( kicca | 2021. 08. 25., sze – 16:25 )

Marmint akkora para, hogy 220bol toltod? Mennyivel vagy elorebb, ha 11kW vagy 50kW al toltod otthon? Reggelre minden esetben kesz lesz.  Pont, hogy ez nem kompromisszum. Benzinkutra kb 2-hetente mennem kellett. Elektromost meg 8 naponta eleg felrakni tolteni otthon, cserebe nem mesz soha tobbet benzinkutra. Nincs sor soha :), szal eleg jo. Sztem ez osszesegeben joval kevesebb melo, annak aki olyan orszagban lakik, ahol van aram.

Nem osszemerheto vezetesi kenyelem a software miatt egy Tesla eseten Audi/Mercedes/etcvel. Hosszu utra foleg. Lehet neked fontos a 50+ gombot lass az autodban, de nekem az a fontos, hogy kenyelmesen es biztonsagosan odaerjek a celomhoz.

Konkretan az lenne kompromisszum ha barmilyen mas autot kellene hasznalnom jelen eseten, annyival jobb most meg a Tesla. De ettol fuggetlen, ha lesz jobb, akkor meg azt fogom megvenni es hasznalni. Nincs semmi ellenerzesem egyik automarkaval kapcsolatban sem. Ha a Audi/Dacia/Opel jonne ki vmi fasza autoval, nem derogalna azokkal jarni.

De ettol belatom, hogy elmaradott helyeken ICE meg jobb valasztas lehet. Ahogy sokaig jobb valasztas lesz aruszallitasra is, stb.