( dyra | 2022. 01. 21., p – 14:28 )

KB 20 éves koromig fizikai melót végeztem. Rengeteg hülyével találkoztam. Aztán 10 évig szervizes voltam ott is rengeteg hülyével találkoztam. Aztán az utóbbi 10 évben főleg irodán vagyok és eszméletlen sok a hülye. Itt sok olyan emberről is beszélek akiknek magas iskolai végzettsége van. Aztán az is az érv mikor béremelést kér, hogy neki mennyi diplomája van. De hát közben a cipőjét nem tudja megkötni.

Szóval azt akarom mondani ha ennyi hülye van a közeledben el kell gondolkodnod azon nem-e a te nézőpontod rossz. Ha pl megvizsgálnád Pistabát aki kőműves "mér" dolgozik trehányul lehet kiderülne, hogy ő mondta szar az anyag csak szart rá mindenki.  Villanyszerelő dettó, megcsinálta volna rendesen ha a főnöke nem hajtotta volna egyik helyről a másikra mert az idiótája túlvállalta magát. Nem képes falazni se egyedül? Ez a sok kispöcsű majom vezető miatt van nevezhetjük fönököknek is. Nálunk is van olyan top manager aki a csapatának az összes tagjától minden leveléből kéri a CC-et. Szerinted ezek után milyen önállósága lesz az embernek? Lassan mint a suliban budira is ki kell kérned magad.

Ha voltál már olyan országban nyaralni ahol sok a csoró és esetleg a szállodáig tartó út során láttad a nyomort akkor szerintem az 4 vagy 5 csillagos szállodában már nem leszel valami hüde boldog.

Ezért kellene nem sajnálni a lovét azoktól se akik nem olyan értékes melót csinálnak bár ez is viszonyítás kérdése mert pl a takarítás sokkal fontosabb munka annál mint amennyire megvan fizetve. Egy boldog társadalom lenne ha kisebb lenne a bérek közti különbség mint most. Mindenkinek jobb lenne.