( freeoli | 2021. 11. 18., cs – 10:10 )

Szerkesztve: 2021. 11. 18., cs – 10:12

Trey nagyon nem jó, hogy idehoztad mások szemetét. Főleg ilyen pesti TV szintű reakciós nemlétező baromságot. Olyan mintha kutyaszarral kented volna be az oldalt.

  • Jelenleg nincs rá lehetőség.
  • Nincs rá terv se javaslat.
  • Komoly szakmai kérdés és nem a halandó 40%-ban analfabéta magyar állampolgárra tartozik.
  • A parlamentnek kell törvényt módosítani tömegesen, hogy lehessen és ott már 11 éve csak korrupcióval kapcsolatos törvények mennek át vasárnap éjjel és hétfő reggel közt.

Az egész felvetés és téma egy reakciós gyomorforgagó undorító terelés, miközben Polt Péter szabadon engedte Kaleta Gábor pedofil felvétel nagykereskedőt, kínának veszünk fel 1000 milliárd fortint hitelt vagy 100 000 magyar gyereknek

Lehetsz vak és csukva tarthatod az egyik szemed bármi áron azzal az indokkal hogy gyúcsány, de valahogy orcsánynak nem sikerült még azt a kretént se elintézni és ezerszer baszta át, húzta le az országot. Lehetsz félig vak és csak a saját utcádat is nézheted, de eközben az ország már 2/3-al kevesebb lett. Eközben 2/3-al több embernek nincs kilátása a jövőre. Nyomhatod itt a pesti tv bullshitet és a senkiháziak ferdített fake valóságát, de az csak az oldal végét és szemétteleppé változását fogja eredményezni.

Ha már politikát hozol be akkor objektíven megfogalmazott és valós kérdést hozz be, segítek, mert látom nagyon nem megy, igaz, lehet Te önként lettél fiatal korod ellenére is boomer.

Támogatod-e, hogy 28-ból 25 egyetem az állami fennhatóság alól, magán kezelésbe kerüljön át?

Támogatod-e, hogy a gyártói ajánlások ellen idősek számára adják be világ legdrágább Sinopharm vakcináját?

Támogatod-e, hogy hamarabb legyen minden focipálya felújítva mint kórház vagy iskola?

Támogatod-e, hogy a külügyminisztérium fölöslegesen 14 000 európai engedéllyel nem rendelkező lélegeztetőgépet vegyen a piaci ár többszörösén 260 milliárd forintért amit használni sosem fogunk tudni?

Támogatod-e, hogy pont egy világjárvány közepette kezeljék az egészségügyi dolgozókat sorkatonaként?

Támogatod-e, hogy a távoktatást eszközök, módszerek, rendszerek nélkül a pedagógusok oldják meg ahogy akarják?

Támogatod-e, hogy Magyarország bevezesse az ultra neoliberális szociális rendszert? Vagyis ha munka nélkül maradtak azok oldják meg az életüket ahogy tudják?

Támogatod-e, hogy felszámolják az államilag támogatod felsőoktatást?

Támogatod-e, hogy évi 200 milliárd forintot propagandára költsön az állam ami több mint a teljes felsőoktatás?

Támogatod-e, hogy Budapest és Belgrád között a jelenlegi felújítása helyett egy új, csak teherforgalomra használt vonalat építsünk devizahitelből?

.... és ilyen kérdéseket ezrével lehet feltenni.

 

Ne keverjetek össze véletlenül sem egyetlen politikai szervezettel sem. Egyiket sem támogatom mert egyiket sem lehet támogatni, Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor ugyanabba a cellába valók életük végééig. Ugyanúgy széthordják generációk óta azt amit mi dolgozók építünk és fizetünk, ugyanúgy hazudnak minden szavukkal és ugyanúgy nem végzik el a kötelességüket és továbbá ugyanúgy nem dolgoztak soha egy percet sem önállóan a versenyszférában.

Mindenki bűnösségét a saját bűnei alapján kell önállóan megítélni és Magyarországon a teljes politikai szféra 90%-a legalább szemétre való, úgy hogy sok politikus ismerek és ismertem és az alapján mondom.

Az önálló bűnök alapján a jelenlegi vezetést örökre el kell tiltani a közügyektől.