( asch | 2022. 04. 02., szo – 11:14 )

> ezen a Magyarországon sem én, sem a környezetem nem tapasztalt semmi olyat, ami indokolhatná

Pedig a könyv amit aztán Dúró Dóra bedarált, az bizony megjelent, és nekem van ismerősöm akinél megvette egy szenilis nagyszülő véletlenül a gyerekeknek. (Szerencsére nem nézegették a gyerekek, mert a szülők résen voltak, odáig nem fajult a dolog.)

Globalizmusról hallottál már? Arról, hogy "Vigyázó szemetek Párizsra vessétek?" Láttad Márki Zayt beszélni, hogy hogyan majmolja a nyugatot? Ami ott van, azt hozzák ide is ha hagyjuk.

Még egy példa: https://www.lifesitenews.com/news/teacher-says-20-out-of-32-fourth-grad… "Teacher says 20 of 32 fourth-grade students have ‘come out’ to her as ‘LGBTQIA+’

A leaked internal message reveals the elementary school teacher who claims over 60 percent of her students are LGBTQIA+ also said it is 'not enough' to just celebrate 'Queer folx.'"

 

A jelenség létezik. A valóság tagadása népszerű sport a baloldali ellenzék köreiben, de semmilyen tényt nem tudsz előhozni csak vagdalkozást, hogy szerinted ezzel a problémával foglalkozni sem kell.

Azt még meg is érteném ha mondjuk téged nem zavar ha homoszekszuálisok lesznek a gyerekeid. De miért akarod másokra is rákényszeríteni ezt az utat? Vagy ha szerinted nem is számít az iskolai propaganda, miért nem bírod megérteni, hogy más szerint meg számít? Miért csak a te utad lehet a helyes?

Minden amit tiltunk az iskola számára, az a szabadságot növeli, mert amit az iskola csinál, az kötelező. Tehát ha az iskolának tiltasz valamit, akkor az logikailag azt jelenti, hogy nem lehet kötelező az a dolog. Ez is elemi logika, tehát nem a baloldali ellenzéknek való, de azért próbáld meg megérteni. Ebben az esetben a tiltás van a szabadság oldalán és már ezért is támogatni kell minden igazi liberális embernek ezt a népszavazást. Aki érvénytelen szavazásra bíztat az "homoszekszuális-kommunista".