Senior php fejlesztő/vezető fejlesztő állást keres

 ( Tyra3l | 2011. június 16., csütörtök - 21:38 )

Főállásban keresek Budapesten munkát, esetleg távmunka még szóbajöhet.

Több mint 5 éve dolgozom a szakmában, elég sok mindent láttam, csináltam, tudok önállóan is dolgozni, de irányítottam 9 fős fejlesztői csapat munkáját is.

Az önéletrajzom megtekinthető linkedin-en vagy letölthető magyar és angol nyelven.

Tyrael

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Csak ajánlani tudom, nem ijed meg sem a Linux konzoltól, sem a sok szervertől. Szerintem, jobb fajta rendszergazdának is beállhatna, nem gyakran találni ilyen munkaerőt.

+1

Én is ajánlom! Ha lenne rá lehetőség, már holnap nálunk dolgozna, de sajnos jelenleg nincs...

miert valtasz a docler-tol?

Bajban van a magyar nyelv

tobb mint 3 eve itt vagyok a cegcsoportnal, meguntam, es most volt appropoja a valtasnak, tobbek kozott, hogy uresse valt ez a pozicio (http://www.doclerholding.com/hu/careers/development/73/).

Tyrael

Azt meg lehetne tudni tőled, hogy milyen a hangulat a doclernél? Gyanítom fizuval nem lehet gond, de az se mindegy, hogy mennyire lehet kibírni hosszú távon egy munkakörnyezetet.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

fiatalos munkakornyezet, rendszeres ceges rendezvenyek, az hogy az irodaban milyen a hangulat, az attol is fugg, hogy melyik projectbe/cegbe mesz, nem tudok mindegyikrol elso kezbol nyilatkozni, de szerintem hasonlo azokhoz ahol en dolgoztam, azaz jofej emberek, megfelelo szaktudassal.
ami szerintem bizonyos embereknek zavaro lehet, hogy neha legfelsobb szintrol jonnek olyan keresek, amiket ASAP meg kell csinalni, es nem biztos, hogy a csapat aki az adott projecten dolgozik egyetert vele.
ha van meg kerdes, keress meg nyugodtan.

Tyrael

Miért, van olyan hely ahol nincs ilyen? :) Legfeljebb a kérés stílusában, hangnemében és a határidőben lesz különbség :)
Ennyiért szerintem kár egy ilyen -általad- jónak leírt helyet otthagyni.

Hali,

Végül nem küldtél nekem CV-t. Nem aktuális a dolog?

U-dash
----
Frugalware 1.4
MSI MegaBook S271 + Intel SSD \m/

szia, a magyart még meg kellett írjam, még ma átküldöm, frissítettem az angolt is, van már benne telefonszám is többek kérésére.

Tyrael