faster interwebz - i has them!

a jútyúb ezen is nézhetetlen, na de akkor is, ákcijóóós volt, úgyhogy jó lesz ez!!!!4 (jútyúb speedtest videóra bejelentettem, hogy szaggat, az vicces? :-) )
és az milyen, hogy ugyanott, ugyanannál a szolgáltatónál egyszerre elérhető 6/1-es és 30/5-ös internetcsomag, ugyanannyiért?! o_O
és ha már modemet kellett cserélni, akkor bemásztam az asztal alá és átkábeleztem a hangeszközöket is.
na nézzük mit művel ez a sz×pottgombócfejű trump gyerek.

Hozzászólások

ez már a júpíszísített fájbörnet?

Zoli?

int getRandomNumber() { return 4; }  // ← aláírás
//szabályos kockadobással választva. garantáltan véletlenszerű.  xkcd

Angolom nem a legjobb...

"The Reinstaller" 2011 movie (Hungary), producted by HUPPERS

After his windows and bubuntu are killed, Z1992 takes it upon himself to distribute punishment to those responsible for the vendetta.

Storyline:

Special n00b Z1992 had it all: A loving OS, a great hup write only life, and an adventurous piss off. But when his life is taken away from him by a ruthless trey and his associates, Z1992 has become reborn. Now serving as reinstaller, he's a new kind of vigilante out to wage a one man war against those who have done him wrong.

Director: life
Writers: life, community
Stars: Z1992, trey, psc, bsh and many others

--
Solaris Express, Opera, OpenOffice.org, Yebol

webmin szerint ~éjfél után kicsivel lehalt a net. ezt akkor vettem észre, mikor reggel bekapcsoltam az asztali gépet, és nincs net... a routerig jó vagyok, a modem nem válaszol már... minden led szépen ég ahogy kell, a router szerint online vagyok, de mégsem. modem újraindítás (jó meleg volt ez a ... ) és voilá. hát eddig ilyen se volt. ha ez az új modem ilyen fos lesz, akkor mérges leszek.