( denes | 2008. 06. 26., cs – 21:09 )

en nem oltom a bsdl hiveit, de az teny, hogy nem tudom megerteni azt a hozzaallast, hogy eleg a credit, mert en ennel tobbet szeretnek - az ha biztositjak, hogy a munkam szabad marad es nem nyuljak le (most nyilvan 5 antigpl troll fog belekotni a "szabad" szoba) mar eleg lehet.
egyebkent is akik itt a bsdl-t dicserik, senki (persze tisztelet a kivetelnek) nem hasznalja kizarolagosan a "kedvenc" rendszeret, hanem nyugodt lelkiismerettel bebootol windowsba ha szukseges - meg jonnek ezzel a "desktopra windows, szervernek x nyilt forrasu rendszer" szoveggel.
Na most en viszont az utobbi 8 evben minden teendomet nyilt forrasu rendszerekkel igyekszem megoldani desktopon es szerveren egyarant, ami nem mindig konnyu dolog. Es amugy nekem teljesen mindegy, hogy milyen - nyilt - licencu programot hasznalok, de teny, hogy mig a bsdl-es OSeken vereset hugyoznek bizonyos feladatok megoldasa soran (lasd flash 9 epp legutobb), a gpl-es linuxon konnyebb az ember dolga (legalabbis desktopon), mert sok mindenben elorebb jar.

- Use the Source Luke ! -