( TCH | 2021. 09. 23., cs – 17:04 )

Alászerkeszteni nem lehet. Ha már valamire született hozzászólás, az úgy marad. Sajnos előfordul hogy beleszerkesztek a hozzászólásba, bocs, ekkor copyzd ki amit irni akarál és ird hozzá újra (módositva, ha szükséges).

Az alámszerkesztést úgy értem, hogy válaszolok, te meg közben szerkeszted a posztot, én meg csak utána veszem észre, amikor már válaszoltam.

de ettől még azok az oltások amik végül engedélyt kaptak, az mind jó, és tényleg azt és úgy csinálja, ahogy kell (megvéd a covid súlyos szövődményeitől)

Irigylem a hitedet. (Nem.) Tegyük fel, hogy így van. Mi a helyzet a hosszútávú mellékhatásokkal?

Az az elmélet miszerint nem akarják a járványt megszüntetni, csak fenntartani és folyamatosan oltani, azt sugallja hogy a világ összes covid-vakcina fejlesztője kötött egy paktumot, hogy nem csinál túl jó oltást, mert akkor gáz lesz. Na az ilyen szintű elmélet az, amire azt mondom, hogy konteó.

Már megint nem tudtál olvasni. Lehet egy oltás jó. Nem állítod meg vele a járványt. Túl gyakran mutálódik és túl nagy mértékben. Fent az azonnalis cikkben kifejtették. Orvosok. Na, mi van, azoknak a véleménye nem számít? Csak azoké, akik azt mondják, amit "kell"?

Az, hogy mondjuk a pfizer túl van árazva és végtelen sok pénzt keresnek és lehet hogy nem is kellene annyiszor beadni amennyiszer beadják, hanem elég lenne fele annyiszor is, már számomra is hihető.

Továbbá nincs kitesztelve. Nem, az, hogy engedélyt kapott az USA-ban, az lófasz. Szerinted annyi pénzzel, ami nekik van, nem tudnak kisajtolni egy szaros engedélyt? Pláne, ha még korrupcióra sincs szükség, mert elég a hisztériakeltő agymosás; a bizottságokban is emberek ülnek, ha beszarnak, akkor arra is rányomják a pecsétet, amire nem kéne. Az megvan, hogy néha még kitesztelt vakcinával is kurwára rá lehet baszni? Afrikában a poliovakcina járványt csinált, ahelyett, hogy megelőzte volna. Pedig a polioval többszáz éve küzdünk és eddig mindösszesen volt 3(?) variánsa, a vakcinája pedig ősöreg találmány, rommá van tesztelve. Mit akarunk akkor egy vadiúj technológiával alkotott friss vakcinától?

Már megint alámszerkesztettél...

Feltételezed hogy a pfizer, kinaiak, oroszok, indiaiak, az Oxford egyetem, és még ki tudja ki, aki vakcinát fejleszt és gyárt, összeül és ilyeneket eldöntenek.

Nem. Ezt te magyarázod bele abba, amit mondok. Fejezd abba a belemagyarázást és a szalmabábcséplést. Bohócot csinálsz magadból.