( Hiena | 2021. 08. 26., cs – 09:43 )

Persze. És egy céges 2-300 fős rendezvényen mindenki gourme anonim alkoholista, kifinomult érzékekkel, akik úgy tesznek különbséget bor és bor közt, mint ahogy az audiofilek is meg tudják mondani különbséget a fali vezeték és a dupla oxigénmentes  kábelen keresztül szóló zene közt. Mondd, te végigkóstolod az összes kinyitott palackot? Csuklóból megmondod a felszopott kézműves sörfőzdék, minden egyes termékéről, hogy melyik az eredeti?Elhiheted, akik ilyennel át akarnak verni téged, nem 20-30 forintos tételekkel fognak átverni.
Ha már ennyire képben vagy bor tekintetében, akkor bizonyára azt is tudod, hogy a kancsóban kitett "tablettás" bor általában egy száraz, könnyű bor ami semmiképp nem üti a felszolgált ételt. Amennyiben a vacsora többféle választható fogásból áll, úgy ez a bor mindenkép valamilyen jellegtelenebb fajta lesz, mert nem ütközhet a felszolgált ételekkel. 
Minőségi bort nem a rendezvényszervezőtől fogsz kapni, mert a minőségi bort te veszed direktben a pincészetből. Pont ezért is kérdezi meg a komoly rendezvényszervező, hogy mik azok a italok amiket te szerzel be és milyen sorrendben szeretnéd azok felszolgálását.