( asch | 2022. 04. 01., p – 23:10 )

 > A nem válaszok ellen nem kampányol senki, csak a teljesen hülye, teljesen felesleges kérdések ellen.

Ez már teljesen érvénytelen revolverezés, kikérem magamnak, sőt magunknak az értelmes emberek nevében!

> Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Konkrétan több olyan nyugati ország is van, ahol csinálnak ilyet, és citáltak eseteket, amikor már Magyarországon is történt ilyen mindenféle iskolába bekéredzkedő szervezetek által.

 

A kérdés tehát egyáltalán nem hülyeség, mert már eddig is történt ilyen. Egyáltalán nem a fejenállva énekelés vagy Putyin éltetésének szintje, ugyanis az valóban nem történik meg.

 

>>> Miért kellene az igenek mellett kampányolnia bárkinek is?

Azért, mert jelenleg is csinálnak ilyeneket szándékosan, vannak emberek akiknek ez a munkája, hogy ezt csinálja. Tehát aki azt akarja, hogy továbbra is csinálhassa, annak az igen mellett kellene kampányolnia, mert különben be lesz tiltva. Reméljük valóban be lesz tiltva.

 

Egyébként én szívesen lennék liberális ebben a kérdésben is, ha nem volna kötelező az iskola, akkor abban is benne volnék, hogy ne szabályozzuk mi történhet benne. De ameddig kötelező oda járatni a gyerekemet, addig nem akarom hogy a Sátán ihlette drag queenek járjanak be hozzájuk előadást tartani. Erre kitűnően alkalmas ez a népszavazás. Illusztrációnak lásd - NSFW - csak erős idegzetű felnőttek kattintsanak rá: https://www.google.com/search?q=drag+queen+story+hour&source=lnms&tbm=i…