( _ventura_ | 2022. 01. 13., cs – 08:06 )

A tűzfalnál, még csak kísérletezgetések vannak, különben nem is lennének zombihálózatok a neten. 

Igen, mivel a tűzfalt megkerülve jönnek létre, lásd mostani log4shell ...

 

Hát, olyan szempontból, hogy bizonyítottam életet megnt a biztonsági öv.

Igen, mivel fogják a babát beteszik az autó és mérik mi történik. Viszont a vírusnál még nem láttam olyat, hogy fogják az embert megnézik milyen mikor elkapja majd beoltják és megint megnézik. (értelemszerűen itt ilyen nincsen). Helyette van a rengeteg klinikai kísérlet teszt stb ami kb most kimarad és előben tesztelnek, amivel én kurvára nem értek egyet. 

Azért régen is voltak jóval gázosabb vírusok, ott valahogy mégis kivárták a rendes útját a vakcináknak, és meg is lett az eredménye. Itt meg megy kísérletezés már az 5. oltással stb.

Csak egy példa, a járványos gyermekbénulás sok sok gyerek később felnőtt életét keserítették meg.(van aki még a mai napig viseli nyomait), 40 es évek közepén kezdtek el jobban dolgozni a vakcinán, és az 50 es évek tehát 10 év eltetével jöttek csak a tesztek. Aminek meg is lett az eredménye, működött.

Értem én hogy felgyorsult világ meg minden, de ha már kísérleteznek előben az embereken, akkor aki ebben nem akar részt venni ne bélyegezzék már meg. (máshol a tesztalanyoknak még fizetnek ...)