lattal APL-t vagy MIT-et tartalmazo COPYING fajlt?
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Igazából számomra nem tiszta ezt melyik komponensre vonatkozik, mert szerintem így tényleg úgy tűnik ez a csomag licence. Esetleg próbáljátok meg elkérni a fejlesztőktől a forráskódot, vagy megkérni, hogy javítsák ez a problémát.

KAMI | 神
--
Támogatás | OxygenOffice | Fordításaim és SeaMonkey

Ez egy eros IMHO, de szerintem ezt a debian csomag keszito pakolta be neked a csomagba. Es nincs olyan, hogy csomag licensze, a programnak van licensze.
Amit ajanlok: irj egy rovid szosszenetet (angolul), hogy ez egy proprietary program, minden jog az APEH-et, es a <PROGRAMKESZITO_CEG>-et illeti, es ezzel csereld le a COPYING fajl tartalmat. Es akkor mindenki happy.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Abban tudnátok segíteni, hogy openjdk esetén működik az abevjava, de az elkészült nyomtatványt nem tudom elküldeni, csak kolbászozik. Ha lecserélem a sun-os java-ra, akkor pedig hibaüzenet nélkül meg sem nyílik a program. Kösz.

Bocsi, hogy ilyen késve válaszolok. Tehát a disztró Ubi. Az OK, hogy az openjdk-val nem megy a küldés, máshol is írták. Feltettem a sun(oracle) java-t, de ezzel meg nincs az abevjavanak ablak. Hibaüzenet sem a konzolban sem sehol nincs. Azért, hogy a pastebin-re feltudjam tenni a konzol tartalmát cseréltem a java-t erre gondolt egyet az Ubi és a bejelentkezésnél nem engedett be :) Konzolon igen, de a gdm valamiért nem vette a jelszavam. Mivel nem volt se időm se kedvem a megoldással szarakodni, visszaraktam a suse 11.4-et. Ebben a helyzet ugyanaz azzal a különbséggel ,hogy van .rpm-es telepítője, viszont az openjdkval szintén nem küldi el a nyomtatványt, viszont a sun java-val legalább tökéletesen működik. Tehát maradok ennyiben. Majd el felejtettem, a sun-os pluginnal működik a webstartos telepítés is, csak a user-nek írási jogot kell adni a /usr/share/abevjava könyvtárra, amelyet egyébként is be kell állítani, hogy lehessen nyomtatványokat telepíteni.

Szóval ha a konzolban az Ubi telepítésen, felpakolt deb csomagok mellett beírod hogy abevjava, akkor semmit nem ír ki a rendszer? Ezt nehezen tudom elképzelni.

A
which abevjava
mit ír?

A
cat `which abevjava`
pedig megjeleníti az indítófájl?

KAMI | 神
--
Támogatás | OxygenOffice | Fordításaim és SeaMonkey

Hibaüzenet nem volt. Ugyan azok az üzenetek voltak, mint az openjdk-nél, csak nem nyitott ablakot. ctrl-C re leállt a futása a programnak. A hibajelenség nem korlátozódott a .deb-es verzióra, a .jar-os is ugyan ezt művelte. De már nincs ubi-m, mert visszatettem a suse-t. Azért köszi.